- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
İyi akşamlar elif bende gözde nişanlım şuan izmirde acemi 29 unda manisada usta olucak .
Merhaba his acemi olduğundan zorlanıyor aramaya heryere topu gidiyorz manisaya gectigimde rahatça arayabilirim dedi bana
İnşallah canım ya şyle dakikalarca konuşssak ne güzel olur bizimki bir dk bile sürmüyorTamam canım düzeltirim....
Ustaya gidince de ilk önce bir acemilik çeker o yüzden arayamayabilir ama üç beş gün geçince rahat edersiniz canım
Memnun oldum gözdecim. öyle ise dağıtım iznini bekliyorsundur şimdi heyecanla :) acemilikte telefon sıkıntısı olabiliyor cünkü gercekten heryere toplu gidiyorlar koyun gibi :) sıkma tatlı canınıı iyidir
İnşallah canım ya şyle dakikalarca konuşssak ne güzel olur bizimki bir dk bile sürmüyor
Bende memnun oldum elif :) Dağıtım izni yok izmir-manisa oldugundan gidecegi yer bi saatlik yol çünkü yemin töreni var ya 28 inde bizde kalcak bnde işten izin aldım gitmek için sabahtan kayınvalidemlerde istanbuldan glcek
Bizim zaten kısa dönem şafak 146 , ama bnmkide hiç izin kullanmıcak ben avantajlıyım istedigim zaman gidip görebilecek mesafede , yoksa annemler beni göndermezdiAnladım canımm. ben nedense 7 gün dağıtım iznini mecbur sanıyordum. neden aklımda öyle kalmıs acaba :S Olsun canım uzun süre kalınca alısıyorsun gidince cok zor oluyor.. biz 9 aydır hic izin kullanmadık daha 85 gün var.
İnşallah canım ya şyle dakikalarca konuşssak ne güzel olur bizimki bir dk bile sürmüyor
Anladım canımm. ben nedense 7 gün dağıtım iznini mecbur sanıyordum. neden aklımda öyle kalmıs acaba :S Olsun canım uzun süre kalınca alısıyorsun gidince cok zor oluyor.. biz 9 aydır hic izin kullanmadık daha 85 gün var.
İyi akşamlar cnm ben durgunum aramadı askerim sen nasılsın ..İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
iki gün bile vermediler bize ertesi gün birliğe teslim olucakBiz acemide de çok konuşuyorduk bir ara konuşamadığı bir görev yeri olmuştu o zaman az konuşuyorduk ustadayken... Yani o alacağı görev yerine göre değişiyor biraz inşallah rahat edeceği bir yer olur da konuşursunuz...
Canım Gözdenin askeri kısa dönem yapıyor kısa dönem olunca iki gün mü ne oluyor dağıtım izni...
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Bizim zaten kısa dönem şafak 146 , ama bnmkide hiç izin kullanmıcak ben avantajlıyım istedigim zaman gidip görebilecek mesafede , yoksa annemler beni göndermezdi
Biz acemide de çok konuşuyorduk bir ara konuşamadığı bir görev yeri olmuştu o zaman az konuşuyorduk ustadayken... Yani o alacağı görev yerine göre değişiyor biraz inşallah rahat edeceği bir yer olur da konuşursunuz...
Canım Gözdenin askeri kısa dönem yapıyor kısa dönem olunca iki gün mü ne oluyor dağıtım izni...
Terhis 16 mayıs bizim Allah ın izniyle yarabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah bütün yarenlere, askerlerimizide korusunBilmiyordum kızlar.ne güzel keşke bizimkide 5-6 ay olsaydı çabucacık biterdi
iki gün bile vermediler bize ertesi gün birliğe teslim olucakİnşallah ya
Tabiki öyle ben hep şükrediyorum namazlarımda etdigim tek duamdı yanıma gelsin diye kabul olduAZ vermişler yaa çarşı izninden farksız yani.. Neyse en azından gidip görebileceğin bir yer olmuş buna da şükür....
Terhis 16 mayıs bizim Allah ın izniyle yarabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah bütün yarenlere, askerlerimizide korusun
Tabiki öyle ben hep şükrediyorum namazlarımda etdigim tek duamdı yanıma gelsin diye kabul oldu
İyi akşamlar cnm ben durgunum aramadı askerim sen nasılsın ..
İyi akşamlar canım iyi denk geldik nasılsın
Bende çok dua ettim kuran okudum ama yurt dışına gitti
İyiyim Hesnam sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?