İhmal ettim buraları, yarim ameliyat oldu giremedim pek..
Ne oldu ne bitti okuyamadım da çok vaktim olmuyor nette.. Umarım herkes iyidir..
Plakalara düşen, şafağı güneşe kavuşan yarenlere hayırlı olsun.. Darısı diğerlerine..
Kendinize iyi bakın,
Öpüldünüz
çokk üzüldümmm canımm bnde akşam duydum. çıkmıyo hiç aklımdan rabbim ailesine sevenlerine sabır versin inşallah.kızlar nişanlım izinde olduğu için topiğe fazla gelemiorum ama az önce face de gördüğüm haber beni yıktı
günlerdir burada size de bahsettiğim yaralı olan askerimiz şehit oldubaşımız saolsun...
mekanın cennet olsun Asker
haberin detayı linkte yer alıyor. Türkiye Gazetesi
evt canım bende çok üzüldüm hele asker yareninin yazmış olduğu yazı beni büsbütün yıktı, diyecek birşeyimiz yok rabbim sabırlar versin geride kalanlara
kızlar nişanlım izinde olduğu için topiğe fazla gelemiorum ama az önce face de gördüğüm haber beni yıktı
günlerdir burada size de bahsettiğim yaralı olan askerimiz şehit oldubaşımız saolsun...
mekanın cennet olsun Asker
haberin detayı linkte yer alıyor. Türkiye Gazetesi
Tatlım başın sağolsun Allahım size sabırlar versinn.ben de bir şehit kardeşiyim. abim hakkari çukurcada şehit oldu.. böyle haberleri duyunca çok etkileniyorum ve neler yaşandığını çok derinden hissediyorum. aynı zamanda erkek arkadaşım da asker, içim titriyor aramadığı her gün diken üstündeyim resmen. Allah bütün askerlerimizi sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuştursun inşallah..
Bizim şafak da 460+70 küsür
Daha gitmeden gün saymaya başladım benn sürekli bu topiklerdeyim
Gidince saniye falan saymazsam iyi
Nolcak bu haliiim
Garip hissediyorum kendimi
93/1 topiğini açasım var ama daha çooook erken
oooo canımm sen daha gitmeden saymaya başladınnnhayırlısı inş.
Evet öyle olduDaha tam belli de değil ne zaman gideceği ama başladım işte Kafam hayrolsun
Hayırlısı her şeyin tabii
Merhaba fıstıklar pek uğrayamıyorum nasıl gidiyor bakalım
Bizim şafak da 460+70 küsür
Daha gitmeden gün saymaya başladım benn sürekli bu topiklerdeyim
Gidince saniye falan saymazsam iyi
Nolcak bu haliiim
Garip hissediyorum kendimi
93/1 topiğini açasım var ama daha çooook erken
olsun canım..sana zor gelmesin diye sayma dicem ama :)
merhabaa yaskoooo neredesin bakim sennnn
nasıl geçti düğün canım?
olsun canım..sana zor gelmesin diye sayma dicem ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?