Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kuzum ya nişanlı değiliz henüz gelip istemediler bile işte aileler biraraya gelecek tanışacak ahh keşke nişanlı olaydık geldiğinde evleneydikk hehehhe
biz de gelince diye düşünüyorduk nişanı ama dayanamadıkizne geldiğinde yapıverdik nişanı rahatladık
gelince de bir 5-6 aya evleniriz inşallah ohhh ne güzel

Zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok.. Ama şimdi beklerken tutunacak bir sebebim de yok... Ben kavuşmayı değil, ayrılığı sayıyorum...

her seyin hayırlısın versin rabbim canım kötü düşünmeyelim hemen belki psikolojisi alt üst olmustur dogru karar veremiyordur hele bir gelsin oturup konusun üstesinden gelirsiniz inşallah

biz de gelince diye düşünüyorduk nişanı ama dayanamadıkizne geldiğinde yapıverdik nişanı rahatladık
gelince de bir 5-6 aya evleniriz inşallah ohhh ne güzel

Seninki ne zman gelyoorr??? ay ne güzel yaa hep mutlu olun inşallah

Biz de tuğbalar gibi asker dönüşü isteme-nişan inşallah Allah hepimize sabır versin ardından da sonsuz saadet !!!

Zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok.. Ama şimdi beklerken tutunacak bir sebebim de yok... Ben kavuşmayı değil, ayrılığı sayıyorum...

Konuyu bilmyorm ama durumuna üzüldüm canım, umarım doğrusu neyse o olur, mutluluğa gideceğin yolu bulursun umarım

Konuyu ben de bilmiyorum ki.. Dün internette konuştuk ve ayrılmaya karar verdiğini söyledi... Ben askerime sarılamayacağım geldiğinde : (

Ne kadarlık bi ilişkiden nası bi sevgiden bahsediyoruz bilemiyorum ama bence gerçekten sevgine sarılabiliyorsan sarıl bence, yani o anki psikolojisi ve hayat şartları yeterince zor, eğer içinde bitmeyen bi şeyler varsa ben bittiğini sanmıyorum, bi kavga üzerine ya da onu kırdığın bi şey üzerine yanlış bi karar vermesi orda daha kolay. Ama sen bu işin peşini bırakma derim ben beklemeye devam et, her şey ihtimal, deniyo bile olabilir yani ilgiye öyle ihtiyacları oluyo ki orda...

anlıyorum canım.tahmin ettim aslında o yzüden laptobu almadıgını neyse inş bittiginde geçecek bu gerginlikler...
Hmm anladımmm.Yanındaymış ne güzell. Neden hava değişimi verdiler kii:26:
canım,orada rahatsızlanmış bayılmış..hastanede kan verince hipotiroid oldugu ortaya çıkmış:26:ve ilk olarak 2 aylık bi hava degişimi verildi.kontrolde pek düzelme görülmediginden 3 ay daha verildi...böyle yani cnm..ilaçlarla düzelecek inş.
canımm olsun çalışıyorsun mecbur ayar çekmen gerek...ay kız senin şafakda eriyo yaawww400 diyoduk heyyyy dikkatini çekerimmm al bu da AHMET KURAL
çok zor bir durum senin için..neden zor?çünkü sebebini bilmiyorsun...ama böylesine hemen kestirip atan,bir anda ayrılabilen bir insanı kafana takma derim..tabiki elinde olmuyordur takmamk ama,ben gerçek fikrimi demem gerekirse o çoktan bitirmiş bu belli birşeyaskerlik psikolojisi falan filan fasa fiso işşler...sakın yanlış anlama beni böyle konustugum için...bence bitmiş gerçekten ve resim falansa eger sebep o da bahanesi olmuş gibi düşündüm..hayırlısı ne ise o olsn...

hoşgeldin cnm aramıza...Allah kavustursun.

Aa geçmiş olsun :26:

Bu sene 7. yılımızı doldurduk.. Arada ayrıldığımız bir dönem olmuştu ama onu saymıyorum.. bekleyeceğim zaten.. Bir yandan 'acaba böyle daha mı mutlu olur, kendi kararı saygı mı duysam' diye düşünüyorum, bir yandan da o kadar emek verilmiş bir ilişki var ortada, Aileler şahit olmuş artık, 'koşsam mı yine de peşinden' diyorum ama karar veremiyorum...

ben de yanlış sayıyorum şafağı bi gün fazla sayıyorum 16 akşamı çıkacak yani şafak 73 ama bildiğimi çaktırmıyorum şimdilik belliki süpriz yapmak ister paşam

Koşmalısın peşinden ben bile bittiğine inanmadım ki etrafınızdakiler hiç inanmaz çünkü siz inanmamışsınız henüz. Hiç bir sevgi kolay oluşmuyor, kolay bitmez.

Şafak 213...
Bu başlıkta herkes aynı hasretle askerini beklediğinden kendimi daha iyi hissediyorum, iyi ki girmişim bu başlığa. :128: :129:

:92: 04.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...83 flores…

...96 harme...

…103 SaviorAngel…

…124 cnmsın64…

…166 fatihatice03…

…166 duygum…

…167 superisiii…

…167 bOniTO…

…168 DerinSu…

...168 cesurcvcv

...168 holofira...

…168 kubra17…

…168 aalis…

… 170 omerabia…

…170 yener_tugba…

...173 hera91...

…173 goqce…

…174 ErreS…

…191 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…237 H_İ_S…

…259 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....260 nesliiiiiiiiii...

…261 Brrk…

...261 OZGEGURUR...

...261 esraa42...

...262 dilara1331

…263 Kayra95...

…263 buket1811…

…263 iboebru….

...263 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....331 chidoshimedo

...353 GRGR...

...353 tugbaoguzhan

...353 BerlD...

...353 svsaskim...

...386 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...443 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

04/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…exclusive = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:…gizem4191 = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…acbn = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:…morvent = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 74 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…