Canım ya senin ki geldiğinde bizimkiler askerdeydi biliyorsun kıskançlık kaprisine girme :13:Valla canım benim askerim hala yerine gidemedi iyi bol bol temizlik yapıyorlar.Bu arada bizde telefon soktuk ama henüz kullanamıyoruz.Yerine gidince belkiSenin askerin nasıl canım?
hımm inşallah kullanmaya başlar bebeğim o zaman o kadar rahat oluyorsun ki sanki yine yanındaymış gibi geliyor mesaj atığı için rahatlıyorumBenimki iyi tatlım ya albay şoförü makamcı yani rahatı falanda iyiımiş zaten bandırmada yakın ama hava şartalrından bi cesaret bulup gidemedim yanına
Bandırma yakın canım deniz otobüsüne bin git tatlım keşke benimki de yakın olsa da gidebilsem
bebeğim herşeyin bi zorluğu var diyorlar ya doğrugeçen lodos olduğundan dolayı idolar iptaldi. Ondan cesaret edemiyorumm tek gitmeye
Canım birşey olmaz lodoslu havalar sadece tehlikeli.Ben eminönüne gidip geldim 2 sene vapurları bile lodosta iptal ediyorlar.
işte bende ondan korkuyorum beeeevapurlar iptal olur kalırım yaban elerde diye
Tatlım hava durumuna bak çık en kötü ihtimalle otobüsle dönersin
yapıcaz artık birşeyler. Sevdicekimde 11de çarşıya çıkıyor ondan problemliyizzzzzzzzzzzzzzzz
Canım kaçta bitiyor çarşılar
11'De başlıyor 5'de bitiyor
Günaydın çömezlerimmmmmmmmm
Günaydın yarenlerimmmmmmmmmm
aramızda 3 gün var cnm ama senin tickerın daha da fazla gösterio farkısen bilirisn ben senin için sölüorum sonra depük vakti geldiğinde kendin hüsrana uğrama tatlım, depük gecen olur ama sen halaa beklıo olursun
kızlar akşam ki anlattığım durum vardı ya heh işte devamı.
ermanı polisler arayıp karakola davet etmişler, hatun darp raporu almış ya polislere sormuş erman var mı darp izi gördüğünüz bi yerde, polisler bizim gördüğümüz kadarıyla darp marp yok demiş ama rapor almış bayan diye konuşmuşlar..erman adada özel bi hast. laborant-kan bankası sorumlusu raporu istemiş göstermemişler.neyse habişler ifade vermiş çıkmışlar polisler onları karşı karşıya getirmeden götürmüşler karakoldan ana-kızı.ifade sırası ermana gelince önce habişin ifadesini okumuşlar işte ikisi 2ay boyunca aynı evde kaldılar habiş ifadesinde belirtmemişm bunu, son 1aydır güya ondan ayrılmaya çalışıyormuş ama erman onu tehdit ediyormuş falan filan yazmış.o gece erman zorla eve gelmiş yaka paça evden çıkartmış habişi dövmüş falan.erman tabi şok. ermanda oturmuş herşeyi ayrıntısına kadar anlatmış aynı evde yaşadıklarını hatta bir sürü şahiti olduğunu falan.bekliyoruz hatun şikayetçi dava açılacak büyük ihtimalle..
gece aradı erman beni nasıl ağlıyordu kızlar anlatamam, ben ona bakmaya kıyamıyodum o benden şikayetçi darp etmişim onu falan uf yazarken bile içim fena oldu
ha bu arada
şafak üç yüz elli = 350 beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?