Çok şükür arkadaşları varmış tatlım. biraz sıksın dişini kurtulcakmış yakında zaten.
Nereye gidicek canım?
İnşallah tatlım inşallah hepmizinkii rahat olurr
Biliyorum tatlım hepatit b olduğunu aferim sana kontrollerine gitmediğni için ve kendine dikkat etmediğin için.
Neden böyle yapıyorsun ne zamandır gitmedin kontrolee
Nasılsınız kızlar
hoş buldum kuzucumsağ olasın. iyiyim, boş boş oturuyorum canım sıkıldı sen nasılsın?
Çok şükür arkadaşları varmış tatlım. biraz sıksın dişini kurtulcakmış yakında zaten.
Nereye gidicek canım?
İnşallah tatlım inşallah hepmizinkii rahat olurr
Biliyorum tatlım hepatit b olduğunu aferim sana kontrollerine gitmediğni için ve kendine dikkat etmediğin için.
Neden böyle yapıyorsun ne zamandır gitmedin kontrolee
Nasılsınız kızlar
teşekkür ederim canım8 yıl falan oldu. sevmiyorum hastaneleri, psikolojim bozuluyor çocukluğu hastanelerde geçen biri olarak...
öyle ortamlar arkadaşsız çekilmiyor yakomutanı iyi olsun, arkadaşlarıyla arası iyi olsun ancak öyle. 7/24 onlarlalar sonuçta. benim kardeşim çukurca'daydı; ama arkadaşları falan çok iyiydi. sayıları da azdı, birbirlerine muhtaçlardı, ondan sanırım :26:
İdar ederiyoruzz ninecim senn nasılsın napıyorsunn?Nasılsınız kızlar
Ebrucum karokola geçecek allahın izniyle inşallah
Kıyamam canım. ama sağlık bu, bu kadar uzun bir ara vermemen lazımdı belki hep kontrole gitseydin şimdye atlatmıştın değilmi?
Baak ben geçen sene kabimin delik olduğunu öğrendim 1 kere gittim şimdi yine götürüyorlar kontrole çok önemli bişey depil ama ağrı yapıyor kalbim
Hane ilerisi için düşünüyorum seninde düşünmen lazım canım aksatmaman lazımki seninki çok önemli bir hastalık.
Hade kendini düşünmüyorsanda aileni sevdiceğini düşün canım o yüzden yarın gidip ilaç tedavine biran önce başla ve biran önce kurtul şu hastalıktan..
iyiyiz ezgi'msen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?
İdare ediyorum canım zaman geçirmeye çalışıyorum işte nilücüm ve ezgicim.
Yanlış hatırlamıyorsam ezgi sen nasılsın?
İdar ederiyoruzz ninecim senn nasılsın napıyorsunn?
Ben senin torunum hatırlıyormusun bilemem ama
seneye inşallah senin askerinin geldiği vakitte bende askerime kavuşucam
kalbin mi delikkurtulunulmuyor ki canım kronikleşmişti. sadece kontrol altına alınabiliyor o kadar. zaten mehmet için gidiyorum başka bir derdim yok, kendim umrumda değilim
İdar ederiyoruzz ninecim senn nasılsın napıyorsunn?
Ben senin torunum hatırlıyormusun bilemem ama
seneye inşallah senin askerinin geldiği vakitte bende askerime kavuşucam
Anladım yavrumm hayırlısı olurr inşallah.
Telefon sokabildmi??
Çok şükür iyiyim kızlar,sizlerinde iyi olmasına sevindim.. 91/3lerde tezkerelerini alıyorlar zaman size yönelmeye başladı artık..
Bende İstanbulda kayınvalidemlerdeyim bir haftadır burası soğuk ben pek alışkın değilim üşüyüorum
Ebrucum hatırlamam mıİnşallah canım sağ sağlim gelsinlerde.. Siz tezkereyi alacaksınız bende evlilik cüzdanımı
Ne çakallar var yarabbimHattını almamıştı yanına o yüzden telefonu arkadaşıyla ortaklaşa aldı.Gittiği yerde askerde telefon satıyorlarmış oradan aldı.Şuan devrecilik olduğu yerde kullanamıyor.Malum doğuda çarşı izni yok.Kargoyla hatla tel yollıycam kontrol etmeden kendi alabiliyorsa şimdilik ortaklaşa kullanılan tel işimizi görüyor.
Kim hasta kimin neyi var anlamadım ben..
Ne çakallar var yarabbim
Şimdilik idare edin canım da kargo biraz sakat bakıyorlar çünkü :26:
Bizimkide hattını almıştı ark.ına flaan takıyordu bi 5 dk sonra babası gitti yanına babasınınkini aldı o gün bugündür çok şükür hergün mesajlaşıyoruz ediyoruz
Nilü hepatit B
Benimde kalbim delik tatlım hava kaçırıryorum
Telefon çok büyük bir nimet canım.Karakolda belki kontrol olmuyordur.Çok az kişi oluyorlar diğer yerlere göre gitsin artık bakıcaz.Maalesef bizde gidip ona tel verebilecek biri yok.
Evet canım öyle yaa çok şükür. İnşallah kontrol olmaz tatlım.
Neden gidebilecek biri yok tatlım? :44:
Olsun olsunAaa hoşgeldinn istanbulumuzaa tatlımm
Biraz soğuk karşıladık senin ama idare et artık soğunuz gelmesi lazımdı yanee
Neresindesin şuan canım?
Anladım canım benim geçmiş olsun.Doğuda olduğu için babası kalbi var uçak yasak uçak olmadan kendi gidemez otobüsle 15 saat falan yine gidemez. Anneside tek gidemez.Ben dedim yazın geliyim gelme dedi buranın yolları kötü ondan canım
Olsun olsun
biraz zor ama belki kar yağar diye bekliyorumAnadolu da Çekmeköydeyim kuzum
Nilü hepatit B
Benimde kalbim delik tatlım hava kaçırıryorum
Evet tatlım hava kaçırıyorr
Olsun kontrol altında daha iyi olurdunn. herneyse olan oldu bundan sonra aksatmaman lazım canım.
Kim hasta kimin neyi var anlamadım ben..
Telefon çok büyük bir nimet canım.Karakolda belki kontrol olmuyordur.Çok az kişi oluyorlar diğer yerlere göre gitsin artık bakıcaz.Maalesef bizde gidip ona tel verebilecek biri yok.
Öyle söyleniyordu tatlım da belki yağar bellimi olur sevdiceğinlee gezersinizz karda ne güzellAnladım canım benim geçmiş olsun.
Hayırlısı neyse o olsun tatlım bi şekilde bulur yaa merak etme
Benimkide izin vermedi yoksa bu bayramda yanına gidicektim
Aman tedavilerinizi ihmal etmeyiin.. Her derdin bir çaresi var şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?