O askerlik çok mühim herşeye engel
onlar da sonunda anlamış nikahın olması gereken bir şey olduğunu demek ki :26: birlikte yaşamakta neymişnikahta keramet vardır derler boşuna değil ya
Aynen kuzum ya damat bey 42 yasındaİkiside üniversitede hoca uzun zamandır beraber yasıyorlar,, evlilik ek yoktu gündemde yarim bile çok şaşırdı dayısının evlenmesine,,, deli gibi paraları var bak pat diye evleniyorlar beyaz eşya mobilya derdine düşmediler herşey hazır
İkisininde evi var
Neyse iyiki evleniyor bahanem oldu tekrar gitmek için daha dün geldim
Tamam kızlar hemen hemen yorumlar aynı Yaseminde bizim topiğe yazmış begenmiş oda.
Teşekkür ederim ilginize peki ojem ne renk olsun.. Sütlü kahvemi sürsem ya da normal kahve ya da siyah ne dersiniz ?
Canım bence ya kahve sür yada siyah ikiside olur.
Canım bence ya kahve sür yada siyah ikiside olur.
Tamam canım çorapta giycem pentiden sahra rengini aldım ten koyu kalıyor bende beyaz tenliyim çorapsızda giyemiyorum ayakkabı hem çıplak ayak görüntüsünü pek sevmiyorum.
Tamam kızlar hemen hemen yorumlar aynı Yaseminde bizim topiğe yazmış begenmiş oda.
Teşekkür ederim ilginize peki ojem ne renk olsun.. Sütlü kahvemi sürsem ya da normal kahve ya da siyah ne dersiniz ?
rica ederiz canımben hiç oje kullanmadığım için o nasıl olur bilemedim ya :44: çanta tutarken uyumlu görünmesi için çantanın renginde mi bir şey sürülmeli ki :26:
rica ederiz canımben hiç oje kullanmadığım için o nasıl olur bilemedim ya :44: çanta tutarken uyumlu görünmesi için çantanın renginde mi bir şey sürülmeli ki :26:
Sanırım kahve sürerim ,, :44:
haklısın canım öyle hele ki uzun yıllar birlikte olanlar içinbiz tanıştık, mehmet 10 gün sonra falan gitti. o da zor oluyor ama iyi ki daha fazla ertelememişim diyor
Aynen kuzum ya damat bey 42 yasındaİkiside üniversitede hoca uzun zamandır beraber yasıyorlar,, evlilik ek yoktu gündemde yarim bile çok şaşırdı dayısının evlenmesine,,, deli gibi paraları var bak pat diye evleniyorlar beyaz eşya mobilya derdine düşmediler herşey hazır
İkisininde evi var
Neyse iyiki evleniyor bahanem oldu tekrar gitmek için daha dün geldim
geç olsun da güç olmasın dedikleri bu sanırımsizin için iyi olmuş canım gerisi de ne yaparsa yapsın
Aynen öyle tatlım bizim işimize yaradı
Biran evvel dans anı gelse bizde dansımızı etsek
kızlaaaaaaaaaaaaar sizle bu aralar pek ilgilenemıorum, ben gelıorum siz olmuosunuz, siz gelıosunuz ben olmuorum... akşam bi yere kaybolmayın
di mi di mi... siz nişanda hangi parçada dans etmiştiniz canım?
şimdi nereyeee
ohoooooooo burası bıraktığım gibi duruooooo, nerdesinis millettttttt
biri Allah rızası için saçlarımı düzleştirsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?