bilmiyorum kesin öyle birşeyler olacak gelişi en güzel sürpriz zaten be canımben yine her olasılığa karşı kendimi 17 şubata hazırlayayım ki erken gelirse daha 2 kat mutlu olayım
Benim yawrumun gelmesine tam 51 gün kaldı..
Niğde 51
iboebru .!.:Tatlım Allah kavuştursun.
Yazdıklarını okudum. Son dakikada böle olması gerçekten kötü olmuş. Ama bakalım geldiğinde nasıl oluak belki pişman olucak oturup konuşup hallediceksiniz bellimi olur.
Sen o yüzden dik dur ve biraz sabret Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun üzlme sen[/B]
Şafakkk 45!!!!!! :) 45 neresi oluyor ya:S ?
Teşekküler canım:) Bu arada profil resmindeki resminiz çoooook güzelmiş:) Allah bozmasın:)
Forum içindeki mesaj sayımın 100 olması gerekiyor.. Saçma sapan başlıklara yazacağım ama hiç o kafada değilim.. Neyse doldurayım bi şekilde de özelden mesaj atarım sana.. Kimseyle de konuşamıyorum aileler duyar diye.. O yüzden o kadar ihtiyacım var ki içimi dökmeye..
bu listede olmaya o kadar alışmışım ki. hergün bu listede arıyorum kendimi. bulamayınca aklıma geliyo plakalarda olduğumm:92:04.12.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...83 flores
...96 harme...
103 SaviorAngel
124 cnmsın64
166 fatihatice03
166 duygum
167 superisiii
167 bOniTO
168 DerinSu
...168 cesurcvcv
...168 holofira...
168 kubra17
168 aalis
170 omerabia
170 yener_tugba
...173 hera91...
173 goqce
174 ErreS
191 SeNLeYM
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
237 H_İ_S
259 BerrakSudakiKirmiziBalik
....260 nesliiiiiiiiii...
261 Brrk
...261 OZGEGURUR...
...261 esraa42...
...262 dilara1331
263 Kayra95...
263 buket1811
263 iboebru .
...263 kelebekd ...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
....331 chidoshimedo
...353 GRGR...
...353 tugbaoguzhan
...353 BerlD...
...353 svsaskim...
...386 Mervens...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...443 depresiffpolyanna...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
bu listede olmaya o kadar alışmışım ki. hergün bu listede arıyorum kendimi. bulamayınca aklıma geliyo plakalarda olduğumm
bu da iyiymişkendini arayıp da bulamadığın tek yer bu liste olsun canım ya
Seninki ne zman gelyoorr??? ay ne güzel yaa hep mutlu olun inşallah
Biz de tuğbalar gibi asker dönüşü isteme-nişan inşallahAllah hepimize sabır versin ardından da sonsuz saadet !!!
hayırlısıyla o listede de görmek istemiyorum canım artıkşu askerlik çıksın gitsin bitsin hayatımdan yaaa ama hayırlısıyla
nilüü
merhaba canım
merhaba canımmmbakıyorum da son sürat düşüyorsun plakalardan maaşallah hızına yavrum uzun zamandır depük gecesi yapamıyoruz zaten teskereci devrenin askerleri hep sürprizlerle geldi artık seninkini yaparuk inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?