Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aha benim olacağım ameliyattan tatlım

Nasıl geçti canım?nasıl nişanlın? benimde olmam lazım ama korkuyorum

Şafak 73 Şırnak senden nefret etsemde bugün daha bir hoş geldin gözümeŞırnak/akçay 91/4

merhaba cnmm hosbuldukkk atarsa 447
insallah sevdiği erzincanda yapanlar görür msjımı yaa bilgi almak istiyorum :/

Şafak İnşallah 267 ....

Plakalara gelmek istiyorummmm zira 186 gün var ((

Geçecek canım, evet özlemek hasret çekmek beklemek zor ama sağ salim gelsinler yeter ki ne zaman gelirlerse gelsinler diye bakmalı... Üzme kendini..Onların tutunacak dallarıyız gücüyüz kuvvetiyiz..Eğer biz de salarsak kendimizi kimden destek alacaklar ?

Merhaba canım iyi olmanıza sevindim... Bi biz düşemedik daha plakalara Ezgicim yaaa

Hesnam sen nasılsın? Uğruyorum ama seni online bulamıyorum.. Sende düşeceksin elbette.. Bak sıra yavaş yavaş sana geliyor, geçecek bu günler hiç merak etme..

Aha benim olacağım ameliyattan tatlım

Nasıl geçti canım?nasıl nişanlın? benimde olmam lazım ama korkuyorum

Ameliyat güzeldi canım, 1.5 saat sürdü.. Zaten narkozlu olduğu için hiçbirşey hissetmedi, Burnuna tampon haricinde küçük hortum da takmışlar nefes alabilmesi için 1 gün sonra tıkandı ama yine de biraz olsun rahat ettirdi. Başı ve dişi inanılmaz ağrıyor.. Bu herkeste bu kadar şiddetli olmuyormuş.. 2 gündür acillerdeyiz. Yarın tamponlar alınacak umarım geçer bütün ağrıları.. Sıvı yemek daha zor geliyor o yüzden katı yiyecekler yediriyoruz. Konuşmasında pek sıkıntı yok, grip gibi işte..
Korkma canım sonrasında çok rahat edeceksin inşallah.. Azcık cesarete bakıyor bu ameliyat. Ama sana tavsiyem devlet hastanesinde değil, özelde ol..
İstersen hastane adını ve doktor adını verebilirim canım, biz çok memnun kaldık..

merhaba cnmm hosbuldukkk atarsa 447
insallah sevdiği erzincanda yapanlar görür msjımı yaa bilgi almak istiyorum :/
Atar canım atar merak etmee birşekilde atıyorr geçiyor günlerr iştee.. sende ilerleyen zamanlarda anlicaksın.

Ahh canım benim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Ve nişanlında umarım biran önce iyileşir.Çok geçmiş olsun gerçekten zor geçmiş

herkesin bünyesi bir değil işte ben ondan daha çok korkuyorum benim bünyem çok zayıf nasıl olucak acaba diye ama biran evvel olmamda lazım
Bende özelde olucam inşallah tatlım işte araştırıyorum hala söylersen çok iyi olur tatlım çok sevinirim

kızlar nişanlım izinde olduğu için topiğe fazla gelemiorum ama az önce face de gördüğüm haber beni yıktı

günlerdir burada size de bahsettiğim yaralı olan askerimiz şehit oldu başımız saolsun...

mekanın cennet olsun Asker

haberin detayı linkte yer alıyor. Türkiye Gazetesi

evt canım bende çok üzüldüm hele asker yareninin yazmış olduğu yazı beni büsbütün yıktı, diyecek birşeyimiz yok rabbim sabırlar versin geride kalanlara

Offf çok kötüü

Allah sabır versin yakınlarına

ben de bir şehit kardeşiyim. abim hakkari çukurcada şehit oldu.. böyle haberleri duyunca çok etkileniyorum ve neler yaşandığını çok derinden hissediyorum. aynı zamanda erkek arkadaşım da asker, içim titriyor aramadığı her gün diken üstündeyim resmen. Allah bütün askerlerimizi sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuştursun inşallah..

merhaba canım, öncelikle başın sağolsun çok zor bir durumdur eminim bide böyle bir durumdaykn asker yareni olmak çok daha zordur rabbim yardımcın olsun

merhaba canım, öncelikle başın sağolsun çok zor bir durumdur eminim bide böyle bir durumdaykn asker yareni olmak çok daha zordur rabbim yardımcın olsun

amin canım teşekkürler.. bak 1 haftadır aramadı, ki doğuda falan değil, ama yine de deli gibiyim acaba ceza mı aldı bir şey mi oldu diye kendimi yiyip duruyorum. ona defalarca söyledim habersiz bırakma hassasiyetimi biliyosun diye ama yok.. bi arasın bak ben neler yapıcam ona :113:

bir hafta uzun bi süre canım bn 1 gün sesini duymazsam telaş yapıyorum diyarbakırda benm askerim, senin nerde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…