Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün hepimiz kötüyüs, hepimiz ösledik hepimiz gücümüzün sonuna geldiğimizi hissediorus ama benim aşkım bugün hiç aramadı, sesini bugün hiç duyamadım hepten çöktüm... Siz konuşabildiniz mi?

Konuştum ben ama bildiğin gibi pek iyi haber almadım bildiğin gibi

Hayırdır canım neler geldi?
Sevgilimin burnu ve dişleri kırıldı hastahanede yatıyor

Nee nasıl yaniii nasıl kırıldı yavrumm

Benimki yanımda ama kavga ettik hatta ayrıldık galibaa yani öle dedi ama tam olarak bilmiyorum cevap vermiyor çok kötüydü hali ve haber alamıyorum şuanda

cnm merak etme iyi olmasa sana sölerdi, hatta aramasdı belki de.... Şükür bunla atlatmış, hem bak onun da dediği gibi belki hava değişimine gelir

Pazartesi olmuş daha bugün söylüyor hiçde belli etmedi.Bugün burnuna birşey takmışlar garip geliyordu sesi soru üstüne soru sordum en sonunda dayanamadı dedi neymiş hava değişimi verseler bana süpriz yapacakmışGörmediğim için canım aklım kalıyor merak ediyorum.İki kemiği kırılmış baya kötüymüş şuan yüzüAllah beterinden korusun

Nee nasıl yaniii nasıl kırıldı yavrumm

Benimki yanımda ama kavga ettik hatta ayrıldık galibaa yani öle dedi ama tam olarak bilmiyorum cevap vermiyor çok kötüydü hali ve haber alamıyorum şuanda

Neden canım kavga ettiniz?
Komutanla konuşuyormuş canım tansiyonu falan herhalde düştü başım döndü dedi yere düşmüş.Sonuç burnu ve dişleri kırıldı.Hastahanede yatıyor

5 dk falan konuştum ben. tekrar arıcam dedi ama yok

Neden canım kavga ettiniz?
Komutanla konuşuyormuş canım tansiyonu falan herhalde düştü başım döndü dedi yere düşmüş.Sonuç burnu ve dişleri kırıldı.Hastahanede yatıyor
Canım çokk geçmiş olsun ya Allahım tez vakitte iyi etsinn inşallah.
Tatlım ailesi yüzünden baya uzun ordan patlak verdi bizde kavga ettik sonra ayrılalım dedi bende hmn ayrılalım diyorsun dedim öle konuşuyorduk babamlar çağırmıştı eve gitmem lazımda öle ysrın buluşurz tmm mı dedim cvp vermedi çıktım geldim ama 3 saattir haber alamıyorumm

Canım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanrım askerdede ayrılıp barışma gibi bir durumunuz olmuştu.
Sizin uzun ilişkiniz var o kadar basit ayrılamaz bence o telaş yap diye yapıyordur tatlım

Allah'a şükür kendi askerimin başına ölee bişey gelmedi ama başkaları için olduğunu duydum

hayırdır cnm sizde var mı ole bişey?

malesef canım aslında dayak demiyimde salak herif penseyle omuzuna vurmuş morarmış omzu. kamerada gösterdi cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…