Düğün paketi seçeriz diye bahsetmişsiniz de, o ne ki ?
bazı üretici firmalar düğün paketi şeklinde kampanyalar yapıyor ... Dn Paketleri | 2012 Dn Paketi Fiyatlar Kampanyalar buna benzer yani... bunun gibi bi çok özellikte araştırıp bulmuştum tabii iyice araştırmak gerek canım
benim favorim bu mesela
Mercan Dn Paketi | Benimevim Enucuz En Uygun Fiyatlar
Maşallah tatlım benim güzelmiş uygunada benziyorr.
İnşallah Allahım gönlünüze göre evinizi döşeminizi nasip eyler
amin canım cümlemize inşallah
ne vardı yani bir kış da adanaya kar yağsa biz de görsek kardan adama hasret büyüdük
bazı üretici firmalar düğün paketi şeklinde kampanyalar yapıyor ... Dn Paketleri | 2012 Dn Paketi Fiyatlar Kampanyalar buna benzer yani... bunun gibi bi çok özellikte araştırıp bulmuştum tabii iyice araştırmak gerek canım
benim favorim bu mesela
Mercan Dn Paketi | Benimevim Enucuz En Uygun Fiyatlar
Yalnız benim de ilk açtığım paket senin favorinmiş, sonra 2. verdiğin linke tıklayıca gördüm
Bu paketler güzelmiş, lakinkistandart paketin içinden ne çıkarsa ona razı mı oluyorsun, yoksa model seçebiliyor musun ? Misal nevresimi beğenmedin, çatal-kaşık-bıçak takımını beğenmedin, bunları başka modellerle değiştirebiliyor musun ?
ikiside değil
o zaman ınsallah ıkısıde olur canım :)
tamam müdür git dinlenvalla işten çıkıcaktım arkadaşım durdurdu evlenene kadar bekle çeyizini yaptırırsın hiç olmazsa diye senelerimi verdim ya laaa duvar kağıtlarında bilem emeğim var neyse la git dinlen
Türkücümm senin konuşmanı yerim ben yaa
Beni burda güldürdün ya Allahta seni güldürsün e mii Seviliyorsunn yavruşummm
çıkma kızım bi dur durduğun yerde sende.bak o kadar emeğinde varmış kır dizini otur a aaaverdiğin 2.linke baktım da pek güzel şeyler varmış, ben bile düşünebilirim hani anneme de gösterdim 7.5 7,5 paylaşılır deyiverdi kadın bu arada annem söz olayını çıtlatmış babama oğlan izne geldiğinde söz yapmayı düşünüyorlarmış demiş babam ses çıkarmamış bu kötü bi anlama gelmiyo ama iyi bi anlama da gelmiyo araftayız anlıycaaanız
ebruccummm, amiiiin Allah hepsimizi güldürsüüüüünnsende sizlerde seviliyorsunuuuz
canım sıvasa gel o zaman ıstemedıgın kadar kardan adam yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?