Bugünün filim bilançosu
İlk izlediğim bir Güney Kore filmi(bu aralar Güney Kore filimlerine takmış bulunmaktayım) Adı gibi klasik bir konusu var ama bu kadar mı güzel olur, hiç sıkılmadan izledim... Bazı yerlerinde güldüm bazı yerlerinde ağladım... Keyifli bir aşk hikayesiydi... Her zamanki gibi hüzünlü bir bitiş ama umutlandıran bir başlangıç var filmin sonunda
İkinci izlediğim filim bir Hint filmi..."Fanaa" Garip bir filim şimdi ne yorum yapsam olmayacak... Çok uzun bir filim ayrıca boş zamanınız olduğu bir günü ayırın bu filme... Filmin yarısından sonra şaşırmayın zira aynı filim başka filim izlemiyorsunuz
Hayatımda bu kadar ilginç konulu bir filim izlemedim diyebilirim... Aşk hikayesi var filimde evet ama klasik bir Yeşilçam filmi gibi başlayıp içerisine, aksiyon, gerilim, siyasi propaganda, müzikal, şiir, komedi, dram ve hüzünlü bir son nasıl katabilmiş yönetmen ve senarist anlamadım... :26: Bence izlenilmesi gereken filimlerden biri...
PS: Bu arada her iki filimde de ağladım yine... Allah kahretsin
Ayy inşallah öyle olur:26:
Tam tersi olacak diye de korkuyorum
Hesnoşumm inşşş evcide sorun olmazda kocişle hasret giderirsiniz kuşummmm çok sevindimmmmm az da kalmış heee 12 günnnnnn
Ben deli gibi özlediğimi söylemek isterken o ayrılmak istiyorum dedi : ( Halbuki sadece 1 ay 3 hafta kalmıştı kavuşmamıza...
Selam kızlarrr
Uzun zamandır giremedim kendimi de liste de görmeynce beni dışaldınız sanmıstımteşekkürler canımm bu arada benim şafağım bugün 79 KİLİS 2 gün düştükte
film secimlerini sevdim hayatım 2sini de en bos anımda izlicem seni seviyorummmm
Dün çarşı izninde internete girdi ve gmaile çağırdım konuşalım diye. Girdi, 15 dakikam var sadece dedi.. Zaten soğuk davranıyordu, neden bu triplerin diye sordum, cevabı çok kısa ve net, ayrılmak istiyorum ben dedi...
İnanamadım.. Hala da inanamıyorum..
2 hafta önce facebooka koyduğum bi fotoğrafa bozulmuştu biraz, ama öyle büyütülecek bir olay değildi.. Zaten sadece 1 kere konuştuk ve bir daha o konu açılmadı bile.. Ona mı bu kadar kızdı diyeceğim ama bilmiyorum ki : (
Ama o fotoğraftan sonraki 2 hafta boyunca çok az aradı.. Normalde günde 2 kez ararken 2 haftada belki toplam 3 kez aradı.. Dün konuşmamızda 'o fotoğraf yüzünden değil mi' diye ısrarla sordum ama hiç o konuyu açmadı.
Bilmiyorum yani kızlar, bilmiyorum : (
İnternetten çıkarken ara dedim, aramak istemiyorum dedi ve aramadı da.. Bugün bekleyeceğim bir umut arar diye...
canım hayırdır nıye öyle oldukı ne resmi :44:
Kendi fotoğrafımın koymuştum.. Özelden mesaj atabilsem daha iyi anlatıcam ama.. Neyse..
ÖZELDEN NİYE MESAJ ATAMIYOSUNKİİ
Dün çarşı izninde internete girdi ve gmaile çağırdım konuşalım diye. Girdi, 15 dakikam var sadece dedi.. Zaten soğuk davranıyordu, neden bu triplerin diye sordum, cevabı çok kısa ve net, ayrılmak istiyorum ben dedi...
İnanamadım.. Hala da inanamıyorum..
2 hafta önce facebooka koyduğum bi fotoğrafa bozulmuştu biraz, ama öyle büyütülecek bir olay değildi.. Zaten sadece 1 kere konuştuk ve bir daha o konu açılmadı bile.. Ona mı bu kadar kızdı diyeceğim ama bilmiyorum ki : (
Ama o fotoğraftan sonraki 2 hafta boyunca çok az aradı.. Normalde günde 2 kez ararken 2 haftada belki toplam 3 kez aradı.. Dün konuşmamızda 'o fotoğraf yüzünden değil mi' diye ısrarla sordum ama hiç o konuyu açmadı.
Bilmiyorum yani kızlar, bilmiyorum : (
İnternetten çıkarken ara dedim, aramak istemiyorum dedi ve aramadı da.. Bugün bekleyeceğim bir umut arar diye...
Cep telefonu kullanabiliyorsa bence uzunca bir mesaj at. Neden böyle yaptığını sor. Güzelce konuşalım kestirip attın bilmeden bir şey mi yaptım bu kararı vermene zemin hazırlayacak gibisinden yaz. Neden bu kararı verdiğini bilmeye hakkım var de. Alelacele olmuş çünkü
Cep telefonu kullanmıyor.. Bana söylediği 'benim peşinden koşmak istediğim şeyler bunlar değil. Evlilik vs bana göre değil. 2 haftadır uzun uzun düşündüm, burda düşünmeye çok vaktim var ve buna karar verdim. Ayrılmak istiyorum'
Ben ne diyeyim ki artık ??? : ( Aramadı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?