Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladım canım kıskançlık yapmış.Önemli olan senin kimi istediğin ve sevdiğin.Biraz yatışsın pişman olacaktır.Senden özür dileyecektir.Belkide senden duymak istemiştir onu sevdiğini önemli olan benim düşüncelerim falan demeni

hayır canım kafayı yemiş iyice askerlik psikolojisine tam girmiş bulunmakta ondan tüm hıncını benden çıkartıyor ben kum torbasıyım ya ondan

kızlar facedeki asker sayfalarından birinde gördüğüm haber Sizin de desteklerinizi bekliyorum...

KIZLAR YARENİMİZ SEHER DUYAL CEYLANIN ASKERİ Mayın ararken yüzüne mayın patlamış şuan Ankara/Gata'daymış. Ameliyat oldu gözlerini kaybetti yüzü tanınmayacak halde parçalanmış doktorlar her türlü şeye hazırlanın demiş.

Duyal'in sevdiği kız Mersin'de kız gidip görmek isityor ama bazı problemler var maddi yönden sıkıntıdalar. Eğer burada destek toplamak istersek yardımcı olabilecekler var mı ? onu gidip görebilmesi için yol parası ve bir iki günlüğüne de olsa yanında ona yetecek kadar para olması gerekiyor. Destekleyen yar ve yarenlerimiz lütfen duyarlılığınızı bekliyoruz . . .

SEHER YARENİMİZİN DUYAL'İ GÖRMESİ İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ.
Topladığımız yardım paralarıyla ailesiyle ilgili sorunlar olduğu için Ben Seher'i Ankara'ya götüreceğim. ve orada benim akrabalarım vasıtasıyla Seher benimle kalacak. 4-5 günlüğüne de olsa Duyal'i görmesi için yardımlarınızı bekliyoruz:
----İŞ BANKASI için Hesap numarası : 1420 1313884 Merve GÜLDANE
----Ziraat bankası için Hesap numarası
: 0471 58702750 5001 Merve GÜLDANE
adına yardımlarınızı bekliyoruz. Kişisel olarak ulaşıp soru sormak isteyenler, bilgi almak isteyenler lütfen Profili eklesinler. Malesef telefon numarası veremiyorum.
Dekontların fotoğraflarını çekip sayfada yayınlayacağım. Duyal Yoğun bakımdan çıktığı gün Ankara'ya gideceğiz. 1 hafta boyunca yardım toplyacağız miktara ulaştığımız gün sizlere haber vereceğim.
DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUM.
-MERVE GÜLDANE-

Allahım yardımcıları olsun biran önce iyileşsin askerimiz inş

hayır canım kafayı yemiş iyice askerlik psikolojisine tam girmiş bulunmakta ondan tüm hıncını benden çıkartıyor ben kum torbasıyım ya ondan

Canım,ben yanlış mı anladım,sen askerine ; burada seni kadınların begendigini mi söyledin telefondaeger öyleyse bu yaşadıkların çok normal bence hata sende...asker adama öyle şey denirmi kızzzz

inş cnm yaa kızla da konuştum face de gerçekten çok zor bir durum, Allah onları bize bağışlasın

2 gündür ağlamaktan bi hal oldum yaaa, bilmıorum ama bu olay beni çok kötü etkiledi

hee konustun muuu kıyamam yaaa Allah yardım etsin çokkk zorr((

kuzum haklısın,insan Allah korusun kendini yerine koyup düşünüyor çok etkileniyor o yüzden...ayrıyetten de onun acısınıda hissediyosun içinde ikisi birleşince etkiliyo insnı...Allahım korusun hepsini askerlerimizin..bu hain tuzakları hazırlayanlarında sonu gelsin felaket içinde kalsınlar elleri kopsun

siz bu saatte nerelerdesiniz acabaaaaaaaaaa

pff cnm çok sıkkın aşkımla bugün hiç konuşamadık yaaa, bi de işyerinde sinirlerim çok bozuldu, kaç gündür ztn depresyonda gibiyim, aşkımın aramasını beklerken oyalanıım sizle dedim ama hepiniz firar etmişsiniz

SElamm tatlımm.
sende bendensin anlaşılan canım benimde canım çok sıkkın senin neyin varr

SElamm tatlımm.
sende bendensin anlaşılan canım benimde canım çok sıkkın senin neyin varr

Herkesin canı sıkkın anlaşılan
Neyiniz var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…