Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pardon ya 76 olacak

Derinsucum saol yorumun için,, yok ya siyah ayakkabı uyduramıyorum altına var bi tane büyük duruyor şimdide alamıcam alsam iyi birşey alcam çünkü bütçem sıkıntılı biraz..
Bu ara çok para harcadım
Bu ayakkabı ve çantayı kullanıcam güzel olur inşallah..

kızlarr merhaba benm sevdiğimde yarn teslim oluyor 460 mı oluyor yarın :)

canım 4.tertip yanı kasım da gıdenler 457 gun askerlık yapıyolar ve sulus alındıgı gun asker sayıldıgınıza gore senın safak bu gece 12 yı gecınce 455 :) al benden sana kıyak olsun 5 gun attı bile safagın hadı hayırlı ugurlu olsun bu arada canım hayırlı tezkereler bıttıgını de gormeyı nasip etsın Rabbım İnşallah aramıza hoşgeldın

Kizlar merhaba nasilsiniz? 2 gundur internetimde problem var duzelir diye bekledim ama nafile yarin superonline gidip sikayet edecegim... Telefondan giriyorum simdi, o yuzden safak attiramiyorum cok ihmal ettim sizi biliyorum ama elden gelen bir sey yok... Bu arada yeni yarenlerimiz gelmis hepsine hosgeldiniz diyorum... Hepinize simdiden hayirli teskereler... Yakin zamanda safak panomuza da ekleriz sizleri...

Kendi safagimi da bilmiyorum yaa hayrina biri soylese

Selam kızlarrrrkimseler yok gerçi de
a sevindim kuzum
Hesnam bende merak etmiştim cnm dün yazacaktım hatta valla unutmuşm..iyi olmana sevindim kuzum
ben kendi şafakımı luan bilmiyom 180 galibaseninkini de bilmiyom bu sefer kızzz ayıp banaaaaaaama ticker bugün 5 aya düşecekti benimmmmm

gercektenmii ohh oh 5 gün attı bilee:) hosbulduk canımm safak: 455:)

Niçin canım kavga ettiniz?

cuma akşamı kına vardı oraya gittiğimde kadının teki beni çok beğenmiş istemiş falan. pazar kuran vardı orda da kadının teki resmen sülük gibi yapıştı bana. bende anlatmıştım bunları. ailemde şimdi hiç birşey istemiyor tanışma falan oğuzla. Oğuzda kudurdu milet isteyebiliyor ben hiç birşey yapamıyorum yter artık bunaldım sende bende soğuyorsun demeye başladı saçma salak kavgalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…