biz de gelince diye düşünüyorduk nişanı ama dayanamadıkyok kuzum ya nişanlı değilizhenüz gelip istemediler bile işte aileler biraraya gelecek tanışacak ahh keşke nişanlı olaydık geldiğinde evleneydikk hehehhe
Zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok.. Ama şimdi beklerken tutunacak bir sebebim de yok... Ben kavuşmayı değil, ayrılığı sayıyorum...
biz de gelince diye düşünüyorduk nişanı ama dayanamadıkizne geldiğinde yapıverdik nişanı rahatladık
gelince de bir 5-6 aya evleniriz inşallah ohhh ne güzel
Zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok.. Ama şimdi beklerken tutunacak bir sebebim de yok... Ben kavuşmayı değil, ayrılığı sayıyorum...
Konuyu bilmyorm ama durumuna üzüldüm canım, umarım doğrusu neyse o olur, mutluluğa gideceğin yolu bulursun umarım
Konuyu ben de bilmiyorum ki.. Dün internette konuştuk ve ayrılmaya karar verdiğini söyledi... Ben askerime sarılamayacağım geldiğinde : (
anlıyorum canım.tahmin ettim aslında o yzüden laptobu almadıgınımemleketim, toprağım, bozok yaylam, saat kulem, çamlığım, arabaşım, desti kebabım, güzel ülkemin tam ortası, aşkımı emanet ettiğim şehrimhoş geldiniz yiğidin harman olduğu diyara canım
vakit olmuyor dersanede canım. sürekli ek bir şeyler çıkıyor. mehmet de netten çıkamıyor ha girdim ha gircem diye. çıksın gezsin, hava alsın istiyorum, o kabul etmiyor, 5 dk görmek için 5 saat beklerim diyor; ama benim de içim rahat etmiyorn'apalım görüştüğümüz günlere saysın
tavsiyeni dikkate alcam canımelimden geldiğince alttan almaya çalışıyorum; ama bir yerden sonra da... :100:
as canımn'abersin?
canım,orada rahatsızlanmış bayılmış..hastanede kan verince hipotiroid oldugu ortaya çıkmış:26:ve ilk olarak 2 aylık bi hava degişimi verildi.kontrolde pek düzelme görülmediginden 3 ay daha verildi...böyle yani cnm..ilaçlarla düzelecek inş.Hmm anladımmm.Yanındaymış ne güzell. Neden hava değişimi verdiler kii:26:
canımm olsun çalışıyorsun mecbur ayar çekmen gerek...ay kız senin şafakda eriyo yaawwwTam tersi arada bir olabilir ama bunun da üstesinden gelirsiniz bir şekilde küsüşüp barışmak da güzelliğidir hasretin....
Evet evet az kaldı aslında istesek bu haftasonuna çekebiliriz mehtabı ama ayarlamamız gereken şeyler var... İnşallah az kaldı yine görüşmeye...
Belki kızgınlıkla ya da başka bir etkenle söylemiştir canım yaa şimdi ne durumdasınız???? :44:
Sen de selam veriyorsun hemen gidiyorsun yesimcim...Depüklensen hiç uğramayacaksın sanırım
Tamamdır canım düzelttim....
Teşekkürler canım... İzle tabiii keyif alacağın kesin...Hint filimlerine Aamir Khan sayesinde bayılır oldum 3 idiots filminden ve Fanaa dan sonra
çok zor bir durum senin için..neden zor?çünkü sebebini bilmiyorsun...ama böylesine hemen kestirip atan,bir anda ayrılabilen bir insanı kafana takma derim..tabiki elinde olmuyordur takmamk ama,ben gerçek fikrimi demem gerekirse o çoktan bitirmiş bu belli birşey
Dün çarşı izninde internete girdi ve gmaile çağırdım konuşalım diye. Girdi, 15 dakikam var sadece dedi.. Zaten soğuk davranıyordu, neden bu triplerin diye sordum, cevabı çok kısa ve net, ayrılmak istiyorum ben dedi...
İnanamadım.. Hala da inanamıyorum..
2 hafta önce facebooka koyduğum bi fotoğrafa bozulmuştu biraz, ama öyle büyütülecek bir olay değildi.. Zaten sadece 1 kere konuştuk ve bir daha o konu açılmadı bile.. Ona mı bu kadar kızdı diyeceğim ama bilmiyorum ki : (
Ama o fotoğraftan sonraki 2 hafta boyunca çok az aradı.. Normalde günde 2 kez ararken 2 haftada belki toplam 3 kez aradı.. Dün konuşmamızda 'o fotoğraf yüzünden değil mi' diye ısrarla sordum ama hiç o konuyu açmadı.
Bilmiyorum yani kızlar, bilmiyorum : (
İnternetten çıkarken ara dedim, aramak istemiyorum dedi ve aramadı da.. Bugün bekleyeceğim bir umut arar diye...
Yaaa beni de alın aranıza... sevdiceğimin yolunu bekliyorum, Mardin'de kendisi, Acemiliği komando olduğu için uzun sürmüştü ve Isparta'daydı, askere gideli 3 ay 20 gün oldu ve geriye 7 ay 2 gün kaldı. Ancak o 3 aylık dönmde biz tam 5 kere görüştük...Bundan sonrasında ise izin kullansın da istemediğim için ben gidebildiğim sürece görüşebiliriz, ben de İstanbul'da ailemle yaşayıp hem de çalışmakta olduğumdan belki zorlayarak bir kez gidebilcem. Yani bu durum beni çok üzüyor Ama tabi ki de onu beklemek kavuşacağımız günü düşününce çok da zor gelmiyor...ama zor tabi..herkese zor.
Aa geçmiş olsun :26:canım,orada rahatsızlanmış bayılmış..hastanede kan verince hipotiroid oldugu ortaya çıkmış:26:ve ilk olarak 2 aylık bi hava degişimi verildi.kontrolde pek düzelme görülmediginden 3 ay daha verildi...böyle yani cnm..ilaçlarla düzelecek inş.
Aa geçmiş olsun :26:
Ne kadarlık bi ilişkiden nası bi sevgiden bahsediyoruz bilemiyorum ama bence gerçekten sevgine sarılabiliyorsan sarıl bence, yani o anki psikolojisi ve hayat şartları yeterince zor, eğer içinde bitmeyen bi şeyler varsa ben bittiğini sanmıyorum, bi kavga üzerine ya da onu kırdığın bi şey üzerine yanlış bi karar vermesi orda daha kolay. Ama sen bu işin peşini bırakma derim ben beklemeye devam et, her şey ihtimal, deniyo bile olabilir yani ilgiye öyle ihtiyacları oluyo ki orda...
Bu sene 7. yılımızı doldurduk.. Arada ayrıldığımız bir dönem olmuştu ama onu saymıyorum.. bekleyeceğim zaten.. Bir yandan 'acaba böyle daha mı mutlu olur, kendi kararı saygı mı duysam' diye düşünüyorum, bir yandan da o kadar emek verilmiş bir ilişki var ortada, Aileler şahit olmuş artık, 'koşsam mı yine de peşinden' diyorum ama karar veremiyorum...
ben de yanlış sayıyorum şafağıbi gün fazla sayıyorum 16 akşamı çıkacak yani şafak 73 ama bildiğimi çaktırmıyorum şimdilik belliki süpriz yapmak ister paşam
O zaman kesin süprüüüzzzz yapıcakk enişte beyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?