biraz trip attı ama aldım gönlünüo da hak verdi sonra bana. şimdi de uyudu kuzucum... ayy çok özledim yaa off ebrum sen iyi misin?
değişik bir bakış açısı olmuş bebeğim :107: ben de özledim seni kihadi iyi seyirler sanaaa... bizim mehtap 25, şafak 170 olcak. sizin de mehtap kesinleşmiş sanırım, hadi gözün aydın
ohhhh mehtaba da azıcık kalmıs ne güzel
buarada o kardan adamları ben yerim yerim çoook şekerler ya
hangi filmi izliyosun bakem
Amaaaaan çıkartamıyorum ki beyimiz sayesinde. Hep kavga gürültü
Neyse sabah düzelttireyim bari aramızıSonra da tadını çıkartırım
hadi hayırlısı inş cnm gelince herşey çok güzel olur inş.
izşe bebişim izleee
Çıkartırsın yaa bir şey olmaz... Hem askere gidince daha çok bağlanırsınız bir birinize özlersiniz... Kavga edecek vakit bulamayabilirsiniz... Bulduğunuz vakitleri de aşka ayırırsınız zaten
iyi yapmışın tatlım dargın olmayın birbirinize amanbiraz trip attı ama aldım gönlünüo da hak verdi sonra bana. şimdi de uyudu kuzucum... ayy çok özledim yaa off ebrum sen iyi misin?
Ayy yazık yavrum ya ne kadar zorlanmıştır çıkarıldığında aman Allahıma şükürler olsun iyi olsunda tatlım geçicek illaki ağrılar falan dediğin gibi insanlar ne ameliyatlar geçiriyorlar.Rica ederim ebrum ne demek.. İnşallah, bugün tamponları alındı bitanesi genzine kaçmış çeke çeke kurtuldu Allahtan..
Olur canım olur insanlar ne ameliyatlar geçiriyor..
Ümraniye Çakmakta Erdem hastanesi var canım baya temiz ve güzel bir yer doktorumuzda Murat Kaplan, başka bi yerde şubesi var mı bilemiyorum.
Ara bir görüş istersen ameliyat fiyatınıda öm atıcam şimdi
yok tatlım evliyim ben..ama şuanda eşim yanımda 4 ay oldu...1 ay sonra kontrolü var...hava degişmi almıştı daAmin canım inşallah
Sen nişanlı mısın?? :44:
çok ŞÜKÜR canımm gözünaydınnnnSafak Doğan Guneeeeeeeeeessssssssssssssssss
Bittiiiiiiiiiiiiii
Allah'ım sana sukurler olsuuunnnnnnnnnnnn
Eğer evci izninde sıkıntı çıkmazsa evet kesinleşti diyebiliriz canım mehtapAz kaldı sizin görüşmenize de hadi sıkma daha fazla canını
Heee değil miAralık yılbaşı ayı, kar ayı, dedim kardanadamsız olmaz Az kaldı sayılır canım yaa ahhh bir de tam kesinleşse... Bu hafta içi eşim ilgilenecek bu konuyla inşallah hallolur...
Film bilançosunu birazdan ekleyeceğim
Çıkartırsın yaa bir şey olmaz... Hem askere gidince daha çok bağlanırsınız bir birinize özlersiniz... Kavga edecek vakit bulamayabilirsiniz... Bulduğunuz vakitleri de aşka ayırırsınız zaten
İzliyorum vakit öldürüyorum
atarsa yozgat
ayyy gerçekten kötü olmuşşş keşke götürseydinn vaktin mi olmadı ki
iyi yapmışın tatlım dargın olmayın birbirinize aman
İyi diyelim iyi olalım bebişim benim.
Selam kızlarrr
yok tatlım evliyim ben..ama şuanda eşim yanımda 4 ay oldu...1 ay sonra kontrolü var...hava degişmi almıştı da
çok ŞÜKÜR canımm gözünaydınnnn
Hesnoşumm inşşş evcide sorun olmazda kocişle hasret giderirsiniz kuşummmm çok sevindimmmmm az da kalmış heee 12 günnnnnn
Ben deli gibi özlediğimi söylemek isterken o ayrılmak istiyorum dedi : ( Halbuki sadece 1 ay 3 hafta kalmıştı kavuşmamıza...
Ben deli gibi özlediğimi söylemek isterken o ayrılmak istiyorum dedi : ( Halbuki sadece 1 ay 3 hafta kalmıştı kavuşmamıza...
02/12/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: cerenbayram = 81... DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123: yesim = 81... DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?