Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım .Allah kolaylık versin sanaaskerinle darılmayın kızz niye öyle yapıonuzz hasret vuruyor dimigeçecek inş...
Ispartada nişanlımın yanındaydım 2 haftadır yeni geldim sen neler yapıyorsun canım
ohh cnmm ne güzell Allah hep mutlu mesut etsinbende iyim cnm şükür ya..evdeyim bildigin gibi yanibi sıkıntı oyk şükür.
Denerimm ama başarabilir miyim bilmiyorum :44:

hadi bakalım.senin 70 bitince ben 100lerde olurum bak kendime pay çıkardım senden nişanlı mısın cnm?

+70 i düşün canım şimdilik... 70 gün mehtabınız var ne güzel... Gidince zaten bol bol üzüleceksin... Bari son günlerin tadını çıkart....

Hesnam sen nasılsın? Uğruyorum ama seni online bulamıyorum.. Sende düşeceksin elbette.. Bak sıra yavaş yavaş sana geliyor, geçecek bu günler hiç merak etme..

Evet canım bir hafta kadar internetim yoktu o yüzden pek girememiştim... Pek gelen giden de olmuyor topiğe açıkcası akşamları film falan izliyorum ben de.... Normalde hep sohbet ederdik

Çok üzüldüm canım bu habere Allah rahmet eylesin inşallah.... Yakınlarına da sabır versin....:26:

Basınız sağolsun canım... Gerçekten çok zor ateş düştüğü yeri yakıyor.. Bunu yaşamadan anlamak zor olsa gerek.... Allah sabır versin şehit ailelerine...

Son düzenleme:
canım .Allah kolaylık versin sanaaskerinle darılmayın kızz niye öyle yapıonuzz hasret vuruyor dimigeçecek inş...

sağ ol canım aynen öyle valla kuzum çok özledim ilk kez bu kadar uzun ayrı kaldık. bugün çarşıya çıktı dersanede olduğum için görüşemedik. çok üzgünüm bu yüzden geçen hafta laptopu götürmüştüm ama bu kez götüremedim o da çok şaşırdı, çok bozuldu :26: dün bu hafta götürmücem dediğimde şaka yapıyorum sanmış. ilk kez bir çarşısında yalnız bıraktım, görmedim. son dk ya kadar sürpriz yapcam da açcam diye beklemiş :26: off öyle işte... sende ne var ne yok canım? evde sıkıldım demiştin geçen sefer. mesleğin neydi senin :44:

hesnoşum

Son düzenleme:

Ayy nilümm kıyamam ben sizee yaa

Üzmme sakın kendini tatlım inşallah öbür çarşınızda görüşürsünüzz kırmayın birbirinizii sakınn

Nilüşüüüümmm Özledim

Olsun arada böyle şaşırtmak iyidir boşver... Değerini daha iyi anlar hehe

Kızlar film izliyor olacağım gece gelirim şafak attırmaya

Ayy nilümm kıyamam ben sizee yaa

Üzmme sakın kendini tatlım inşallah öbür çarşınızda görüşürsünüzz kırmayın birbirinizii sakınn

biraz trip attı ama aldım gönlünü o da hak verdi sonra bana. şimdi de uyudu kuzucum... ayy çok özledim yaa off ebrum sen iyi misin?

Nilüşüüüümmm Özledim

değişik bir bakış açısı olmuş bebeğim :107: ben de özledim seni ki hadi iyi seyirler sanaaa... bizim mehtap 25, şafak 170 olcak. sizin de mehtap kesinleşmiş sanırım, hadi gözün aydın

Son düzenleme:

ŞAFAK 250

:103::103::103::103::103::103::103: MEHTAP SANIRIM 13 :103::103::103::103::103::103::103:

ohhhh mehtaba da azıcık kalmıs ne güzel
buarada o kardan adamları ben yerim yerim çoook şekerler ya
hangi filmi izliyosun bakem

Son düzenleme:

atarsa

yozgat

Rica ederim ebrum ne demek.. İnşallah, bugün tamponları alındı bitanesi genzine kaçmış çeke çeke kurtuldu Allahtan..
Olur canım olur insanlar ne ameliyatlar geçiriyor..
Ümraniye Çakmakta Erdem hastanesi var canım baya temiz ve güzel bir yer doktorumuzda Murat Kaplan, başka bi yerde şubesi var mı bilemiyorum.
Ara bir görüş istersen ameliyat fiyatınıda öm atıcam şimdi

+70 i düşün canım şimdilik... 70 gün mehtabınız var ne güzel... Gidince zaten bol bol üzüleceksin... Bari son günlerin tadını çıkart....

Amaaaaan çıkartamıyorum ki beyimiz sayesinde. Hep kavga gürültü

Neyse sabah düzelttireyim bari aramızı Sonra da tadını çıkartırım

Ben yeni yeni başlarken çoğu kişinin askeri dönmüş olur zaten..

Yok ya hu ne nişanlısı daha söz bilem yok
Gitsin gelsin de olacak inşallah
hadi hayırlısı inş cnm gelince herşey çok güzel olur inş.
ayyy gerçekten kötü olmuşşş keşke götürseydinn vaktin mi olmadı ki
Nilüşüüüümmm Özledim

izşe bebişim izleee

Safak Doğan Guneeeeeeeeeessssssssssssssssss

Bittiiiiiiiiiiiiii

Allah'ım sana sukurler olsuuunnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…