Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eğer evci izninde sıkıntı çıkmazsa evet kesinleşti diyebiliriz canım mehtap Az kaldı sizin görüşmenize de hadi sıkma daha fazla canını

ohhhh mehtaba da azıcık kalmıs ne güzel
buarada o kardan adamları ben yerim yerim çoook şekerler ya
hangi filmi izliyosun bakem

Heee değil mi Aralık yılbaşı ayı, kar ayı, dedim kardanadamsız olmaz Az kaldı sayılır canım yaa ahhh bir de tam kesinleşse... Bu hafta içi eşim ilgilenecek bu konuyla inşallah hallolur...

Film bilançosunu birazdan ekleyeceğim

Amaaaaan çıkartamıyorum ki beyimiz sayesinde. Hep kavga gürültü

Neyse sabah düzelttireyim bari aramızı Sonra da tadını çıkartırım

Çıkartırsın yaa bir şey olmaz... Hem askere gidince daha çok bağlanırsınız bir birinize özlersiniz... Kavga edecek vakit bulamayabilirsiniz... Bulduğunuz vakitleri de aşka ayırırsınız zaten

hadi hayırlısı inş cnm gelince herşey çok güzel olur inş.
izşe bebişim izleee

İzliyorum vakit öldürüyorum

hoşgeldin ARALIK, bakalım sende nasıl anılar bırakacağız, bakalım senin 31 gününe acı tatlı neler sığdıracağız... ama gözünü seveyim iyi anlaşalım senin 31 gün çünki beni kasım ayı çok yordu..

Çıkartırsın yaa bir şey olmaz... Hem askere gidince daha çok bağlanırsınız bir birinize özlersiniz... Kavga edecek vakit bulamayabilirsiniz... Bulduğunuz vakitleri de aşka ayırırsınız zaten

Ayy inşallah öyle olur:26:

Tam tersi olacak diye de korkuyorum

:92: 02.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...85 flores…

...98 harme...

…105 SaviorAngel…

…126 cnmsın64…

…168 fatihatice03…

…168 duygum…

…169 superisiii…

…169 bOniTO…

…170 DerinSu…

...170 cesurcvcv

...170 holofira...

…170 kubra17…

…170 aalis…

… 172 omerabia…

…172 yener_tugba…

...175 hera91...

…175 goqce…

…176 ErreS…

…193 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…249 H_İ_S…

…261 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....262 nesliiiiiiiiii...

…263 Brrk…

...263 OZGEGURUR...

...263 esraa42...

...264 dilara1331

…265 Kayra95...

…265 buket1811…

…265 iboebru….

...265 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....333 chidoshimedo

...355 GRGR...

...355 tugbaoguzhan

...355 BerlD...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...445 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

02/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…qulSe = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:…romromela = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:…exclusive = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…gizem4191 = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…acbn = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:…morvent = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Sadece ağlamak istemiştim

[video=youtube;JtZ1UnbmQxA]http://www.youtube.com/watch?v=JtZ1UnbmQxA[/video]

Bugünün filim bilançosu

İlk izlediğim bir Güney Kore filmi(bu aralar Güney Kore filimlerine takmış bulunmaktayım) Adı gibi klasik bir konusu var ama bu kadar mı güzel olur, hiç sıkılmadan izledim... Bazı yerlerinde güldüm bazı yerlerinde ağladım... Keyifli bir aşk hikayesiydi... Her zamanki gibi hüzünlü bir bitiş ama umutlandıran bir başlangıç var filmin sonunda

İkinci izlediğim filim bir Hint filmi..."Fanaa" Garip bir filim şimdi ne yorum yapsam olmayacak... Çok uzun bir filim ayrıca boş zamanınız olduğu bir günü ayırın bu filme... Filmin yarısından sonra şaşırmayın zira aynı filim başka filim izlemiyorsunuz

Hayatımda bu kadar ilginç konulu bir filim izlemedim diyebilirim... Aşk hikayesi var filimde evet ama klasik bir Yeşilçam filmi gibi başlayıp içerisine, aksiyon, gerilim, siyasi propaganda, müzikal, şiir, komedi, dram ve hüzünlü bir son nasıl katabilmiş yönetmen ve senarist anlamadım... :26: Bence izlenilmesi gereken filimlerden biri...

