ayyy bal damlıyor agzından kızzz
inşallah inşallah rabbim depük gecelerini de gösterir bana
var ya bu plakalar da cok sıkıntılı hiç bitmicekmiş gibi geliyor valla
canımm olsun çalışıyorsun mecbur ayar çekmen gerek...ay kız senin şafakda eriyo yaawww400 diyoduk heyyyy dikkatini çekerimmm al bu da AHMET KURAL
bu listede olmaya o kadar alışmışım ki. hergün bu listede arıyorum kendimi. bulamayınca aklıma geliyo plakalarda olduğumm
Öyle canım napalım bu hafta değil diğer hafta görüşüyoruz inşallah bir sıkıntı çıkmazsa...
Evet epey azaldı canım buna da şükür ama daha vaaaarrrrAhmet Kural dedi ya laaa
Çok kötüsün yaa olan var olmayan var... Bak her şey benim elimde, plakalardan siler buraya eklerim seni... Amaç moral bozmak değil mi hehehe
Hesnoşummm bişi dicemmm:26:senin çizelgeyle,yazdıgın şafak tutmuyo kuzu neden ki:26: 8 ay 3 gün olunca 243 oluyoama 236 degil miiii:26:
aaaa her hafta mııı süpermişşşşş ya laaaaaöpüyorum kuzum herşeyy gönlünce olsun inş
çok konuşucam, çok sesli konuşucam..
Kuşadası'nın şehidi İsmail Akça'nın evi, benim evimin 2 sokak uzağında..her çarşıya çıktığımda onun sokağından geçmek zorunda kalıyorum..içimin ezilişini tahmin edemezsiniz..cumartesi akşamı bilmiyordum şehit ile aynı semtte oturduğumuzu sokağından geçerken çadır kurulmuştu, polisler bekliyordu sokakta.anlamadık kuzenle baktık geçtik..pazar günü öğrendim, öğrenmeseydim..uzman çavuşu vurmuş diyorlar. yakın mesafeden sol elle sağ göğüse hedef almış çekmiş tetiği.bir yandan diyorum ki yazıktır günahtır her ne olursa olsun candır, evlattır yapılmaz. diğer yandan acaba o uzmanı o raddeye getirtecek ne yaptı ya da yaptılar. üstlerinden mi baskı görüyordu yoksa İsmaille aralarında gerçekten telefon kullanma kavgası mı vardı bilemiyoruz..Ada buz gibi..kimseden ses çıkmıyor..inanın hiç bir kış bu kadar soğuk gelmemiştir. cenaze defnedilecekken ondan önce terhis olan bir arkadaşı aramış ailesini kaza kurşunu değil böyle böyle demiş, cenaze defnedilmeye hazırlanıyorken 2.otopsi için tekrar adli tıp'pa götürdüler....sonucu bilmiyorum dünde defnedildi İsmail.. buralı arkadaşlarımın sıra arkadaşıymış ismail ve hayat onda da doluymuşş...o sokak inanın ki kutuplardan da soğuk.insanlar yürürken ses çıkarmaya korkuyor..ve evin önü, balkonu, camları, yan evler, diğerleri hepsi hepsi kırmızı-beyaz...
------bir başka konu-----
annemle konuştum 1 saat evvel..gazi askerden izne gelse aileler tanışsa hani nişan gibi birşey olursa babam izin dimi derken annem nişanın değilde söz mahiyetinde birşeyin olmasına birşey demeyeceğini ama yine de net konuşmak istemediğini söyledi..şimdi izne gelse biz aileleri tanıştırsak söz mahiyetinde birşey olabilirmiş böylelikle ben gaziyi beklerken arada hani bu durumdan dolayı sözlüsü olduğundan dolayı bekliyor olurmuşum..babamın ağzını mı arasam diyorum..
-------
nikah şahidimizi düşünürken birisi kesinlikle serdar olacak ki o gazinin şahidi olur benim ki kim olacak? bizi tanıştırıp bana kazık atan 8yıllık dost dediğim insan mı? haketmişti ama hakkını kendisi harcadı...
------
ben bazı geceler ki bu gece olduğu gibi acıkıyorum..birşeyler atıştırıyorum doğal olarakta...acaba aşkım yemekten sonra uykusu gelene kadar acıkıyor mudur? hadi acıktım diyelim bişiler atıştırabiliyor mudur? bu saate kalmasa da nöbeti küveti var bunun elbet acıkıyordur..onu bazen öyle çok özlüyorum ki gideceği gün bana bıraktığı hırkasını giyoyrum üstüme hemen..tamam artık kokusu uçup gitmiştir ama derin derin içime çekince hırkayı alıyorum çok zayıf notalar halinde kokusunu..onun bana sarıldığını hissediyorum sonra..ceketi çıkarmak istemiyorum hele ki yıkanmasını..annemde anlıyor sağolsun yanaşmıyor yanına..
-----
7nisan'da üniv.den çok çok yakın arkadaşım evleniyor..düğün antalyada gazi izin vermiyor..hayır gidemezsin diyo..bende nisana kadar çok var boşuna yorma çeneni gidicem zaten diyorum..çünkü taa 2009da söz verdik birbirimize, düğünlerimize gideceğiz diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?