Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben yapmayı da severim aslında ama mutfağım geniş olacak daracık yerde sevmiyorum içim kararıyor... bi de yemek yaparken bulaşık çıkarıp bırakanlara kıl olurum

ben yapmayı da severim aslında ama mutfağım geniş olacak daracık yerde sevmiyorum içim kararıyor... bi de yemek yaparken bulaşık çıkarıp bırakanlara kıl olurum

Ayy sende amma masraflıymışın be hatun
Tamam bulaşık çıkarıp bırakanlara bende sinir olurumda geniş mutafapı nerden bulucaz yavrum

Ayy sende amma masraflıymışın be hatun
Tamam bulaşık çıkarıp bırakanlara bende sinir olurumda geniş mutafapı nerden bulucaz yavrum

ya bana bi odanın yarısı büyüklüğünde olsa da olur mutfak illa bi salon genişliğinde değil ki...mutfakımız küçücük valla sinir oluyorum girmek istemiyorm

anüüüüü, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?

anüüüüü, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?

Yavrum şafak söylede sadece 7 gününü düşüyor öbür izinlerini hiç kullanmazsan şafağın öyle.

Meraba arkadaşlar.Ben foruma yeni üye oldum.Baktım burda baya baya dertleşmeler var üye olıyım dedim...Sevgilim 92/4 maalesef daha çok yeni

eevet orayı gördüm fakat fazla muhabbet yok sanırım buraya yazıyım dedim bende.Teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…