ismimin altındaki kalp ne zaman 4 tane olacak yaaa
taktım ben buna iyiden
bendeki de sadece 1 tanecik adaştakılma o kadar
Allahımmmmmmmmmmmmmmmm, askerliğimiz bitmişte..
Düğün tarihim belli olmuşşşş.. İnanamıyorum herşey rüya gibiii..
2 HAZİRAN 2013 Miladım...
Aşkımla dünya evine gireceğimiz günnnn...
Çok mutluyum :)
Darısı tüm yarenlerin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AmiiiiiinnnHayırlı olsun canım
Biz hala askerlik bitsin diye bekleyelim
Son yoldasınız artık canım sizde bitti bitiyo :)
biz nişan için şafak sayacağız sonra düğün için bi şafak dahaanacım bitmiyor bu şafaklar
Bende kendime bi düğün ticker'ı hazırlayayım
Aaayyyy bitsin o şafakta bitsinnnn
bu aradaaa kelebek.hill'cim , avatarda gördüğüm elbise benim düşündüğüm elbiseye benziyorr yakından görebilmem mümkün müdür canım
Bende kendime bi düğün ticker'ı hazırlayayım
Aaayyyy bitsin o şafakta bitsinnnn
Özel mesaj atarım akşam eve dönünce büyük foto :)
bebeğümmm , ağzını arama ...zira 15 yaşında da değilsin... kararlılığını görürse baban da elbette mutlu olmanı ister neden karşı çıksın... ancaaak gazi bu konuda ne diyor ...mühim konu bu...
Okurken resmen içim cızladı ilk yazdığın paragrafı, insan ne tepki vereceğini bilemiyor...
Diğer yandan söz işini babanla açık açık konuş bence, en azından hazırlamış olursun, en kötü ihtimalle gelir gelmez sözlenirsiniz ya da nişan...
hee adama danguldanak diyim demi ben söz istiyom kesceksin arkaaaaş diyim de kendimi adalızade asri mezarlığında bulayımmemleketime bile gömmez ellam o sinirle beni
şu aralar gazitoşkoşlayn hastalık tartışması yapıyoruz e bi de 7nisan da antalyadaki düğüne gitmeme kavgası şunları bi atlatayım sorarım ona ne istiyon len sen derimiyi de ben mi düşünücem böyle şeyleri? adam evlencez diyo da başka bi halt demiyoo, nişana dair tek dediği şeyde büyük nişan olcakmış kendi aramızda yüzük takma saçmalığı da neeeemiş diyo
kelebekimm, bi de beni düşün..
hazırlanmak dert değil aslında bebişim onlar basit amaaaan ne bileyim, ellam iş ciddiye bindi benim kafamda ya paçalarım tarafından bir ısınma seziyor, eteklerim tarafından da acaip sesler işitiyorumAllah'ım sen ürkütme bu ceylanııııııı
esraburak, çok sevindim senin adına...sen düğün hazırlıkları yaparken ben hala 100 küsurlara kafa atıyor olacağım :44::44:
hee adama danguldanak diyim demi ben söz istiyom kesceksin arkaaaaş diyim de kendimi adalızade asri mezarlığında bulayımmemleketime bile gömmez ellam o sinirle beni
şu aralar gazitoşkoşlayn hastalık tartışması yapıyoruz e bi de 7nisan da antalyadaki düğüne gitmeme kavgası şunları bi atlatayım sorarım ona ne istiyon len sen derimiyi de ben mi düşünücem böyle şeyleri? adam evlencez diyo da başka bi halt demiyoo, nişana dair tek dediği şeyde büyük nişan olcakmış kendi aramızda yüzük takma saçmalığı da neeeemiş diyo
kelebekimm, bi de beni düşün..
hazırlanmak dert değil aslında bebişim onlar basit amaaaan ne bileyim, ellam iş ciddiye bindi benim kafamda ya paçalarım tarafından bir ısınma seziyor, eteklerim tarafından da acaip sesler işitiyorumAllah'ım sen ürkütme bu ceylanııııııı
esraburak, çok sevindim senin adına...sen düğün hazırlıkları yaparken ben hala 100 küsurlara kafa atıyor olacağım :44::44:
Allahımmmmmmmmmmmmmmmm, askerliğimiz bitmişte..
Düğün tarihim belli olmuşşşş.. İnanamıyorum herşey rüya gibiii..
2 HAZİRAN 2013 Miladım...
Aşkımla dünya evine gireceğimiz günnnn...
Çok mutluyum :)
Darısı tüm yarenlerin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?