PS: Bu arada her iki filimde de ağladım yine... Allah kahretsin

02/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…cerenbayram = 81... DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:…yesim = 81... DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Gece kuşu H_İ_S saygıyla sunar....

[video=youtube;5n4-une1aPQ]http://www.youtube.com/watch?v=5n4-une1aPQ[/video]

biraz trip attı ama aldım gönlünü o da hak verdi sonra bana. şimdi de uyudu kuzucum... ayy çok özledim yaa off ebrum sen iyi misin?
iyi yapmışın tatlım dargın olmayın birbirinize aman
İyi diyelim iyi olalım bebişim benim.
Ayy yazık yavrum ya ne kadar zorlanmıştır çıkarıldığında aman Allahıma şükürler olsun iyi olsunda tatlım geçicek illaki ağrılar falan dediğin gibi insanlar ne ameliyatlar geçiriyorlar.
Tatlım çok teşekkür ederim söylediğin için ama ben avrupa yakasındayım ümraniye bana uzak gidip gelmek zor olur ya

Amin canım inşallah

Sen nişanlı mısın?? :44:
yok tatlım evliyim ben..ama şuanda eşim yanımda 4 ay oldu...1 ay sonra kontrolü var...hava degişmi almıştı da
Safak Doğan Guneeeeeeeeeessssssssssssssssss

Bittiiiiiiiiiiiiii

Allah'ım sana sukurler olsuuunnnnnnnnnnnn

çok ŞÜKÜR canımm gözünaydınnnn

Hesnoşumm inşşş evcide sorun olmazda kocişle hasret giderirsiniz kuşummmm çok sevindimmmmm az da kalmış heee 12 günnnnnn

Ben deli gibi özlediğimi söylemek isterken o ayrılmak istiyorum dedi : ( Halbuki sadece 1 ay 3 hafta kalmıştı kavuşmamıza...

memleketim, toprağım, bozok yaylam, saat kulem, çamlığım, arabaşım, desti kebabım, güzel ülkemin tam ortası, aşkımı emanet ettiğim şehrim hoş geldiniz yiğidin harman olduğu diyara canım

ayyy gerçekten kötü olmuşşş keşke götürseydinn vaktin mi olmadı ki

vakit olmuyor dersanede canım. sürekli ek bir şeyler çıkıyor. mehmet de netten çıkamıyor ha girdim ha gircem diye. çıksın gezsin, hava alsın istiyorum, o kabul etmiyor, 5 dk görmek için 5 saat beklerim diyor; ama benim de içim rahat etmiyor n'apalım görüştüğümüz günlere saysın

iyi yapmışın tatlım dargın olmayın birbirinize aman
İyi diyelim iyi olalım bebişim benim.

tavsiyeni dikkate alcam canım elimden geldiğince alttan almaya çalışıyorum; ama bir yerden sonra da... :100:

as canım n'abersin?

Hmm anladımmm.Yanındaymış ne güzell. Neden hava değişimi verdiler kii:26:

Ben deli gibi özlediğimi söylemek isterken o ayrılmak istiyorum dedi : ( Halbuki sadece 1 ay 3 hafta kalmıştı kavuşmamıza...

Yok artık
Nasıl böyle bir şey söyleyebilir ya
Sen o kadar bekle umutlan hayaller kur özle katlan her şeye o gelip ayrılmak istiyorum desin
Nolmuş da böyle bir karara varmış

Uzun zamandır giremedim kendimi de liste de görmeynce beni dışaldınız sanmıstım teşekkürler canımm bu arada benim şafağım bugün 79 KİLİS 2 gün düştükte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…