o deliği ibo'yla kapatıyorsundur sen
hepimiz gizliden biraz hastayız yavrum
canım kargoyla çamaşır falan yollayıp gizli bir yerine iliştirseniz bulamazlar belki :44: yakasında ya da içinde kenarda etiket, marka oluyor ya oraya koyup kenarlarını da dikip...
İnşallah yağarÖyle söyleniyordu tatlım da belki yağar bellimi olur sevdiceğinlee gezersinizz karda ne güzell
Uzakmışın bana canım ben avrupadayım bakırköydee
Benim ilaç falan yok böle kontrol altında oluncakmış bakalım hayırlsıı kuşum
Doğru dedin nilüm
Ezgi biraz bana yakınmış.Bende anadolu yakası ataşehirde oturuyorum[/B]
Orayıda biliyorum eskiden nişanlım orda oturuyordu 1 sene oldu buraya taşınalı..
Çok gezinmişimdir orda.. Türk iş bloklarındaydı, birde ikiz kuleleri vardı oranın orda çalışıyordu..
Yine gelip gideriz arkadaşları orda olduğu için..
İnşallah yağar
Biliyorum bi kere gelmiştim oraya tren geçiyordu ordan biyerden
Doğru dedin nilüm
Orayıda biliyorum eskiden nişanlım orda oturuyordu 1 sene oldu buraya taşınalı..
Çok gezinmişimdir orda.. Türk iş bloklarındaydı, birde ikiz kuleleri vardı oranın orda çalışıyordu..
o deliği ibo'yla kapatıyorsundur sen
hepimiz gizliden biraz hastayız yavrum
canım kargoyla çamaşır falan yollayıp gizli bir yerine iliştirseniz bulamazlar belki :44: yakasında ya da içinde kenarda etiket, marka oluyor ya oraya koyup kenarlarını da dikip...
Doğru dedin nilüm
İnşallah yağar
Biliyorum bi kere gelmiştim oraya tren geçiyordu ordan biyerden
Türkiş blokları 20 dakika falan bize canımBenim yarimde gelse gezinsek keşke
Bu işler böyle sırayla
Siz çektiniz sıkıntısını sıra bizde artık
ben hep doğru derim zatensenin çeyiz hazırlıkları başlamış mıydı canım?
Hadi yaa düşünsün be tatlım helede sizin çarşınız yok siz bizdewn daha çok zorlanırsınız bizim hiç değilse çarşımız var 2 haftada 1 çıkıyor çok şükür.Aynen yavrum iboyla kapatıyorum ama deliğim küçücük iboo bütün kalbimiii kaplıyorr
Kızz sen nasıl kurnazsın öylee akıl küpü maşallahh senden iyi taktikler alırızz hhee
İnşallah canım bulur. Saol canım.
Bu arada bizde izin kullanmayı düşünmüyoruz.
Ezgi biraz bana yakınmış.Bende anadolu yakası ataşehirde oturuyorum
Evet canım tam meydandan geçiyor
Maşallah tatlım hep gelip gidiyorsun ellam biliyorsun bi çok yeri
Zaten istanbulada geldiğinde gezmek gerek gezilmesi gerekn çok yeri var helede sahillii..
Ben deniz manyağı biri olduğum için deniz kenarlarını sahili çok severim oturup öyle bakmaya bayılırım..
Ama ibo gittiğinden beri hiç gitmedim gitmemde o gelsinn istanbuluuu alt üstt edicezzz inşallahhh
Aynen yavrum iboyla kapatıyorum ama deliğim küçücük iboo bütün kalbimiii kaplıyorr
Kızz sen nasıl kurnazsın öylee akıl küpü maşallahh senden iyi taktikler alırızz hhee
İnşallah canım.. Sırayla malesef.. Gönül ister ki kimse hasretlik çekmesin.. Ama mecbur işte..
Başladı bitmek üzere bileYarısı İstanbula geldi kayınvalidem bi odaya koydu..
Parça parça getiriyoruz böyle..
heeiyi olur parça parça getirmek. senin ev ayrı olacak di mi canım?
Ne güzel tatlım benim.Evet kuzum sağolsun gezdiriyorlar..
Bende çok severim deniz gören yerleri.. Denizi olmayan şehirler yetim gibi gelir bana..
Gelsin gezersiniz bol bo bugünlerin tadını çıkartırsınız..
Sen ellam mellam nereliydin kuzum
neyse kapatalım bu konuyu delik falan aklım başka yerlere kayıyor
öğreniyoruz birbirimizden bir şeyler işteöyle geliverdi aklıma insan zorda kalınca...
Ben diyarbakırlıyım tatlım
Baba tarafın şuan kırıkkalede olduğu için onlardan kaptım ellamı[/B]
Kızım senin aklın hep o yerlerde zaten benim bişey dememe gerek yokki
Öyle tatlım burası olmasa napardık bizz ahhh ahhh
ANişanlım Aksaraylı ben Ankaralı bizde de çok kullanılır ellam da ondan sordum
çok yanlış tanıyorsunuz beni
Aaa hiçte tatlım yaaa ben gayet seinni iyi niyetli biri olduğun biliyorum
Bak hayet iyi tanımşım dimii
Sende haklısın tatlım yaa ne bilim bende öle düşünüyordum senin gibi sonra dün arkadaşımla konuştuk onunda askeri benimkiyle aynanda gitti şırnakta onunki. geçen gün izine gelmiş bende dedim zor olucak falan diye de oda dedi işte 3 aydır hiç yüzünü görmedim siz yine görüyorsunuz falan dedi hak verdim yane benimkide 1 ay görmedim çıkmadı yüzünü unutuyor gibi oldum çok kötüydüm ya o yüzden tatlım. Hayırlısı neyse o olsun canım benim daha önünüzde uzun zaman var ne göstericeği belli değil bir bakmışın hadii gell diyormuşun belli olmazCanım bende gelsin istemiyorum.Alışıyorum gelince tam alışıyorum sonra gidiyorSonra ben büyük bir yıkım yaşıyorum.Çooook özleyelim birbirimizi ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?