Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

film secimlerini sevdim hayatım 2sini de en bos anımda izlicem seni seviyorummmm

şafak
65

365 dediğim günü hatırlıyorum nasıl bir ızdıraptır bu yaaa 65i de acı veriyor

:92: 03.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...84 flores…

...97 harme...

…104 SaviorAngel…

…125 cnmsın64…

…167 fatihatice03…

…167 duygum…

…168 superisiii…

…168 bOniTO…

…169 DerinSu…

...169 cesurcvcv

...169 holofira...

…169 kubra17…

…169 aalis…

… 171 omerabia…

…171 yener_tugba…

...174 hera91...

…174 goqce…

…175 ErreS…

…192 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…238 H_İ_S…

…260 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....261 nesliiiiiiiiii...

…262 Brrk…

...262 OZGEGURUR...

...262 esraa42...

...263 dilara1331

…264 Kayra95...

…264 buket1811…

…264 iboebru….

...264 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....332 chidoshimedo

...354 GRGR...

...354 tugbaoguzhan

...354 BerlD...

...354 svsaskim...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...444 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

03/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…exclusive = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…gizem4191 = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…acbn = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…morvent = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Ayy inşallah öyle olur:26:

Tam tersi olacak diye de korkuyorum

Tam tersi arada bir olabilir ama bunun da üstesinden gelirsiniz bir şekilde küsüşüp barışmak da güzelliğidir hasretin....

Hesnoşumm inşşş evcide sorun olmazda kocişle hasret giderirsiniz kuşummmm çok sevindimmmmm az da kalmış heee 12 günnnnnn

Evet evet az kaldı aslında istesek bu haftasonuna çekebiliriz mehtabı ama ayarlamamız gereken şeyler var... İnşallah az kaldı yine görüşmeye...

Ben deli gibi özlediğimi söylemek isterken o ayrılmak istiyorum dedi : ( Halbuki sadece 1 ay 3 hafta kalmıştı kavuşmamıza...

Belki kızgınlıkla ya da başka bir etkenle söylemiştir canım yaa şimdi ne durumdasınız???? :44:

Sen de selam veriyorsun hemen gidiyorsun yesimcim... Depüklensen hiç uğramayacaksın sanırım

Uzun zamandır giremedim kendimi de liste de görmeynce beni dışaldınız sanmıstım teşekkürler canımm bu arada benim şafağım bugün 79 KİLİS 2 gün düştükte

Tamamdır canım düzelttim....

film secimlerini sevdim hayatım 2sini de en bos anımda izlicem seni seviyorummmm

Teşekkürler canım... İzle tabiii keyif alacağın kesin... Hint filimlerine Aamir Khan sayesinde bayılır oldum 3 idiots filminden ve Fanaa dan sonra

Şafak 238

Mehtap Sanırım 11

Son düzenleme:

Dün çarşı izninde internete girdi ve gmaile çağırdım konuşalım diye. Girdi, 15 dakikam var sadece dedi.. Zaten soğuk davranıyordu, neden bu triplerin diye sordum, cevabı çok kısa ve net, ayrılmak istiyorum ben dedi...
İnanamadım.. Hala da inanamıyorum..
2 hafta önce facebooka koyduğum bi fotoğrafa bozulmuştu biraz, ama öyle büyütülecek bir olay değildi.. Zaten sadece 1 kere konuştuk ve bir daha o konu açılmadı bile.. Ona mı bu kadar kızdı diyeceğim ama bilmiyorum ki : (

Ama o fotoğraftan sonraki 2 hafta boyunca çok az aradı.. Normalde günde 2 kez ararken 2 haftada belki toplam 3 kez aradı.. Dün konuşmamızda 'o fotoğraf yüzünden değil mi' diye ısrarla sordum ama hiç o konuyu açmadı.

Bilmiyorum yani kızlar, bilmiyorum : (
İnternetten çıkarken ara dedim, aramak istemiyorum dedi ve aramadı da.. Bugün bekleyeceğim bir umut arar diye...

canım hayırdır nıye öyle oldukı ne resmi :44:

ÖZELDEN NİYE MESAJ ATAMIYOSUNKİİ

Forum içindeki mesaj sayımın 100 olması gerekiyor.. Saçma sapan başlıklara yazacağım ama hiç o kafada değilim.. Neyse doldurayım bi şekilde de özelden mesaj atarım sana.. Kimseyle de konuşamıyorum aileler duyar diye.. O yüzden o kadar ihtiyacım var ki içimi dökmeye..

Cep telefonu kullanabiliyorsa bence uzunca bir mesaj at. Neden böyle yaptığını sor. Güzelce konuşalım kestirip attın bilmeden bir şey mi yaptım bu kararı vermene zemin hazırlayacak gibisinden yaz. Neden bu kararı verdiğini bilmeye hakkım var de. Alelacele olmuş çünkü

Cep telefonu kullanmıyor.. Bana söylediği 'benim peşinden koşmak istediğim şeyler bunlar değil. Evlilik vs bana göre değil. 2 haftadır uzun uzun düşündüm, burda düşünmeye çok vaktim var ve buna karar verdim. Ayrılmak istiyorum'

Ben ne diyeyim ki artık ??? : ( Aramadı da...

Yokluğunda sevmedim mi zaten seni?
Öyleyse neden bu kadar ağlıyor yangınlarım....Neden tüm umutlarımın canını yakıyor zaman...
Körkütük dalgınlıklarımın hiç birini yaşamadım ki ben sende... Tüm dünyayı ipe dizen , sonra da hepsini benim için düşlerinde öldüren adam...
Hasretinin prangaları asılı bedenime... Gün geçtikçe batıyor ,kanatıyor yokluğun...Hasretin dibine batıp,yokluğuna gebe kaldığımdan bu yana ...Ah ne çok özledim seni...
Parçalı bulutlu bir hava durumu gibiyim... En çok parçalıyım şu günlerde... Çok bekledim gelmeni...
Biliyorum geçecek ve yeniden dizlerinde uyumak helal olacak bana...
Helal olduğum... Her solukta milyonlarca kez tekrardan aşık olduğum...
Uğurum...
Seni çok seviyor ve bekliyorum...

ben geldimmmm
kontroller, sınavlar bitti ve geldim
şafağımı yiyim be en az 332 en çok 354

Ay ne diyim bilemedim :26:
Askerdeyken psikolojileri bozulurmuş öyle öğrendim ben başıma gelmedi ama..
Valla bilemedim şimdi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…