ahhh 93/1 ler gitsede bizde rahatlasakkk
Ama ama ama bana da yazıık
Bi yandan da gitse de hemen geliverse demiyor da değilim hani :44:
merhabalar... hoş geldin aramıza
canım .Allah kolaylık versin sanamerhaba canlarım... sabah 7.30da evden çıkıp akşam 7.30da eve giriyorumçok yorgun ve uykusuz oluyorum. buraya girememek dışında bir sıkıntım yok şükür. mehmetle bir dargın bir barışık mehtap sayıyoruz :26: şehit olan askerimize çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin :85: yarinin yazdığı mektubu okumadım az çok tahmin edebiliyorum yazdıklarını dayanamam okursam... biz bir iki güne, sevdiğimize kavuşunca unuturuz, geçer bu üzüntümüz ama o kızcağız... :26: Allah sabır versin... hepinizi öpüyorum...
ohh cnmm ne güzell Allah hep mutlu mesut etsinIspartada nişanlımın yanındaydım 2 haftadır yeni geldim sen neler yapıyorsun canım
Denerimm ama başarabilir miyim bilmiyorum :44:
hadi bakalım.senin 70 bitince ben 100lerde olurumbak kendime pay çıkardım senden nişanlı mısın cnm?
Bizim şafak da 460+70 küsür
Daha gitmeden gün saymaya başladım benn sürekli bu topiklerdeyim
Gidince saniye falan saymazsam iyi
Nolcak bu haliiim
Garip hissediyorum kendimi
93/1 topiğini açasım var ama daha çooook erken
Hesnam sen nasılsın? Uğruyorum ama seni online bulamıyorum.. Sende düşeceksin elbette.. Bak sıra yavaş yavaş sana geliyor, geçecek bu günler hiç merak etme..
kızlar nişanlım izinde olduğu için topiğe fazla gelemiorum ama az önce face de gördüğüm haber beni yıktı
günlerdir burada size de bahsettiğim yaralı olan askerimiz şehit oldubaşımız saolsun...
mekanın cennet olsun Asker
haberin detayı linkte yer alıyor. Türkiye Gazetesi
ben de bir şehit kardeşiyim. abim hakkari çukurcada şehit oldu.. böyle haberleri duyunca çok etkileniyorum ve neler yaşandığını çok derinden hissediyorum. aynı zamanda erkek arkadaşım da asker, içim titriyor aramadığı her gün diken üstündeyim resmen. Allah bütün askerlerimizi sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuştursun inşallah..
canım .Allah kolaylık versin sanaaskerinle darılmayın kızz niye öyle yapıonuzz hasret vuruyor dimi geçecek inş...
sağ ol canımaynen öyle valla kuzum çok özledim ilk kez bu kadar uzun ayrı kaldık. bugün çarşıya çıktı dersanede olduğum için görüşemedik. çok üzgünüm bu yüzden geçen hafta laptopu götürmüştüm ama bu kez götüremedim o da çok şaşırdı, çok bozuldu :26: dün bu hafta götürmücem dediğimde şaka yapıyorum sanmış. ilk kez bir çarşısında yalnız bıraktım, görmedim. son dk ya kadar sürpriz yapcam da açcam diye beklemiş :26: off öyle işte... sende ne var ne yok canım? evde sıkıldım demiştin geçen sefer. mesleğin neydi senin :44:
hesnoşum
sağ ol canımaynen öyle valla kuzum çok özledim ilk kez bu kadar uzun ayrı kaldık. bugün çarşıya çıktı dersanede olduğum için görüşemedik. çok üzgünüm bu yüzden geçen hafta laptopu götürmüştüm ama bu kez götüremedim o da çok şaşırdı, çok bozuldu :26: dün bu hafta götürmücem dediğimde şaka yapıyorum sanmış. ilk kez bir çarşısında yalnız bıraktım, görmedim. son dk ya kadar sürpriz yapcam da açcam diye beklemiş :26: off öyle işte... sende ne var ne yok canım? evde sıkıldım demiştin geçen sefer. mesleğin neydi senin :44:
hesnoşum
Ayy nilümm kıyamam ben sizee yaa
Üzmme sakın kendini tatlım inşallah öbür çarşınızda görüşürsünüzz kırmayın birbirinizii sakınn
NilüşüüüümmmÖzledim
Olsun arada böyle şaşırtmak iyidir boşver... Değerini daha iyi anlar hehe
Kızlar film izliyor olacağım gece gelirim şafak attırmaya
ŞAFAK 250
:103::103::103::103::103::103::103: MEHTAP SANIRIM 13 :103::103::103::103::103::103::103:
Atar canım atar merak etmee birşekilde atıyorr geçiyor günlerr iştee.. sende ilerleyen zamanlarda anlicaksın.
Ahh canım benim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Ve nişanlında umarım biran önce iyileşir.Çok geçmiş olsun gerçekten zor geçmiş
herkesin bünyesi bir değil işte ben ondan daha çok korkuyorum benim bünyem çok zayıf nasıl olucak acaba diye ama biran evvel olmamda lazım
Bende özelde olucam inşallah tatlım işte araştırıyorum hala söylersen çok iyi olur tatlım çok sevinirim
+70 i düşün canım şimdilik... 70 gün mehtabınız var ne güzel... Gidince zaten bol bol üzüleceksin... Bari son günlerin tadını çıkart....
hadi hayırlısı inş cnm gelince herşey çok güzel olur inş.Ben yeni yeni başlarken çoğu kişinin askeri dönmüş olur zaten..
Yok ya hu ne nişanlısı daha söz bilem yok
Gitsin gelsin de olacak inşallah
ayyy gerçekten kötü olmuşşş keşke götürseydinn vaktin mi olmadı kisağ ol canımaynen öyle valla kuzum çok özledim ilk kez bu kadar uzun ayrı kaldık. bugün çarşıya çıktı dersanede olduğum için görüşemedik. çok üzgünüm bu yüzden geçen hafta laptopu götürmüştüm ama bu kez götüremedim o da çok şaşırdı, çok bozuldu :26: dün bu hafta götürmücem dediğimde şaka yapıyorum sanmış. ilk kez bir çarşısında yalnız bıraktım, görmedim. son dk ya kadar sürpriz yapcam da açcam diye beklemiş :26: off öyle işte... sende ne var ne yok canım? evde sıkıldım demiştin geçen sefer. mesleğin neydi senin :44:
hesnoşum
NilüşüüüümmmÖzledim
Olsun arada böyle şaşırtmak iyidir boşver... Değerini daha iyi anlar hehe
Kızlar film izliyor olacağım gece gelirim şafak attırmaya
hadi hayırlısı inş cnm gelince herşey çok güzel olur inş.
Safak Doğan Guneeeeeeeeeessssssssssssssssss
Bittiiiiiiiiiiiiii
Allah'ım sana sukurler olsuuunnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?