Gelen giden yok tatlımben eşime bir iki şey göndereceğim.... Maalesef eşim yuvasını ancak şubat sömester tatilinde görebilecek...
olsun tatlım buna da şükür, cnm ben ist deyim biliosun yardımcı olabileceğim birşey olursa hiç çekinme
canlarım dua edin lütfen. çalışma saatleri ve ücret iyi olsun. en önemlisi idare, öğretmenler ve öğrenciler iyi olsuniyi geceler
Teşekkür ederim canım çok sağol çok incesin...Eşimin kuzeni orda zaten çarşı izinlerinde onun yanına gidiyor eşim, ondan ev adresini istedim ona göndereceğim kargoyu
hesna'm tubik benim şafakın yanlış olduğunu iddia ediyor187 olması gerekiyormuş muş muş :26:
artık 186 cnmmmm
2 güncük müydü o kadar dert ettiğinkuzum tabloda öyle kalsın yaa mutlu oluyorum ben böyle
Günaydın kızlarrrr.. ne zamandır yoktum buralardaözlemişim buraları ayyy şafakımı 200'leri dört gözle bekleyenlerde görünce çok sevindirk oldum ya Allahımm daha dün 400lerdeydim bennnn
Günaydın Canım
Sen nerelerdesin?Şafak 372 hızla 200 lere doğru inşallah koşuyoruz
ya bi ara burda herkesin askeri gelmişti oysaki benimki gelmemişti bi kıskançlık kaprisine girdim ondan girmiyordum canımcımAma Allahıma bin şükür sebdicekimle aramda hiç bi problem olmadan devam ediyoruz ve artık akşamlarıda mesajlaşıyoruz sen nasılsın canım ne yapıyorsun askein nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?