- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
hahahhahaaaaaaaaa meleeeem sen beni ne kaa güldürdün ya öğlen öğlen valla kendime geldimnerdeyse istifamı vercektim ya laa neyse ben neden gidiyomuşum şirket gitsin ddiğğmi hahahahhahaaaaa
meleeem şöyle bi durum varsen evlilik konusu açtığında kapat , sen hiç açma hatta kıvrandır işte
tabi kızım şirket gitsin otelde kalma mı olurmuş hiçal sana bizde de var antalya kavgası. en yakın arkadaşımın düğününe göndermiyo artiiiiiist
bebeeem zaten ben açıyorum ben kapatıyorum, abimiz anca keyfi olduğunda sürdürüyo yoksam bi kulağından giriyo ötekine gitme fırsatı bile bulamadan aynı kulağından geri çıkıyoadamın beyninde u dönüşü serbestliği var, tek yön olaydı şimdiye peiiii ben britanya kraliçesi olduydumdu
la biz fuar mevzuunu aştık gitmedim fuarcılar geldi bilemama canımı sıkıyorlar şu çeyiz yapma evlenme muhabbetim ve borçlarım olmasa çıkacağım valla ama daha 6000 tl borcum duruyo bitince çeyiz eksiklerim için bi borcum daha olcak tey allam ölem la ben
kız allah sana sabır versin de ben daha bişe demiyom sanasabret sabret geçer bu zamanlarda kaç yılını verdin kızım boş koy
anüüü ben allahtan eski çalıştığım yere güvenipte çeyiz almamışım yoksa var ya bildiğin cafer bez getir olayına dönerdim
türkü yavrum o kelimeleri nerden bulup çıkarıyorsun ya senben sizin muhabbeti tam kavrayamadım; ama çıkmam gerek şimdi karşılaştığımız başka bir gün anlatırsın
valla baby baba dükkanı da kapayacak yani ödediğim borçlardan 3000i havaya gittiAllah bana sabır versin valla yoksa sıyırabilirim karakolluk olabilirim askerimii özledim zaten oooooyy oooy
yanına gidecek param kalmadı
biz reele döktük aşkımızı ondan böyle konuştuklarımızı anlayamamış olabilirsin bebekim
gitme kızım sende kalmış şurda 70küsur gün, kır dizini ootur a aaa
allahım dağına göre kar verirmiş, atlatırsınız üzülme bebeğim
çok reel olduk ya la
ya gidicem bebeğim kocişim oralarda bensiz napar nederr
valla çok büyük bi dağ da değilem , ölem benküçücük boyumla (1.70 ) giriştiğim işlere bak
sendeki cesaret bende olaydı var yaaaa, britanya kraliçesi de neymiş kralı olurdum
gitcem sevdasına dik tutamıyon kuyruğunu az gitme beee daha gideli 1 ay olmadı biliyom benama o konuştuklarımızdan sonra böle oldun demi seeeenn ondansa eğer ben duruyosam sende durursun zaar
ev eşyası mevzuuna gelince olum ben bişi bilmiyom ya, denizliden hediye havlu alak dedik görümceyle ben anlamıyom boş boş bakıyom en son ona dedim ben bilmez sen seç ondan alak dedimo seçti anneme, ablama, kaynanama aynı renk aynı model 3tane aldık.diyeceğim şu ki sen bilirsin tabi de uğurun gelmesini bekle bebitom o gelince herşey oturur rayına ama gitme sen ki dönüşünde hasretiniz perçinli olsun anlatabildim mi?
Kız ne alaka konuştuklarımızla yeaakonuşmalardan önce de gidiyorduuuuumm aşkımı özlediiim valla :98: oof ooof
çeyizle ilgili bildiğim birşey benim de yok da en azından sadelikten yanayım uğur şanslıbaşı çok ağrımayacak bu konuda tek sıkıntım elbiseme göre ayakkabı çanta ve aksesuar için çok para harcatcam aslında bi dikiş makinası almam lazım bu yaştan itibaren kıyafetlerimi kendim dikeyim belkimm bi dikiş tutturur da milletle uğraşmaktan kurtulurum
çeyiz muhabbetine de gelincee ...uğur geldiğinde yaparız zaten düğün paketlerinden en çok avantjlı kullanışlı olanını araştırıp seçiceğimi biliyorumkullanan varmıdır ki o paketlerden alıp bilgi vercek be yaw
nee alakaymış peeeh :2:
özlersin tabi olum kolay mı bu, plakalara da geldin gari durduramayık seni..şaka maka bende pek özleyipdurum aaah ah:98:
kız benim hiç öyle dertlerim yok ya. bi swit bi kot bi converse oh mis çantaymış ayakkapmış uyummuş bana göre değil ellaaamama uğurun yanına giderken giydiğin ayakkaptan yok burda aradım aydında bile ama yok üretmiyo dinine yandıklarım e olanında fiyatını biliyon 100tlden aşağı yok.katil edecekler beni pis zırtapozlar
çeyiz olayından ben anlamıyom arkaaaş esraburağa sor o bilir ne bilim başka birine sor, yanlış arkaaşla muhatap olma (yanlış arkaaaş=ben)
yirim senin gibin argadaşıbebem o aykabıdan mağazaya gidip sordum ama sezon geçti be ablam dedi bana biz üreteydik heç bekletmezdim seni ...
valla switle kotla da olsam uygun aykabım çantam olcek arkedeş
argadaş:2:
bende şans olaymış gazi kıbrısa düşmezmiş zatenbebeğiiim düşünmen yiter biliyossun
biliyim biliyim ama bi naneye yaramıyogadınımm nolar bi mucize olsun da borçlarımı bitiriyim artık la
gönlümü şendiriyon hafız daha nolsun
mucize zaten 72 gün sonra seninle, ondan sonrası kuş gibi geçer üzülme sen..
bu da bana kapak olsuntamam la 2 ay daha yok ondan sonra gelecek paşam... o zaman borc morc umrumda olmayacak valla .. ama o gelene kadar kendi borcum biteydi iyiydi
kapak fotoğrafı demek istedin galibasıbi de halt biter o gelene kadar o borç
son olarak ben gidem az uyuyam yoruldum, burnumda akıyo durduramıyorum son yarım saattir..iyice pisliğin teki oldum çıktım rıza babakendine iyi bak, eşya alıp durma o borcun bi dursun, azalsın maaş günü geldikçe çoğalmasın
okaynus1 cim, hiç bi fikrim yok check-up için ama özel hastaneye gidersen kafadan 900lirayı çıkar.üniversal kuşadası hast. en son fiyatlar bu şekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?