nilüüüüü harika görünüyorr ellerine sağlıkkkkk
sağ ol canım, inşallah öyle olur... afilli olsun dedim o da çok zorladı, ilerliyemiyorum bir de ilk kez örüyorumçalışmaya başladım vakit de bulamıyorum. sevgiliye atkı örmek ayrılığa sebep olurmuş dediler ama ben yine de başladım Allah korusun diye diye... askeriyede boyunluk veriyorlar aslında o yeterli olmaz mı? sen de sivilde kullanabileceği bir şey örsen...
Selam kızlar bizim topiğe yazdım burayada yazayım tanıdıgım kimler kaldı bilmiorum ama yorumlara ihtiyacım var
Selam canlarım benim, biliyorsunuz Isparta'dan yeni geldim ve yarimin dayısı sürpriz bi kararla evleniyor zaten bir süredir birlikte yaşıyorlardı
Neyse bu pazar düğün var anlayacağız ve ben tekrar Isparta yolcusuyum, ne giysem diye düşünürken şunlara karar verdim zaten zaman dar fazla seçeneğimde yok..
Pantolon Mangodan almıştım
Eki Görüntüle 558138 Eki Görüntüle 558139
Üstüne bluz Zaranın
Eki Görüntüle 558140 Eki Görüntüle 558141
Ayakkabı ve çanta şunlar olur herhalde dore ve vizon uyar diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 558142 Eki Görüntüle 558143
Nasıl olur kızlar sizce ? Cuma günü tekrar gidiorum bu arada.
Selam Canım
Beni hatıaldın mı bilemiyorum.Bana yardımcı olmuştun.Bilgi vermiştin.
Pantolonun ve buluzun çok şık.
Bence ayakkabını ve çantanı siyah kullan.Çünkü buluzun arkasındaki fermuar detayı siyah daha güzel duracak gibi geldi bana tabi bu benim fikrim.Siyah ve dore uyumunu ben çok begniyorum.En iyisini tabiki sen bilirsin
Selam kızlar bizim topiğe yazdım burayada yazayım tanıdıgım kimler kaldı bilmiorum ama yorumlara ihtiyacım var
Selam canlarım benim, biliyorsunuz Isparta'dan yeni geldim ve yarimin dayısı sürpriz bi kararla evleniyor zaten bir süredir birlikte yaşıyorlardı
Neyse bu pazar düğün var anlayacağız ve ben tekrar Isparta yolcusuyum, ne giysem diye düşünürken şunlara karar verdim zaten zaman dar fazla seçeneğimde yok..
Üstüne bluz Zaranın
Hepinize hayırlı tezkereler Allah biran önce sağ salim kavuştursun inşallah..
Düğün hazırlıgımız devam ediyor bu arada
sağ ol canım, inşallah öyle olur... afilli olsun dedim o da çok zorladı, ilerliyemiyorum bir de ilk kez örüyorumçalışmaya başladım vakit de bulamıyorum. sevgiliye atkı örmek ayrılığa sebep olurmuş dediler ama ben yine de başladım Allah korusun diye diye... askeriyede boyunluk veriyorlar aslında o yeterli olmaz mı? sen de sivilde kullanabileceği bir şey örsen...
Ellerine sağlık balım ben rengine bayıldım.Ne ayrılıgı kız ben onu çakmak hediye edersen ayrılık olurmus derler diye biliyorum.
7 yıllık ilişkimde 3 4 kere atkı ördüm Mehmetime ayrılık bulmadı bzi çok şüküryok öyle şeyler güzel güzel düşün ör ilmekleri
Üstüne bluz Zaranın
Selam Canım
Beni hatıaldın mı bilemiyorum.Bana yardımcı olmuştun.Bilgi vermiştin.
Pantolonun ve buluzun çok şık.
Bence ayakkabını ve çantanı siyah kullan.Çünkü buluzun arkasındaki fermuar detayı siyah daha güzel duracak gibi geldi bana tabi bu benim fikrim.Siyah ve dore uyumunu ben çok begniyorum.En iyisini tabiki sen bilirsin
hayırlı olsun canımne güzel sevdiceğini yine göreceksin ben hepsini de çok beğendim gönül rahatlığıyla giyebilirsin. siyah ayakkabı ve siyah çanta olsa daha mı şık olurdu diye düşündüm sadece :26:
Hatırladım canım seni unutur muyum konuştuk daha önce :)
Teşekkür ederim genel anlamda begenmenize çok sevindim,, daha önceden belli olsaydı tarih daha iyi hazırlanırdım ama şimdi zaman dar hemde bütçem darda biraz
Siyah ayakkabım var ama biraz büyük gibi geliyor,, siyah el çantam yok ayakkabı tam içime sinse alırdım çanta ama biraz bol gibi duruyor..
