Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum kesin öyle birşeyler olacak gelişi en güzel sürpriz zaten be canım ben yine her olasılığa karşı kendimi 17 şubata hazırlayayım ki erken gelirse daha 2 kat mutlu olayım

Öyle tabi tatlım

Aman sen yinede tahminlerini çaktırmada gerçekten süpriz olsun hem nolur nolmaz dediğin gibi belkide 17sinde gelir sonra üzülürsün kıyamam

Benim yawrumun gelmesine tam 51 gün kaldı..
Niğde 51

Tatlım Allah kavuştursun.
Yazdıklarını okudum. Son dakikada böle olması gerçekten kötü olmuş. Ama bakalım geldiğinde nasıl oluak belki pişman olucak oturup konuşup hallediceksiniz bellimi olur.
Sen o yüzden dik dur ve biraz sabret Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun üzlme sen

İyi dileklerin için teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Tmm canim hakknda hyrlisi olsn

Herkese iyi geceler.. Artık 50 gün kaldı diyebilirim tatlımın gelmesine.. Üst üste kötü haberler alıyorum şu günlerde.. Artık bi düzlüğe çıksam, ben de mutlu olsam...

yarın izin günüm bu gece sizinle doya doya sohbet edebilirim tabii gelirseniz hıhh

mehtaba 22 kaldı ya la

yeni gelen yarenler hoş gelmişler sefa getirmişler

damsel ayrılığınız en kısa sürede son bulur inşallah

bu listede olmaya o kadar alışmışım ki. hergün bu listede arıyorum kendimi. bulamayınca aklıma geliyo plakalarda olduğumm

Seninki ne zman gelyoorr??? ay ne güzel yaa hep mutlu olun inşallah

Biz de tuğbalar gibi asker dönüşü isteme-nişan inşallah Allah hepimize sabır versin ardından da sonsuz saadet !!!

benim askerim allah izin verirse 6 şubatta teskeresini alıyor canım
bu arada çok sağol güzel dileklerin için

Son düzenleme:

:118::118::118::118::118::118::118:

atarsa

____________________________63_______________________________

:118::118::118::118::118::118::118:

BAŞKA DA YOK Kİİİİ

allah kavuştursun

Son düzenleme:
hayırlısıyla o listede de görmek istemiyorum canım artık şu askerlik çıksın gitsin bitsin hayatımdan yaaa ama hayırlısıyla

ha bi de o var di mi bana o tablodan çıkabilmek uzak ihtimal olduğu için aklımın ucundan bile geçmedi inşallah cancağızım hayırlısıyla elbette

ayyy bal damlıyor agzından kızzz
inşallah inşallah rabbim depük gecelerini de gösterir bana
var ya bu plakalar da cok sıkıntılı hiç bitmicekmiş gibi geliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…