- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Anamm aramıyaymış daha iyiymiş ya.
Olsun yavrum bozma moralini sen yaa herşey olurr zamanlaaa..
Hayatı akışına bırakk
Aha bide o konu varr bende çok üşengecimm
Amann zora gelince herkess yapar sıkıyorsa yapma ki zaten ben dayanamam hep aynı şeyleri yemeye yemek yemeyi çok severim yapmayıda severim bi ara ellam.
ben yapmayı da severim aslında ama mutfağım geniş olacak daracık yerde sevmiyorum içim kararıyor... bi de yemek yaparken bulaşık çıkarıp bırakanlara kıl olurum
Ayy sende amma masraflıymışın be hatun
Tamam bulaşık çıkarıp bırakanlara bende sinir olurumda geniş mutafapı nerden bulucaz yavrum
ya bana bi odanın yarısı büyüklüğünde olsa da olur mutfak illa bi salon genişliğinde değil ki...mutfakımız küçücük valla sinir oluyorum girmek istemiyorm
Uğura söylede ona göre bir ev alsın yavrucum yoksa çocuk yandı aç kalıcakk
kız yok 2 göz odayı saraya da çevirmeyi bilirim ben
Vayy vayy laflara bak senn
Öyle tabiki canım aşk sevgi saygı olduktan sonra evin ne önemi varr
hiç yaniii sokakta açta açıkta kalmadıktan sonra
anüüüüü, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?
anüüüüü, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?
hiç anlamam ben kii
anlamazsın tabi kalmış şafağın şurda kuş gibi
Meraba arkadaşlar.Ben foruma yeni üye oldum.Baktım burda baya baya dertleşmeler var üye olıyım dedim...Sevgilim 92/4 maalesef daha çok yeni
eevet orayı gördüm fakat fazla muhabbet yok sanırım buraya yazıyım dedim bende.Teşekkürler :))
İyi yaptın canım
Adın ne askerin nerede görev yapıyor tatlım
Eda ben :) Çanakkalede 116.Jandarma alay komutanlığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?