Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm dumanlar çıkarsa kırılmayı bırak yanar bile... annen becerememiş

evet ünv. de az yapmamıştım

ben bir kere yaptım daha da yaptırmadım korkunç ve zor bir şey ama kızlarınkini ütülerdim

ben de bir kere yaptırdım canım liseye giderken saçlarım belimdeydi o zamanlar öldüm bitene kadar ben de hiç kıyamam saçlarıma kuaförde içim gider :18:

cnm dumanlar çıkarsa kırılmayı bırak yanar bile... annen becerememiş

Tubik annem hakkında gelmiş desene saçlarımın

Evet benimde içim gidiyor nilü:13:

Tubik annem hakkında gelmiş desene saçlarımın

Evet benimde içim gidiyor nilü:13:

en son kestirdiğimde kadına 3 parmak dedim, 6 parmak kesti sonra kızdım kadına korkutmuştum daha da gitmedim ben seni hiç görmedim güşlen'im ya merak ettim saçlarını

en son kestirdiğimde kadına 3 parmak dedim, 6 parmak kesti sonra kızdım kadına korkutmuştum daha da gitmedim ben seni hiç görmedim güşlen'im ya merak ettim saçlarını

Canım ben sık sık kestiriyorum ama çok çabuk uzuyor.Kuaförler bana gıcık oluyor.Prfle resmimi koyucam ama saçlarım pek anlaşılmayacak o ayrı maalesef

Canım ben sık sık kestiriyorum ama çok çabuk uzuyor.Kuaförler bana gıcık oluyor.Prfle resmimi koyucam ama saçlarım pek anlaşılmayacak o ayrı maalesef

ayy benim şimdi yemek yemem gerekiyor ya nasıl görcem hemen koyuyorsan bekleyim

Tubik nereye kayboldun?
Herneyse tubik ve nilü saçım.
Siliyim özelde atıyım dedim beceremedim

Eklentiler

• $12110023.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
vaooovv süper saç çok nazar çekermiş canım maaşallah diyelim de nazar değmesin... ne zamandır bu kaa uzun???

güzel cnm şimdi belli oldu

Teşekkür ederim nilü ve tubiş
Sanırım kışın kestirmiştim.Yine kestircem yaza kadar bu kadar uzuyor canım.Ama tabi kısa kestirmiyorum.Omzumun 2 karış altı kadar kestiriyorum

napimmm bacımmmm acelem vardı

ayrıca görcez tabiii kzıımmm elbet bigün bitecek bu askerlik
tmm taklım..
ah ahhh inşşşş inşşşşşşşş
ayy çok güzelmiş canım örnek de rengi dee bayıldımmmmmeline saglık valla.

yasemincimm bence ayakkabı ve çanta da siyah olsun dicektim kiii kızlar benden önce yazmışama siyah ayakkabı uyduramıyorsan fena da olmaz..resimlerde belkim ton farkı oluyodur giyindiginde bi bütün olarak bu ayakkabıylada güzel durabilir..sen bilirsin cnm.

şşştt altta görünen kısçelerrr selamlarrr..bi yandan yemek yapıyom bi yandan bakıyomm ay çok hamaratım heeeee

GRGR cnm saclarına koca bi MAŞAALLAHHHH diyeyimben de uzatma çalışmalarındayım yaaa.bioblas aldım 1 ay oldu kullanıyorum çok işe yaradıııııı birde çok gürleştirdi yaa zaten kıvırcıgımmama hoşuma gidiyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…