Kızlar ben çıkıyorum.. hepinize iyi geceler..
Evli olupta ayrı kalmak ayrı zor olmalı ben düşünemiyorum eşimden ayrı yatdığımı Allah yardımcınız olsun .Öyle canım ben de çok dua etmiştim batıya düşsün doğuya gitmesin eşim yoksa kafayı sıyırırım diye... Allahım dualarımı kabul etmişti şükür acemilik de ustalıkta batıya çıktı... Gidip görebiliyorum da...
SaviorAngelBende çok dua ettim kuran okudum ama yurt dışına gitti
İnşallah ama aramadı uyumuştur artık bebeğim :)Arar inşallah canım, gün bitmedi daha.. Bende iyiyim şükür.
yener_tugbakim var kim yok, çıkın bakem ortayaaaaaaaaa
kim var kim yok, çıkın bakem ortayaaaaaaaaa
Evli olupta ayrı kalmak ayrı zor olmalı ben düşünemiyorum eşimden ayrı yatdığımı Allah yardımcınız olsun .
Doğrudur böyleyken bile çok zor birde evliliği düşünemiyorum ..Ben varım sizler nerdesiniz
Öyle canım çok zor maalesef... Evliyken ayrılığın her şeyi zor
canım kullandım oyumu elbette senden yanaaçık ara öndesin kuzum hadi görelim seni hesna sen bizim her şeyimizsin, bu maçı alacaz başka yolu yok
ben dün karaciğer biyopsimi oldum sonucu haftaya cuma çıkacak; ama ben izmir'de olacağım için alamıcam iccik beklesinbiyopsi yapılan bölge dışında bir ağrım yok ben lokal anestezi bekliyordum; ama tamamen uyuttular. uyurken tuhaf tuhaf şeyler gördüm, narkozdan çıkmam da zor oldu. doktor şimdi uyuyacaksın, iyi uykular dedi, hemen kaydım ben uyandırırken de nilüfer hanım nilüfer hanım diye tokatlıyordu doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar gayet iyilerdi, ilgililerdi. damar yolumu kapatan hemşire hariç çok canımı yaktı neyse ki bunu da atlattık hastanede aşkım beni hiç yalnız bırakmadı telden de olsa... yanımda yatan hastanın annesi oğlanı da heder etti diyor işte böyle canlar...
bu arada mehtap 00.00'dan itibaren 6
Doğrudur böyleyken bile çok zor birde evliliği düşünemiyorum ..
selammmm iyi gecelerrr kızlarrrrr
HESNOŞŞŞŞŞŞ naber canımmm şükür kavusturanaaa
Tugbiş nereye kaçtın kızz bi göründün gittin.:26:
CanıııımmmmHoş geldin... Tuğba kim var kim yok teftiş etti gitti
hoşbulduk kuzummmmmevet yawww deli kızzz kaçtııı..
off gene uykusuz bir gecedeyimmmmm
papatya mı içsem yaaa
Benim de uykum yok dün çok uyumuşum ondan ama uyumam lazım yatacağım birazdan zira yarın temizlik yapmam lazım ayrıca çalışmam var akşama... Yine yorulacağım... Neyse pazar günü de ayaklarımı uzatır film izlerim
bencede canım yorma bünyeyi mademben de biraz temizlikle ugraşıcam..gerçi ben hergün evde oldugum için birikmiyo çok iş ama temizlik malzemelrim bitti iki gündür banyo falan yıkamadım bugün de annemdeydim gezdim ablam burda..yarın bende erken kalkabilsem iyi olacak.
Onun için erken yatman lazım canım... Bence yat uykun gelir bir şekilde... Eşine sarıl... Diyeceğim ama insan yanında horul horul uyuyan biri olup da uyuyamayınca daha sinir oluyor, ben öyle olurdum eşim varken... Gıcıklığına bir bahane bulur onu da uyandırırdım
evet yaa öyle oluyorr...en çok da neye üzülüyorum biliyo musun?yakında belki de Ankara yolu görüncek ve bu günlerimizi böyle gece yanına yatıp uyuyamayarak geçiriyorum( yatsam dönüp duruyorum gelmiyo uykum...bana dönem dönem oluyor böyle o da bu zaman denk geldi...bu günleri çok arıcam ama o yanımda olmycak bende yatınca sarılıp duruyom uyandırıyorum bazen :)
Neyse eşin eğer giderse bu günleri atlatmış olursun uyku düzenin gelir de bol bol uyursun daha çabuk geçer zaman...
Ben yatmaya gidiyorum canım uykum yok ama yatınca gelir benim uykum uysaldırİyi geceler sana kuzum öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?