Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabi kızım şirket gitsin otelde kalma mı olurmuş hiç al sana bizde de var antalya kavgası. en yakın arkadaşımın düğününe göndermiyo artiiiiiist

bebeeem zaten ben açıyorum ben kapatıyorum, abimiz anca keyfi olduğunda sürdürüyo yoksam bi kulağından giriyo ötekine gitme fırsatı bile bulamadan aynı kulağından geri çıkıyo adamın beyninde u dönüşü serbestliği var, tek yön olaydı şimdiye peiiii ben britanya kraliçesi olduydumdu

la biz fuar mevzuunu aştık gitmedim fuarcılar geldi bilem ama canımı sıkıyorlar şu çeyiz yapma evlenme muhabbetim ve borçlarım olmasa çıkacağım valla ama daha 6000 tl borcum duruyo bitince çeyiz eksiklerim için bi borcum daha olcak tey allam ölem la ben

kız allah sana sabır versin de ben daha bişe demiyom sana sabret sabret geçer bu zamanlarda kaç yılını verdin kızım boş koy
anüüü ben allahtan eski çalıştığım yere güvenipte çeyiz almamışım yoksa var ya bildiğin cafer bez getir olayına dönerdim

türkü yavrum o kelimeleri nerden bulup çıkarıyorsun ya sen ben sizin muhabbeti tam kavrayamadım; ama çıkmam gerek şimdi karşılaştığımız başka bir gün anlatırsın

valla baby baba dükkanı da kapayacak yani ödediğim borçlardan 3000i havaya gitti Allah bana sabır versin valla yoksa sıyırabilirim karakolluk olabilirim askerimii özledim zaten oooooyy oooy
yanına gidecek param kalmadı

bi de diyorum ki düğün paketleri var ya onlardan alsam nolur ki ev eşyamız ve çeyiz hepsi içinde zaten ıvırım zıvırım çok yemek takımım yatak odası eşyam beyaz eşyamın yarısı da var ... zaten çok fazla kalabalık eşyaya gelemiyorum netsem ki

Son düzenleme:
türkü yavrum o kelimeleri nerden bulup çıkarıyorsun ya sen ben sizin muhabbeti tam kavrayamadım; ama çıkmam gerek şimdi karşılaştığımız başka bir gün anlatırsın

nilüüüm, ben bile anlamadım araızdaki muhabbeti ki körler sağırlar birbirini ağırlar durumundayız
ben hastayım ya şimdi yok bütün gün uyuyomuşum ondan geçmiyomuş sabah 6 da aradığında kalkıp spor yapsam geçermiş falan ben atlet miyim diyemedim ya la adama içimde kaldı biz hep böyle konuşuyoz danamla normalde de öyle konuşurdum bende adamım ayıptır söylemesi benim bu konuşma şeklime vurulmuş televizyondakiler gibim konuşuyomuşum çohoşuna gidiyomuş öyle diyo bi yerime uydu alıcısı kaçmış ellaaam

biz reele döktük aşkımızı ondan böyle konuştuklarımızı anlayamamış olabilirsin bebekim

gitme kızım sende kalmış şurda 70küsur gün, kır dizini ootur a aaa
allahım dağına göre kar verirmiş, atlatırsınız üzülme bebeğim

çok reel olduk ya la

gitme kızım sende kalmış şurda 70küsur gün, kır dizini ootur a aaa
allahım dağına göre kar verirmiş, atlatırsınız üzülme bebeğim

çok reel olduk ya la

ya gidicem bebeğim kocişim oralarda bensiz napar nederr

valla çok büyük bi dağ da değilem , ölem ben küçücük boyumla (1.70 ) giriştiğim işlere bak

