Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak İnşallah 271
Yarılama şafağı 42
Yüzlere gelme şafağı 72

Bi de böle sayıyıym dedım degişiklik olsun .. :)

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Derinsu senin eşin hava dğeişiminde öyle değil mi raporu aldıktan sonra karkola gidip bıraktımı direk onaylatıp evemi geldi?Benim askerim aldı rapor ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor.Ne yapıcağını bilemedi yardım edersen sevinirim

mesajımı güncelliyimm dediydim kızlarr yardımınızı bekliyorummm kafam çok karışıkk :44:

Canım silüs tarihn kaç ve kaç gün izin kullandınız?

23 kasım 2011 sülüs. 25 gün izin kullandık. 2 günde yol iznimiz var. şafak söyleden hesaplıyorum 82 çıkıyo. başka bi site var ordan hesaplayınca 80 çıkıyo. bazı arkadaşlarda 81 diyo :44:

23 kasım 2011 sülüs. 25 gün izin kullandık. 2 günde yol iznimiz var. şafak söyleden hesaplıyorum 82 çıkıyo. başka bi site var ordan hesaplayınca 80 çıkıyo. bazı arkadaşlarda 81 diyo :44:

Canım şafağım kanımca 82
Bu arada şafağını girince gözüm gönlüm açıldı

Canım şafağım kanımca 82
Bu arada şafağını girince gözüm gönlüm açıldı

sağoll canımm ama sende bu şafağa gelince küçümsiceksin ve dahada iyisini isticeksin emin ol buna. 400lerde 300leri 200leri bekledim 100ler geldi sıkıldım bunaldım 100den düşünce çok sevincem dedim. şimdi düştüm bi an önce 50lere iniyim bitmiş gözüyle bakarım diyorum. ama ben o zamanda yetinmem daha azını isterimm kesinn

Haklısın canım insan hep daha azını istiyor

Karakol mu?ay valla bilmiyorum ki canım.:26:niye ne yapacagını bilemedi ki cnm,orda ne gerekirse yapılır zaten sen kafanı yorma kızzz alelade biyer deigl sonuçta.
mesajımı güncelliyimm dediydim kızlarr yardımınızı bekliyorummm kafam çok karışıkk :44:

canım 81 bugün atarsa ...gelecegi günü saymadım ama.sayanlar 82 diyodur..he ama sen bunu dün sormuştun o zaman 82 idi önemli olan şuan olduguna göre 16 şubatı saymassak 81sonuçta 15 şubat gecesi buraya gelip şafak dogan güneş demicek misin kuşum

canımm valla onu bile bilmiyorum. Ali diyoki. 15 şubatta şafak doğan güneş dicez. benim anlamdığım 15 şubat saat 00.01den sonra mı dicez doğan güneş diye. yoksa 16 şubat 00.01den sonramı doğan güneşş. kafam karışık olduğundan karışık anlattım.

yani sonuç olarak bnm düşüncem 15 şubatın ilk saatlerinde 1 diye attırcam şafağı. 16 şubat 00.01 de de şafak doğan güneş dicem. yada 15 şubat akşammı dicem şafak doğan güneş diye :44:

yaaaaa yokmu hiç hüryarennnn anlatın banaa birinizz çıldırcammmm artıkkk :84::84:

:119::119::119::119::119: şafak 50 nevşehir :119::119::119::119::119:

:123::123::123:aşkım benim gelişini sabırsızlıkla bekliorum :123::123::123:

Hoşbulduk canım
Ahh bu safak hesaplamaları herkesin ömrünü yiyorrr
Bende pek anlamam ama bildiğim kadarıyla yardım edeyim canım

Canım ben 01 adanayıı yazmıstımm ertesi gün saat 00.00da da dogan güneş demiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…