Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminn Allah hayırlı uğurlu etsin canım

anammmmm gözün aydınn canımm yaa bu ne hız maşallahh.

ismimin altındaki kalp ne zaman 4 tane olacak yaaa
taktım ben buna iyiden

Ehehehehehehe Daha kırk fırın ekmek yemen lazım

Aaaaaa çok sevindim canım Allah böyle güzel şafak saymalar versin inşallah.... Umarım bu dönemi en güzel duygularınla sorunsuz yaşarsın... Öptüm

ekle balımm canın sağolsunnn öpüyorumm kocamannn

Hehehehe ben de öptüm

:92: 06.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...94 harme...

…101 SaviorAngel…

…122 cnmsın64…

…164 fatihatice03…

…164 duygum…

…165 superisiii…

…165 bOniTO…

…166 DerinSu…

...166 cesurcvcv

...166 holofira...

…166 kubra17…

…166 aalis…

… 168 omerabia…

…168 yener_tugba…

...171 hera91...

…171 goqce…

…172 ErreS…

…189 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

... 211 kelebek.hill ...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

… 235 H_İ_S …

…257 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....258 nesliiiiiiiiii...

…259 Brrk…

...259 OZGEGURUR...

...259 esraa42...

...260 dilara1331

…261 Kayra95...

…261 buket1811…

…261 iboebru….

...261 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....329 chidoshimedo

...351 GRGR...

...351 tugbaoguzhan

...351 BerlD...

...351 svsaskim...

...384 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...441 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

06/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…acbn = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…morvent = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:…flores = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Çünkü üşenip daha çizelgeyi değiştirmedim hehe Değiştiririm belki bugün

Nasıl her hafta kısss ne demek istedin Gelecek hafta cuma görüşeceğiz eşimle her hafta değil

bebemm salaklıgıma ver..nasıl her hafta olcakki bende anlamadımbi anlık öyle okuyup ona inandırdım demekki kendimi sevindim yazdım öyle...evci izni olunca ..bide bizim bi ara öyle bi mevzumuz olmuştu hatırlarsan kocişle her hafta görüşcektik ankaraya yerleşseydim

yaşasıııııın listenin en başındayım :) az kaldı plakalara

Evet eşim İzmir'de kalsaydı ben de İzmir'e taşınacaktım hatırlıyorsan evci izni alırız her hafta diye ama maalesef her hafta alınamıyor.... Anladım zaten yanlış anladığını kuzum sorun değil, her hafta olmasa da olur böyle arada bir görüşsek de yeter ne yapalım katlanacağız... Doğan Güneş dediğimizde artık bütün günler bizim olacak....
yaşasıııııın listenin en başındayım :) az kaldı plakalara

Evet tatlım öylesin az kaldı plakalar...

hesnam ilk kar bu taraflara salı günü düşmüştü. bu gece de yağmış yine; ama gün içinde eriyor. yozgat'ta her yer karla kaplanmış, mehmet kulenin içine kadar giriyor diyor, kapının deliğinden bile giriyormuş kara alışkın olmadığı için tuhaf geliyor ona bir de ben izmir'de kar gördüm ki diyor. dedim o gördüğün kar değil, yozga'ta karın babasını görcen

mehtaba da son 3 hafta 3 hafta sonra bugün going to çuf çuf izmir

Ürkme ürkme ceylan...önümüzdeki güzel günleri düşünelim yaa..ailelerimizin destei ve askerleimizin dönüşüyle her şey güzel olacak

gidip de danguldanak söylemeyeceksin meleem benim gibi damardan gireceksin valla bizimkinin babamla muhabbeti çok güzel arada ikisi bir olup beni kızdırsalar da ... yaniciğime sıkıntı etme la

damarı bilmem de kafadan gireceğim kesin gadınım bizimkileri bilmiyom uyuşurlar mı bile kestiremiyorum ama içki masasında kessin uyuşurlar onu biliyorum tuğba, sabah konuştuğumuzda söyledim izne geldiğinde söz mü kessek dedim adam ne dedi allasen bi tahmin et 'biz zaten söz vermedik mi gülüm' :44: ağzını burnunu yamultasım geldi.öküzsün gazi hem valla hem billa öküzsün dedim

oharaaa be hahahahhaa kafasız gazi boşver kız söyleme gelince kıvranıp dursun sizinkilerin gözüne girmek için hahahahhaa çok intikamcıyım la ben

valla uğur herkes bilsin beni ,niyetimi bilsinler leyin demeyeydi ben söylemezdim efendii baaaağma

öküzsün deyince de suçlu ben oluyom ellaam ben denizlideyken de demez mi her gece evleneceğimiz günü hayal ederek uyuyorum diye bu ne lannn bu neeeee diye vuruveresim geldi beynine
benim ki niyetinin ciddiyetini kendi ailesine göstermişte salak beni yetiştirme yurdundan alacak sanki
olum lan benim de bi ailem var demeeeee

hahahhahaaaaaaaaa meleeeem sen beni ne kaa güldürdün ya öğlen öğlen valla kendime geldim nerdeyse istifamı vercektim ya laa neyse ben neden gidiyomuşum şirket gitsin ddiğğmi hahahahhahaaaaa

meleeem şöyle bi durum var sen evlilik konusu açtığında kapat , sen hiç açma hatta kıvrandır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…