Bu ayakkabıyı çantayı kullansam çokmu saçma olur :26:
Canım o söylemler bitmez kolye alırsa ayrılırsın bilmem ne her kafadan bir ses sen boşver onları.Bizim biliyorsun çok uzun bir zaman var gelmesine ve malum çarşıda yok o yüzden ancak ora için örebilirim.İzne gelmeyide düşünmüyor.
Teşekkür ederim genel anlamda begenmenize çok sevindim,, daha önceden belli olsaydı tarih daha iyi hazırlanırdım ama şimdi zaman dar hemde bütçem darda biraz
Siyah ayakkabım var ama biraz büyük gibi geliyor,, siyah el çantam yok ayakkabı tam içime sinse alırdım çanta ama biraz bol gibi duruyor..
Bu ayakkabıyı kullansam çokmu saçma olur :26:
Hatırlamana sevindim canım
Yok canım saçma olmaz senin kombinlediğin gibide bence olur.Siyahla daha güzel durabilir diye düşündük sadece
Ne zaman düğün belli oldumu:123:
Darısı bizim başımıza
tamam canım boş verdim bilehaklısın canım soğuk bir de oralar senin ördüğün atkı daha çok ısıtır onu, gelince de yenilerini örersin nasılsa
Bu ayakkabıyı çantayı kullansam çokmu saçma olur :26:
yok canım saçma durmaz böyle de çok şık zaten ben o kadar renk uyumunu sevmiyorumbluz çanta ve ayakkabınla (onlar da birbiriyle), fermuar detayı da pantolonunla uyumlu gayet hoş nikah mı, düğün mü?
Nilücüm gelince artık o çalışmalar yapsın.
15 ay dan sonra yok benden daha başka bir faaliyet çıkmaz
siz kızlar çok fenasınızçocuklar askere gittiklerine pişman olacaklar ben de yılbaşında çıkarcam acısını gerçi
Hatırlamana sevindim canım
Yok canım saçma olmaz senin kombinlediğin gibide bence olur.Siyahla daha güzel durabilir diye düşündük sadece
Ne zaman düğün belli oldumu:123:
Darısı bizim başımıza
Düğü tarihimizi Ocak ayı gibi alcaz canım benim.. Netleşsin gelir bildiririm canım dayanamam zaten :) 15 aylık askerlikten sonra bunlarda nasip oldu bize şükürler olsun darısı başınıza inşallah...
O zaman sanırım bunları böyle giyeceğim
yok canım saçma durmaz böyle de çok şık zaten ben o kadar renk uyumunu sevmiyorumbluz çanta ve ayakkabınla (onlar da birbiriyle), fermuar detayı da pantolonunla uyumlu gayet hoş nikah mı, düğün mü?
Bende şey diye düşündüm vizon dore hani aynı yelpazeden gibiler uyumsuz gelmediler gözüme vizon-kahve-dore falan..
Nikah canım ama sanırım eğlencede olacak tam bilemiyorum herşey biranda gelişti
Otelde olacak..
Düğü tarihimizi Ocak ayı gibi alcaz canım benim.. Netleşsin gelir bildiririm canım dayanamam zaten :) 15 aylık askerlikten sonra bunlarda nasip oldu bize şükürler olsun darısı başınıza inşallah...
Tamam canım senden bildirim bekliyoruz.Amin canım inşallah başımıza
Bencede canım giyin.Uyumlu böylede.
Bize diyene bak hele plan yapmış bile
çaktırma
bi askerlik nelere kâdirmiş değil mi hepsi peşi sıra geliveriyorgiyebilirsin canım, uygundur
Bende şey diye düşündüm vizon dore hani aynı yelpazeden gibiler uyumsuz gelmediler gözüme vizon-kahve-dore falan..
Nikah canım ama sanırım eğlencede olacak tam bilemiyorum herşey biranda gelişti
Otelde olacak..
onlar da sonunda anlamış nikahın olması gereken bir şey olduğunu demek ki :26: birlikte yaşamakta neymişnikahta keramet vardır derler boşuna değil ya
Tamam canım senden bildirim bekliyoruz.Amin canım inşallah başımıza
Bencede canım giyin.Uyumlu böylede.
çaktırma
bi askerlik nelere kâdirmiş değil mi hepsi peşi sıra geliveriyorgiyebilirsin canım, uygundur
Tamam kızlar hemen hemen yorumlar aynı Yaseminde bizim topiğe yazmış begenmiş oda.
Teşekkür ederim ilginize peki ojem ne renk olsun.. Sütlü kahvemi sürsem ya da normal kahve ya da siyah ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?