Günlerden KIRIKKALE .... Selammlar Saygılar efenimm
hesnam ilk kar bu taraflara salı günü düşmüştü. bu gece de yağmış yine; ama gün içinde eriyor. yozgat'ta her yer karla kaplanmış, mehmet kulenin içine kadar giriyor diyor, kapının deliğinden bile giriyormuşkara alışkın olmadığı için tuhaf geliyor ona bir de ben izmir'de kar gördüm ki diyor. dedim o gördüğün kar değil, yozga'ta karın babasını görcen
mehtaba da son 3 hafta3 hafta sonra bugün going to çuf çuf izmir
Türkümmmm napin tatlımmm
günaydınlarr...ohh ne güzel.. :) ben de 210...
şaka maka fundanın 39 günü kaldı beee :18::18:
tuğba baktım şafağın pek bi azalmış benden yaklaşık 150 gün alıp sana hediye ediyorum, valla karşılık falan beklemiyorum mutlu olun yiteroldu mu senin manevi şafağın 221 hadin hayırlısı olsun canım argadaşım
napim be çiçeem, danam aramadı bugün onun soru işaretleri dolanıyo beynimde, sonrasında nohut yemeği yapıcam annem un kavur dedi içine. lan dedim içimden ben hiç unlu yemek yapmadım ki nasıl oluyo bu iş diye oturdum netten bakayım dedim kendimi burda buldum, nohutlar beni bekliyor içerde
sen napin ebruccuuuumm? askerin nasıl? aranız nasıl? bu bi çelişki mi bu üçünün cevabını istiyorum
Allah senin iyiliğini versin emi
Kız iyi sen unlu yemekleri yapmayı bilmion ben hiç bişey yapmayı bilmiyorumm
Arar yavrum arar sıkma canını.
Ben idare eder sürünüyorum işte askerimle aram berbat konuşmuyoruz o yüzden nasıl olduğunuda bilmiyorumm tatlışım.
kızım aşkitom yanımda olsun 150 gün ver bana hediye et nolcak
aradı, aradı da noldu söz mevzuundan tartıştık. eşşek kafalı çocuk.öğrenirsin bebeğim zamanla sende ben orta2. sınıfta başlamıştım yemek yapmaya
vaay bee argadaşsın işte gadınım, argadaşş
kızlar yemek konusunda çok iyiyim ama marifet beni mutfağa sokabilendekolay kolay girmem ama eğer yemek yapacaksam da en alasından yapıveririm üzmeyin kendinizi evlendikten sonra öğreniliyormuş ya ben tembelliğime nasıl çare bulayım
ben biliyoom taaam mııııbende güzel yemekler yapıyom, bende parmak yedirtiyom, bende üniversite mezunuyum alla allaaaa
niahaha ben bitirdim
Anamm aramıyaymış daha iyiymiş ya.aradı, aradı da noldu söz mevzuundan tartıştık. eşşek kafalı çocuk.öğrenirsin bebeğim zamanla sende ben orta2. sınıfta başlamıştım yemek yapmaya
vaay bee argadaşsın işte gadınım, argadaşş
kızlar yemek konusunda çok iyiyim ama marifet beni mutfağa sokabilendekolay kolay girmem ama eğer yemek yapacaksam da en alasından yapıveririm üzmeyin kendinizi evlendikten sonra öğreniliyormuş ya ben tembelliğime nasıl çare bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?