kızlar akşam ki anlattığım durum vardı ya heh işte devamı.
ermanı polisler arayıp karakola davet etmişler, hatun darp raporu almış ya polislere sormuş erman var mı darp izi gördüğünüz bi yerde, polisler bizim gördüğümüz kadarıyla darp marp yok demiş ama rapor almış bayan diye konuşmuşlar..erman adada özel bi hast. laborant-kan bankası sorumlusu raporu istemiş göstermemişler.neyse habişler ifade vermiş çıkmışlar polisler onları karşı karşıya getirmeden götürmüşler karakoldan ana-kızı.ifade sırası ermana gelince önce habişin ifadesini okumuşlar işte ikisi 2ay boyunca aynı evde kaldılar habiş ifadesinde belirtmemişm bunu, son 1aydır güya ondan ayrılmaya çalışıyormuş ama erman onu tehdit ediyormuş falan filan yazmış.o gece erman zorla eve gelmiş yaka paça evden çıkartmış habişi dövmüş falan.erman tabi şok. ermanda oturmuş herşeyi ayrıntısına kadar anlatmış aynı evde yaşadıklarını hatta bir sürü şahiti olduğunu falan.bekliyoruz hatun şikayetçi dava açılacak büyük ihtimalle..
gece aradı erman beni nasıl ağlıyordu kızlar anlatamam, ben ona bakmaya kıyamıyodum o benden şikayetçi darp etmişim onu falan uf yazarken bile içim fena oldu
ha bu arada
şafak üç yüz elli = 350 beee
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:93
Plakalara gelme şafağı:12
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Mrb Kızlarrr
Şafak 121
Tü tü tü maaşallah bunlar ne güzel şafaklar böyle.
Desene depükleriniz baya yaklaştı
İnşallahh canıımm ama o günler uzak gibi geliyor neden bilmem.. 11 ay gecmiş ama neden 4 ay gözümde büyüyor:44:
Anlıyorum canım benim geçen değil hep kalan büyür gözde 10 gün kalsa o 10 gün 10 yıla bedel oluyor.İşin komik tarafı bitim gidince hiç olmamış gibi.
Sanki burda gün gün sayıp aylara kızıp saatlerle kavga eden o insan değilim.Çok uzak hiç olmamış gibi.Darısı tezden başına
inşallah canımmm inşallah zaten bu günleri hatırlamak bile istemiyorum ki.. birde 9 aydır görmediğim için şafak azaldıkça özlem çoğalıyor..
Tü tü tü maaşallah bunlar ne güzel şafaklar böyle.
Desene depükleriniz baya yaklaştı
slmmm kızlaaaaaaaaaaaaaaar
canım çok sıkkın tadım tuzum kalmadı akşam akşam... sizler nasılsınız bakalım
evet canımm yaklaştı bayaaama sanki yaklaştıkça daha da zor geçiyo zaman
evet canımm yaklaştı bayaaama sanki yaklaştıkça daha da zor geçiyo zaman
kızlar akşam ki anlattığım durum vardı ya heh işte devamı.
ermanı polisler arayıp karakola davet etmişler, hatun darp raporu almış ya polislere sormuş erman var mı darp izi gördüğünüz bi yerde, polisler bizim gördüğümüz kadarıyla darp marp yok demiş ama rapor almış bayan diye konuşmuşlar..erman adada özel bi hast. laborant-kan bankası sorumlusu raporu istemiş göstermemişler.neyse habişler ifade vermiş çıkmışlar polisler onları karşı karşıya getirmeden götürmüşler karakoldan ana-kızı.ifade sırası ermana gelince önce habişin ifadesini okumuşlar işte ikisi 2ay boyunca aynı evde kaldılar habiş ifadesinde belirtmemişm bunu, son 1aydır güya ondan ayrılmaya çalışıyormuş ama erman onu tehdit ediyormuş falan filan yazmış.o gece erman zorla eve gelmiş yaka paça evden çıkartmış habişi dövmüş falan.erman tabi şok. ermanda oturmuş herşeyi ayrıntısına kadar anlatmış aynı evde yaşadıklarını hatta bir sürü şahiti olduğunu falan.bekliyoruz hatun şikayetçi dava açılacak büyük ihtimalle..
gece aradı erman beni nasıl ağlıyordu kızlar anlatamam, ben ona bakmaya kıyamıyodum o benden şikayetçi darp etmişim onu falan uf yazarken bile içim fena oldu
ha bu arada
şafak üç yüz elli = 350 beee
Nasılsın yasemincim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?