slm cn anlaşılan sende bu akşam pek ii deilsin, hayırdır cnm
dönemsel depresif durumlar sanırımaşkımın yanıma gelmesine günler kaldı onun heyecanı ayrı, hayatımda hiçbirşeyin yolunda gitmemesi ayrı
Aynen tatlım tubanın dediği gibi bütün aksilikler üstü üste gelyor saolsun.
Senin neyin var?
kızlar bugün hepimiz kötüyüs, hepimiz ösledik hepimiz gücümüzün sonuna geldiğimizi hissediorus ama benim aşkım bugün hiç aramadı, sesini bugün hiç duyamadım hepten çöktüm... Siz konuşabildiniz mi?
Konuştum ben ama bildiğin gibi pek iyi haber almadım bildiğin gibi
Hayırdır canım neler geldi?
Sevgilimin burnu ve dişleri kırıldı hastahanede yatıyor
Benimki yanımda ama kavga ettik hatta ayrıldık galibaa yani öle dedi ama tam olarak bilmiyorum cevap vermiyor çok kötüydü hali ve haber alamıyorum şuandakızlar bugün hepimiz kötüyüs, hepimiz ösledik hepimiz gücümüzün sonuna geldiğimizi hissediorus ama benim aşkım bugün hiç aramadı, sesini bugün hiç duyamadım hepten çöktüm... Siz konuşabildiniz mi?
cnm merak etme iyi olmasa sana sölerdi, hatta aramasdı belki de.... Şükür bunla atlatmış, hem bak onun da dediği gibi belki hava değişimine gelir
Nee nasıl yaniii nasıl kırıldı yavrumm
Benimki yanımda ama kavga ettik hatta ayrıldık galibaa yani öle dedi ama tam olarak bilmiyorum cevap vermiyor çok kötüydü hali ve haber alamıyorum şuanda
kızlar bugün hepimiz kötüyüs, hepimiz ösledik hepimiz gücümüzün sonuna geldiğimizi hissediorus ama benim aşkım bugün hiç aramadı, sesini bugün hiç duyamadım hepten çöktüm... Siz konuşabildiniz mi?
Benimki yanımda ama kavga ettik hatta ayrıldık galibaa yani öle dedi ama tam olarak bilmiyorum cevap vermiyor çok kötüydü hali ve haber alamıyorum şuanda
canımmm geçmiş olsun nasıl olmuş yaaa
Komutanla konuşuyormuş canım tansiyonu falan herhalde düştü başım döndü dedi yere düşmüş.Sonuç burnu ve dişleri kırıldı.Hastahanede yatıyor
Canım çokk geçmiş olsun ya Allahım tez vakitte iyi etsinn inşallah.Neden canım kavga ettiniz?
Komutanla konuşuyormuş canım tansiyonu falan herhalde düştü başım döndü dedi yere düşmüş.Sonuç burnu ve dişleri kırıldı.Hastahanede yatıyor
kızlar sizin askerinizde dayak yiyormu yani oldukları yerde var mı böyle olaylarr
Canım çokk geçmiş olsun ya Allahım tez vakitte iyi etsinn inşallah.
Tatlım ailesi yüzünden baya uzun ordan patlak verdi bizde kavga ettik sonra ayrılalım dedi bende hmn ayrılalım diyorsun dedim öle konuşuyorduk babamlar çağırmıştı eve gitmem lazımda öle ysrın buluşurz tmm mı dedim cvp vermedi çıktım geldim ama 3 saattir haber alamıyorumm
Allah'a şükür kendi askerimin başına ölee bişey gelmedi ama başkaları için olduğunu duydum
hayırdır cnm sizde var mı ole bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?