Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ellerine sağlık balım ben rengine bayıldım.Ne ayrılıgı kız ben onu çakmak hediye edersen ayrılık olurmus derler diye biliyorum.
7 yıllık ilişkimde 3 4 kere atkı ördüm Mehmetime ayrılık bulmadı bzi çok şükür yok öyle şeyler güzel güzel düşün ör ilmekleri

hayırlı olsun canım ne güzel sevdiceğini yine göreceksin ben hepsini de çok beğendim gönül rahatlığıyla giyebilirsin. siyah ayakkabı ve siyah çanta olsa daha mı şık olurdu diye düşündüm sadece :26:

Canım o söylemler bitmez kolye alırsa ayrılırsın bilmem ne her kafadan bir ses sen boşver onları.Bizim biliyorsun çok uzun bir zaman var gelmesine ve malum çarşıda yok o yüzden ancak ora için örebilirim.İzne gelmeyide düşünmüyor.

sağ ol kuzum içimi ferahlattın

Son düzenleme:

tamam canım boş verdim bile haklısın canım soğuk bir de oralar senin ördüğün atkı daha çok ısıtır onu, gelince de yenilerini örersin nasılsa

tamam canım boş verdim bile haklısın canım soğuk bir de oralar senin ördüğün atkı daha çok ısıtır onu, gelince de yenilerini örersin nasılsa

Nilücüm gelince artık o çalışmalar yapsın.
15 ay dan sonra yok benden daha başka bir faaliyet çıkmaz

Bize diyene bak hele plan yapmış bile

çaktırma

bi askerlik nelere kâdirmiş değil mi hepsi peşi sıra geliveriyor giyebilirsin canım, uygundur

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…