Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son düzenleme:
Türkücümm senin konuşmanı yerim ben yaa
Beni burda güldürdün ya Allahta seni güldürsün e mii Seviliyorsunn yavruşummm

Yalnız benim de ilk açtığım paket senin favorinmiş, sonra 2. verdiğin linke tıklayıca gördüm

Bu paketler güzelmiş, lakinki standart paketin içinden ne çıkarsa ona razı mı oluyorsun, yoksa model seçebiliyor musun ? Misal nevresimi beğenmedin, çatal-kaşık-bıçak takımını beğenmedin, bunları başka modellerle değiştirebiliyor musun ?

evet canım bazı firmalarda mümkün bu değiştirebiliyorlar

Türkücümm senin konuşmanı yerim ben yaa
Beni burda güldürdün ya Allahta seni güldürsün e mii Seviliyorsunn yavruşummm

çıkma kızım bi dur durduğun yerde sende.bak o kadar emeğinde varmış kır dizini otur a aaa verdiğin 2.linke baktım da pek güzel şeyler varmış, ben bile düşünebilirim hani anneme de gösterdim 7.5 7,5 paylaşılır deyiverdi kadın bu arada annem söz olayını çıtlatmış babama oğlan izne geldiğinde söz yapmayı düşünüyorlarmış demiş babam ses çıkarmamış bu kötü bi anlama gelmiyo ama iyi bi anlama da gelmiyo araftayız anlıycaaanız
ebruccummm, amiiiin Allah hepsimizi güldürsüüüüünn sende sizlerde seviliyorsunuuuz

meleem valla mantıklı geldi paketler bana da üstelik aşkımcım araştırıyor bi yandan
gidicez alışverişe sen önden yürüceksin bu olsun diceksin alcaz diyo kurban olurum leeen adamceyizim sen sıkma kendini yorma ben gelince herşeyi halletcem diyoda bakalım ya yeterki gelsin valla 6 değil 60 milyar borcum olsa yine gık demem ... valla sen de düşünebilirsin evlencek olanlara da fikir olmuş olaar
demek senin de başını bağlıyoruz çok sevindim ya laa

keşke bizim de söz yapma gibi bi durumumuz olsaydı izne geldiğinde ama çok da erkendi şimdi söz nişan bi arada çıkarırım hiç gelenekçi değilim ...

nişan için gelen gelir ya liste yaparım tamamlatırım eşyaları ya da nişan yapar toplanan parayla da şu düğün paketlerinden alır borçsuz harçsız evlenirim hacı evlenmek zor ama Allah yardım eder elbet

ay enneeem susmayasım var ya laa

bak ayrıca benim ;

yemek takımım 2 tane ,
çatal bıçak kaşık takımım ,
tencere takımım,
mutfak robotlarım,
bulaşık makinam,
setüstü ocakım,
yorganlarım,
nevresimlerim,
yatak örtüsü full takımlarım 6 adetcik
havlularım,
kahvaltı takımım,
fincan takımım,
çay setim,
OKLAVAM
ütüm,
elenktirkli süpürgem
ve varolduğunu unuttuğum bi çok eşyam var
ayıklamam lazım neyim eksikse
akrabalara liste yapayım ...hayatlarında bi kez akraba olsunlar işe yarasınlar

Son düzenleme:
yuh tuğba oklavayı da büyük harflen yazmış psikopat
tabi kızım akrabalar alsın acukta. ablamın beyaz eşyalarını annem bölüştürdü valla.bulaşık makinasını dayım aldı, fırını amcam, çamaşır makinasını halam, ütü ve masasını diğer dayım.buzdolabını bizim adetlere göre erkek alıyor.mikrodalgası hediye geldi geri kalan mutfak eşyaları blendır, robot, mikser, 1 tencere takımını falan da babaannem aldı anam benim çok fenaaaaağğ

Uykum geldı valla saat 12 yı bekleyemıyıcem ilk defa bu tabırı kullanıyorum ATARSA :) İNŞALLAHH 260 ... atmıslarda bıtıyo cok sukur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…