Son düzenleme:
ya gidicem bebeğim kocişim oralarda bensiz napar nederr

valla çok büyük bi dağ da değilem , ölem ben küçücük boyumla (1.70 ) giriştiğim işlere bak

sendeki cesaret bende olaydı var yaaaa, britanya kraliçesi de neymiş kralı olurdum
gitcem sevdasına dik tutamıyon kuyruğunu az gitme beee daha gideli 1 ay olmadı biliyom ben ama o konuştuklarımızdan sonra böle oldun demi seeeenn ondansa eğer ben duruyosam sende durursun zaar
ev eşyası mevzuuna gelince olum ben bişi bilmiyom ya, denizliden hediye havlu alak dedik görümceyle ben anlamıyom boş boş bakıyom en son ona dedim ben bilmez sen seç ondan alak dedim o seçti anneme, ablama, kaynanama aynı renk aynı model 3tane aldık.diyeceğim şu ki sen bilirsin tabi de uğurun gelmesini bekle bebitom o gelince herşey oturur rayına ama gitme sen ki dönüşünde hasretiniz perçinli olsun anlatabildim mi?

Kız ne alaka konuştuklarımızla yeaa konuşmalardan önce de gidiyorduuuuumm aşkımı özlediiim valla :98: oof ooof
çeyizle ilgili bildiğim birşey benim de yok da en azından sadelikten yanayım uğur şanslı başı çok ağrımayacak bu konuda tek sıkıntım elbiseme göre ayakkabı çanta ve aksesuar için çok para harcatcam aslında bi dikiş makinası almam lazım bu yaştan itibaren kıyafetlerimi kendim dikeyim belkimm bi dikiş tutturur da milletle uğraşmaktan kurtulurum
çeyiz muhabbetine de gelincee ...uğur geldiğinde yaparız zaten düğün paketlerinden en çok avantjlı kullanışlı olanını araştırıp seçiceğimi biliyorum kullanan varmıdır ki o paketlerden alıp bilgi vercek be yaw

nee alakaymış peeeh :2:
özlersin tabi olum kolay mı bu, plakalara da geldin gari durduramayık seni..şaka maka bende pek özleyipdurum aaah ah:98:
kız benim hiç öyle dertlerim yok ya. bi swit bi kot bi converse oh mis çantaymış ayakkapmış uyummuş bana göre değil ellaaam ama uğurun yanına giderken giydiğin ayakkaptan yok burda aradım aydında bile ama yok üretmiyo dinine yandıklarım e olanında fiyatını biliyon 100tlden aşağı yok.katil edecekler beni pis zırtapozlar
çeyiz olayından ben anlamıyom arkaaaş esraburağa sor o bilir ne bilim başka birine sor, yanlış arkaaşla muhatap olma (yanlış arkaaaş=ben)

yirim senin gibin argadaşı bebem o aykabıdan mağazaya gidip sordum ama sezon geçti be ablam dedi bana biz üreteydik heç bekletmezdim seni ...
valla switle kotla da olsam uygun aykabım çantam olcek arkedeş

yirim senin gibin argadaşı bebem o aykabıdan mağazaya gidip sordum ama sezon geçti be ablam dedi bana biz üreteydik heç bekletmezdim seni ...
valla switle kotla da olsam uygun aykabım çantam olcek arkedeş

argadaş :2:
bende şans olaymış gazi kıbrısa düşmezmiş zaten bebeğiiim düşünmen yiter biliyossun

Kızlar merhaba check up yaptırmak ıstıyıorum da onerebilceğiniz bi yer varmı ??:18::18::18:

bu da bana kapak olsun tamam la 2 ay daha yok ondan sonra gelecek paşam... o zaman borc morc umrumda olmayacak valla .. ama o gelene kadar kendi borcum biteydi iyiydi

kapak fotoğrafı demek istedin galibası bi de halt biter o gelene kadar o borç
son olarak ben gidem az uyuyam yoruldum, burnumda akıyo durduramıyorum son yarım saattir..iyice pisliğin teki oldum çıktım rıza baba kendine iyi bak, eşya alıp durma o borcun bi dursun, azalsın maaş günü geldikçe çoğalmasın

okaynus1 cim, hiç bi fikrim yok check-up için ama özel hastaneye gidersen kafadan 900lirayı çıkar.üniversal kuşadası hast. en son fiyatlar bu şekildeydi

Son düzenleme:

tamam müdür git dinlen valla işten çıkıcaktım arkadaşım durdurdu evlenene kadar bekle çeyizini yaptırırsın hiç olmazsa diye senelerimi verdim ya laaa duvar kağıtlarında bilem emeğim var neyse la git dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…