Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim yawrum Bozcaada'da.. Aynı yerde olsalardı selam söylesin, şaşırsın diyecektim

öncelikle edacım hoş geldin aramıza
kız damsel (adını bilmiyorum kusura bakma) ben o haltı bi kere yedim aman deym yapma sonrası hır gür oluyor. üniv.den arkadaşımın kuzeniyle aynı yerde acemi birliği yaptı benim ki dedim ki arkadaşıma haruna söyle de türkü selam söylüyo desin şaşırsın tosunum dedim demmez olaydım. harun gidip söylemiş, aradı benim ki bi ton laf etti ben burda onca adamın içinde senin adını duymayı bırak bahsini açtırmıyorum sen kalkıp selam yollattıyon elin adamıyla dedi şoka girmiştim bi daha da bulaşmadım naparsan yap bee dedim
bu yüzden sebep tepkisini merak ediyorsan çoğunun tepkisi aynı olur, canının sıkılır atraksiyonagerek yok dimi

oha Ama şimdi biz konuşmuyoruz ya, hani ne yapıp edip bana ulaşıyor der mi acaba diye ? Bilemedim şimdi..

Meraba arkadaşlar.Ben foruma yeni üye oldum.Baktım burda baya baya dertleşmeler var üye olıyım dedim...Sevgilim 92/4 maalesef daha çok yeni

hoşgeldin cnm.Allah kavustursunnngünler su gibi geçsin inş..güzel yerde askerlik yapıyor canım..inş ustalıgı da güzel olur

Damsel selam canım,seninki hiç aramadı dimi bi dahaya okudun mu bilmiyorum o gün yazdıklarıma alınmadın umarım...ben erkeklere kızıyorum böyle yaptıkları için..öyle kolaymı yani hey Allahım yaa.sen onu burda nasıl bekliyorsun ve bak herşeye ragmen hala yavrum canım diyebiliyosun bunu mu hak ediyosun yani..umarım aklı başına gelir canım,yada ayrılma kararının altındaki sebebi iyice aaçıklarda netlige kavusursunuz.

oha Ama şimdi biz konuşmuyoruz ya, hani ne yapıp edip bana ulaşıyor der mi acaba diye ? Bilemedim şimdi..

yaa odun annem bunlar odun, odun konuşmuyo musunuz boş ver kuzum çok özlerse arayacağı yeri biliyo sen kasma kendini..tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı misali

Yok kızmadım tabii ki, ama insanı acıtıyor işte.. Konduramıyor insan.. Aradı, ama Babamın rahatsızlığını öğrenmiş Annesinden, onu sormak için aradı.. Geçmiş olsun falan dedi, kapattık.. Hemen arkasından tekrar arayıp 'yanlış anlama, sadece Babanı sormak için aradım' falan dedi.. Kapatırken de çocuk gibi 'görüşmek üzere, a pardon görüşmemek üzere' dedi.. Bu kadar çocukça davranması çok saçma geliyor bana.. Sanki şaka mı yapıyor, beni mi deniyor anlamıyorum..

çok geçmiş olsun babana canım...

demek öyle yaptıııı,gerçekten çocukça olmuş yaa..demin bian benimde aklıma acaba seni mi deniyor diye geldi biliyor musun...neyse bekle bakalım neler olacak.zaten gelmesinede az kalmış adam akıllı konusursunuz nasılsa.hayırlısı nasılsa öyle olsun..ama bence bu bile bi adım attıgının göstergesi gibi.sesini duymak istedi belkide bi bahaneyle.o kızdıgı şeyi bende merak ettim ya neymiş böyle ayrılık derecesine getiren acaba?çıkıcak ortaya nasılsa dur bakalım...

Hoşbuldukk :)::))

Evet allaha şükür rahat yerde inş yine güzel yere çıkar ustalığı :) inş çabuk geçer günler bakalım :)

çıkış günümüzü saymıyorum artık
atarsa
_______________ 59 ____________

_________t e k i r d a g_____

saygılar efendim...

şu tipe bak ya bi ağlıyor bi öpücükler saçıyor azaldı valla canımmm ben bile şaşırıyorum hala. ilk konuştuğumuzda 3 ay var demiştik şimdi 3 hafta diyoruz bu yıl da yalnız gir bakalım ben de ilk kez bir yılbaşını sevgilim olarak geçircem siz de yılbaşını önce kutlarsınız bebişim

anüüüüü, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?

türküm kıı o şafak hiç izin kullanmazsa... söz falan diyorsun hadi hayırlısı inşallah

Eda ben :) Çanakkalede 116.Jandarma alay komutanlığı :)

ahan da bizim acemiliğimiz canım biz de orda yaptık şimdi yozgat cezaevinde cenderme er belki aşkımın bileti olur 3 ay sonra bilet oluyor sanırım

Son düzenleme:

şafak mafak saymıyom ben anacım. adamın işini kolaylaştırayım die babamı yedirtiyorum anneme ama adam oralı değil. al yine birbirimize girdik. yok söz olursa askerlik bitiminde ille nişan yapın diye tuttururlarmış, sonra da düğün de düğün diye. la mal diyecektim diyemedim ya la bu saatten sonra senin ailen ben bildikten, benim ailem seni bildikten sonra sen neyin derdindesin.aileler bizi bildikten sonra napcaklar hee öyle davarın sonundaki yanık oğlak gibi gezin mi decek. herkes evlenir la, hayyyyyyt çok sinirlendim yineee
arabeske bağladım da, ayvayı yedik

kuzum bilet dediğin bi sene sonra ki aynı devre oluyor, mesela benim kuzen 93/3 ağustosta gidecek o benim biletim oluyo, ellaam bi onu biliyom onu da askerden 3ay önce gelen birinden öğrendim

aaa evet dur biz de bakalım sen yazmışken nerelerdesin canım ya sen hiç uğramaz oldun nasılsın, nasıl geçiyor günlerin???

pek iyi sayılmam canım hiç vaktim olmuyo girmeye giripte sohbet etmeye sıkıldım artık zaten artık pek benimkiylede konusmuyoruz 10 gün oldu ne şafak sayıyorum nede arayıp soruyoruz birbirimizi koptuk galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…