Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uyanır uyanmaz şafak düşmek istiyorum

atarsalardan gidersem yine

___________t u n c e l i______________

_____________62_____________________

her şafak bitmeye mahkumdur

:98:​

Allahımmmmmmmmmmmmmmmm, askerliğimiz bitmişte..
Düğün tarihim belli olmuşşşş.. İnanamıyorum herşey rüya gibiii..

2 HAZİRAN 2013 Miladım...
Aşkımla dünya evine gireceğimiz günnnn...

Çok mutluyum :)

Darısı tüm yarenlerin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amiiiiiinnn Hayırlı olsun canım

Biz hala askerlik bitsin diye bekleyelim

Bende kendime bi düğün ticker'ı hazırlayayım

Aaayyyy bitsin o şafakta bitsinnnn

bitsin bitsin tabi sen düğün için doğan güneş dediğinde biz de nişan için diyeceğiz
bi bakıyormuşsun yarışa girip de nişansız direk düğün için doğan güneş diyomuşum esraa ne gülerim ama

hee adama danguldanak diyim demi ben söz istiyom kesceksin arkaaaaş diyim de kendimi adalızade asri mezarlığında bulayım memleketime bile gömmez ellam o sinirle beni
şu aralar gazitoşkoşlayn hastalık tartışması yapıyoruz e bi de 7nisan da antalyadaki düğüne gitmeme kavgası şunları bi atlatayım sorarım ona ne istiyon len sen derim iyi de ben mi düşünücem böyle şeyleri? adam evlencez diyo da başka bi halt demiyoo, nişana dair tek dediği şeyde büyük nişan olcakmış kendi aramızda yüzük takma saçmalığı da neeeemiş diyo

kelebekimm, bi de beni düşün..
hazırlanmak dert değil aslında bebişim onlar basit amaaaan ne bileyim, ellam iş ciddiye bindi benim kafamda ya paçalarım tarafından bir ısınma seziyor, eteklerim tarafından da acaip sesler işitiyorum Allah'ım sen ürkütme bu ceylanııııııı

esraburak, çok sevindim senin adına...sen düğün hazırlıkları yaparken ben hala 100 küsurlara kafa atıyor olacağım :44::44:

Ürkme ürkme ceylan...önümüzdeki güzel günleri düşünelim yaa..ailelerimizin destei ve askerleimizin dönüşüyle her şey güzel olacak

gidip de danguldanak söylemeyeceksin meleem benim gibi damardan gireceksin valla bizimkinin babamla muhabbeti çok güzel arada ikisi bir olup beni kızdırsalar da ... yaniciğime sıkıntı etme la

amanınnnn çok sevindim gözün aydın esracım tebrikler ediyorum allah bir yastıkta kocatsın inşallah
kıss darısı da bana falan olsun askerlik biteydi birrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…