- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Teşekkür ederim kızlar, burnunda et vardı kıkırdak ile birlikte alındı ciddi bir ameliyat değil ama yine de zorluğu var tabi ki.. Geçecek inşallah..
Ben iyiyim şükür uykusuzum günlerdir yorgun düştüm.. Bunlar dışında herşey yolunda.
Ne çok arkadaşım plakalara düşmüş maşallah ya :)
Tatlım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin Allah kavuştursun
Erzincanda askeri olan vardı diye hatırlıyorum canım inşallah dönerler.
Benim askerimde etimesgutta topçu olarak yapıcaktı ama kaçtı topçu olamaz raporu aldı 28 gün yapıp er oldu
Şafak İnşallah 267 ....
Plakalara gelmek istiyorummmm zira 186 gün var((
Merhaba canım iyi olmanıza sevindim...Bi biz düşemedik daha plakalara Ezgicim yaaa
Aha benim olacağım ameliyattan tatlım
Nasıl geçti canım?nasıl nişanlın? benimde olmam lazım ama korkuyorum
Gel canım kapımız açık sana
Şimdiden dert etme zira gidince dert edecek koca bir 15 ayın olacak canım... Şu zamanların keyfine bak...
Atar canım atar merak etmee birşekilde atıyorr geçiyor günlerr iştee.. sende ilerleyen zamanlarda anlicaksın.merhaba cnmm hosbuldukkk atarsa 447
insallah sevdiği erzincanda yapanlar görür msjımı yaa bilgi almak istiyorum :/
Ameliyat güzeldi canım, 1.5 saat sürdü.. Zaten narkozlu olduğu için hiçbirşey hissetmedi, Burnuna tampon haricinde küçük hortum da takmışlar nefes alabilmesi için 1 gün sonra tıkandı ama yine de biraz olsun rahat ettirdi. Başı ve dişi inanılmaz ağrıyor.. Bu herkeste bu kadar şiddetli olmuyormuş.. 2 gündür acillerdeyiz. Yarın tamponlar alınacak umarım geçer bütün ağrıları.. Sıvı yemek daha zor geliyor o yüzden katı yiyecekler yediriyoruz. Konuşmasında pek sıkıntı yok, grip gibi işte..
Korkma canım sonrasında çok rahat edeceksin inşallah.. Azcık cesarete bakıyor bu ameliyat. Ama sana tavsiyem devlet hastanesinde değil, özelde ol..
İstersen hastane adını ve doktor adını verebilirim canım, biz çok memnun kaldık..
kızlar nişanlım izinde olduğu için topiğe fazla gelemiorum ama az önce face de gördüğüm haber beni yıktı
günlerdir burada size de bahsettiğim yaralı olan askerimiz şehit oldubaşımız saolsun...
mekanın cennet olsun Asker
haberin detayı linkte yer alıyor. Türkiye Gazetesi
kızlar nişanlım izinde olduğu için topiğe fazla gelemiorum ama az önce face de gördüğüm haber beni yıktı
günlerdir burada size de bahsettiğim yaralı olan askerimiz şehit oldubaşımız saolsun...
mekanın cennet olsun Asker
haberin detayı linkte yer alıyor. Türkiye Gazetesi
ben de bir şehit kardeşiyim. abim hakkari çukurcada şehit oldu.. böyle haberleri duyunca çok etkileniyorum ve neler yaşandığını çok derinden hissediyorum. aynı zamanda erkek arkadaşım da asker, içim titriyor aramadığı her gün diken üstündeyim resmen. Allah bütün askerlerimizi sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuştursun inşallah..
merhaba canım, öncelikle başın sağolsun çok zor bir durumdur eminim bide böyle bir durumdaykn asker yareni olmak çok daha zordur rabbim yardımcın olsun
amin canım teşekkürler.. bak 1 haftadır aramadı, ki doğuda falan değil, ama yine de deli gibiyim acaba ceza mı aldı bir şey mi oldu diye kendimi yiyip duruyorum. ona defalarca söyledim habersiz bırakma hassasiyetimi biliyosun diye ama yok.. bi arasın bak ben neler yapıcam ona :113:
Merhaba kızlar, acemi birliğini erzincanda topcu olarak yapan varmı? varsa benimle iletisime gecerse cok sevinirim.
önceliklee bi harita indirdim gugıl emicedenhergün de photoshopla dolduruyorum illeri işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?