Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar elif bende gözde nişanlım şuan izmirde acemi 29 unda manisada usta olucak .

Merhaba his acemi olduğundan zorlanıyor aramaya heryere topu gidiyorz manisaya gectigimde rahatça arayabilirim dedi bana

Memnun oldum gözdecim. öyle ise dağıtım iznini bekliyorsundur şimdi heyecanla :) acemilikte telefon sıkıntısı olabiliyor cünkü gercekten heryere toplu gidiyorlar koyun gibi :) sıkma tatlı canınıı iyidir

Tamam canım düzeltirim....

Ustaya gidince de ilk önce bir acemilik çeker o yüzden arayamayabilir ama üç beş gün geçince rahat edersiniz canım
İnşallah canım ya şyle dakikalarca konuşssak ne güzel olur bizimki bir dk bile sürmüyor

Bende memnun oldum elif :) Dağıtım izni yok izmir-manisa oldugundan gidecegi yer bi saatlik yol çünkü yemin töreni var ya 28 inde bizde kalcak bnde işten izin aldım gitmek için sabahtan kayınvalidemlerde istanbuldan glcek

Anladım canımm. ben nedense 7 gün dağıtım iznini mecbur sanıyordum. neden aklımda öyle kalmıs acaba :S Olsun canım uzun süre kalınca alısıyorsun gidince cok zor oluyor.. biz 9 aydır hic izin kullanmadık daha 85 gün var.

Bizim zaten kısa dönem şafak 146 , ama bnmkide hiç izin kullanmıcak ben avantajlıyım istedigim zaman gidip görebilecek mesafede , yoksa annemler beni göndermezdi

İnşallah canım ya şyle dakikalarca konuşssak ne güzel olur bizimki bir dk bile sürmüyor

Biz acemide de çok konuşuyorduk bir ara konuşamadığı bir görev yeri olmuştu o zaman az konuşuyorduk ustadayken... Yani o alacağı görev yerine göre değişiyor biraz inşallah rahat edeceği bir yer olur da konuşursunuz...

Canım Gözdenin askeri kısa dönem yapıyor kısa dönem olunca iki gün mü ne oluyor dağıtım izni...

iki gün bile vermediler bize ertesi gün birliğe teslim olucak İnşallah ya

Bizim zaten kısa dönem şafak 146 , ama bnmkide hiç izin kullanmıcak ben avantajlıyım istedigim zaman gidip görebilecek mesafede , yoksa annemler beni göndermezdi

Bilmiyordum kızlar. ne güzel keşke bizimkide 5-6 ay olsaydı çabucacık biterdi

Tabiki öyle ben hep şükrediyorum namazlarımda etdigim tek duamdı yanıma gelsin diye kabul oldu

Öyle canım ben de çok dua etmiştim batıya düşsün doğuya gitmesin eşim yoksa kafayı sıyırırım diye... Allahım dualarımı kabul etmişti şükür acemilik de ustalıkta batıya çıktı... Gidip görebiliyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…