Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa beni de alın aranıza... sevdiceğimin yolunu bekliyorum, Mardin'de kendisi, Acemiliği komando olduğu için uzun sürmüştü ve Isparta'daydı, askere gideli 3 ay 20 gün oldu ve geriye 7 ay 2 gün kaldı. Ancak o 3 aylık dönmde biz tam 5 kere görüştük...Bundan sonrasında ise izin kullansın da istemediğim için ben gidebildiğim sürece görüşebiliriz, ben de İstanbul'da ailemle yaşayıp hem de çalışmakta olduğumdan belki zorlayarak bir kez gidebilcem. Yani bu durum beni çok üzüyor Ama tabi ki de onu beklemek kavuşacağımız günü düşününce çok da zor gelmiyor...ama zor tabi..herkese zor.

Allah kavuştursun canım ...Asker yareni olmak zor ve bir o kadar da gurur verici... hoşgeldin aramıza

Kesinlikle öyle, sağolasın senin kavuşmana az kalmış sayılır profilinde gördüm, sen kavuşunca da bana az kalmış olur ah ahhh teselliler tesellilerr

Kesinlikle öyle, sağolasın senin kavuşmana az kalmış sayılır profilinde gördüm, sen kavuşunca da bana az kalmış olur ah ahhh teselliler tesellilerr

evet canım plakalardayız çok şükür... 75 gün sonra ben kavuşacağım hayırlısıyla tüm yarenlere de diliyorum vuslatı... üzme kendini güçlü ol ki askerine de destek olabilesin... onların tutunacak dalı bizden başkası değil canım ...

Kesinlikle öyle, haklısın ama işte bazen insan kendi derdine öyle bi düşüyo ki...hırçınlaşıyorum ama daha dikkatli davranmaya çalışıyorum ben de artık, çünkü bana çok zor ama ona kat kat daha zor. Allah kavuştursun hepimizi sırayla canım

Son düzenleme:
Ay ne diyim bilemedim :26:
Askerdeyken psikolojileri bozulurmuş öyle öğrendim ben başıma gelmedi ama..
Valla bilemedim şimdi :26:

Şu hayatta gerçekten nefret ediyorum diyebileceğim tek bir şey varsa o da beklemek, zamana bırakmak !!!

Daha saçma bir şey yoktur herhalde.. Zaman geçsin, günlerin ölsün, acı çek, yaşlan, boşa geçir yıllarını, sonra neymiş efendim zaman her şeyin çaresiymiş !!! E o kaybettiğim zaman ne olacak !

Ve şimdi benim başımda... Beklemek zorundayım...

tubacım naber canım nasıl gidiyor askercilik oyunu çok şükür plakaları da gördükkk:124:

bu askerlik denen şey insanı cidden olgunlaştırıyor pişiriyor beklemek sabretmek sadık kalarak beklemek çok güç herkes tahammül edemez herkes beceremez zordur gecmeyen günlerin arasına sıkışıp kalmak o yüzden sabret canım bisüre bırak kendini dinlesin sen de uzun uzun düşün sanırım bitmesine de az kalmıs safagınızın gelince birebir çözmek bu işi en dogrusu bence

atarsa
______________________________________________64_____________________________________________

________u s a k_____

ah canım iyilik sağlık nasıl olsun hasretin dibinde geziyorum

ah hayırlısıyla teskere aldığımızı da görsek başka bişey istemiyorum
senin nasıl gidiyor canım ?
aynen canım ya gün saymakla geciyor ömrümüz
şafak düştükçe daha bir sıkıştırıyormuş cidden niye bitmiyor niye bitmiyor diye diye dolanıyorum ortalıkta

Zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok.. Ama şimdi beklerken tutunacak bir sebebim de yok... Ben kavuşmayı değil, ayrılığı sayıyorum...

aynen canım ya gün saymakla geciyor ömrümüz
şafak düştükçe daha bir sıkıştırıyormuş cidden niye bitmiyor niye bitmiyor diye diye dolanıyorum ortalıkta

al benden de o kadar ... bi de sıkıştırdığını da içimde tutuyorum söyleyemem paşa bey umutsuz olduğumu düşünüp üzülüyor o zaman çünkü... hep güçlü dimdik ayakta gördü beni yansıtmıyorum hiç... ailelerimiz de biraraya gelecek en kısa zamanda... bize moral vermek için çok çabalıyorlar sağolsunlar işte bak bitirdiniz askerliği de artık yavaş yavaş birşeyleri yapmaya başlayalım gibisinden

evet her zmaan her durumda hep güçlü görmek isterler
ama olmuyor belli etmesem de bazen çok güçsüz oluyorum özlemekten

buarada siz nişanlı değil miydiniz zaten yavruş

evet her zmaan her durumda hep güçlü görmek isterler
ama olmuyor belli etmesem de bazen çok güçsüz oluyorum özlemekten

buarada siz nişanlı değil miydiniz zaten yavruş

yok kuzum ya nişanlı değiliz henüz gelip istemediler bile işte aileler biraraya gelecek tanışacak ahh keşke nişanlı olaydık geldiğinde evleneydikk hehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…