Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bütün manyaklarda seni buluo bırak artık takma kafana

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:93

Plakalara gelme şafağı:12

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Bi'Tanem

[video=youtube;1e0JLAFxeJE]http://www.youtube.com/watch?v=1e0JLAFxeJE[/video]

İnşallahh canıımm ama o günler uzak gibi geliyor neden bilmem.. 11 ay gecmiş ama neden 4 ay gözümde büyüyor:44:

Anlıyorum canım benim geçen değil hep kalan büyür gözde 10 gün kalsa o 10 gün 10 yıla bedel oluyor.İşin komik tarafı bitim gidince hiç olmamış gibi.

Sanki burda gün gün sayıp aylara kızıp saatlerle kavga eden o insan değilim.Çok uzak hiç olmamış gibi.Darısı tezden başına

inşallah canımmm inşallah zaten bu günleri hatırlamak bile istemiyorum ki.. birde 9 aydır görmediğim için şafak azaldıkça özlem çoğalıyor..

inşallah canımmm inşallah zaten bu günleri hatırlamak bile istemiyorum ki.. birde 9 aydır görmediğim için şafak azaldıkça özlem çoğalıyor..

Biliyorum her durumu zor bu askerliğin görüp ayrılmak zor görememek zor.Bitse gitsede,istesende hatırlamıyorsun

Allah çocuğun yardımcısı olsun. insan kendini kötü bir oyunun içine düşmüş gibi hisseder. bu nedir böyle

slmmm kızlaaaaaaaaaaaaaaar

canım çok sıkkın tadım tuzum kalmadı akşam akşam... sizler nasılsınız bakalım

n'en var kuzum :44:

annemin eşi az önce bana internetten cok güzel daireler gösterdiii, krediye girip daire alabilirsiniz, kira ödeyeceğinize birinizin maaşını krediye verseniz birinizin maaşı da sizi geçindirir diye düşünerek... Ya kızlarrr söylediği çok doğru, aslında bende yenerle en başından beri bunu konuşuorum, yener de tamam dedi ama arada vazgecıorum boşver aşkım kiraya çıkalım çok sıkıntı yaşarız o kadar borçla diyorum. Vazgeçmemin sebebi de kayınvalidemlerin bu konuda hatta düğün konusunda bile yeterli desteği göstermeyeceklerini bildiğim için Heveslenerek dairelere bakıorum ama diğer taraftan da duşununce sınırlerim bozuluooo, o kadar heveslendım kı aksam netten baktığımızda da gerçekten birimizin maaşı kredi ödemeye yeter ve birimizin maaşıyla da gul gibi geçiniris.... Tek ihtiyacımız lanet olsun kı ailelelerin maddi konudaki bir miktar destekleri.. Aslında beklenti dediğim de çok abartı rakamlar değil, her ailenin borç harçla bile yapabileceği rakamlar

Dayanamadım az öncede yenere msj attım, böle böle dieee.. önce heveslendım çok güzel daireler var ama hevesim yine kursaımda kaldı sizinkileri düşününce die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…