Msn muhabbeti yaparız o zaman da canım sıkma canını senİyi geceler kuzum tekrardan öpüldün kocaman
Olleyy ollleyyy şafak 230 yaarıladıkk bee 460'dan 230 vayy beee
:92:22.12.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
230 iboebru .
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
[video=youtube;7iBYbbqKZO4]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=7iBYbbqKZO4&feature=endscreen[/video]
çok özledim öyle böyle değil...
Süpersin cnm benim maşallah
Bilmez miyimmm,bence şafak saymanın en güzel zamanı plakalar.Adım adım yaklaşıyosun vuslata.
Evet canım yazdım bir yarım saat durdum cıkmak zorunda kaldım. konuyu anlatayımm aslında şu http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/580253-gorumce-tarafindan-suclanmak.html baslıktaki konu bu konu hakkında konusurken olmıycak yere kavga ettik nişanlımla.ben sert konustum oda güle güle dedi bana.. sonra buda sizin yüzünüzden kavga ettik şöyle dedi böyle dedi anlatmıs ablasına bende anlatmasına kızdım. iki kişi arasndaki sorunu neden 3. kişilere anlatıyorsun ben anlatmadım kimseye diye. neyse daha sonra ben sensiz yapamıyorum nefes alamıyorum dedi barıstık ama hala anlatmasına kırgınım. oda diyor ki onlar yüzünden oldu ayagnı denk alsnlar bilsinler.
artık o bile fazla geliyor canım yaaaa
bitsin artk tükendim bee
çok yoruldum artık beklemekten sabretmekten her şeyi içime atmaktan çok yoruldum canım çok yanıyo kimseye derdimi anlatamıyorum o kadar doluyumki içimden hüngür hüngür ağlamak geliyo neden buraya yazdıgımıda bilmiyorum ama içimi bi yere dökmem lazım yoksa içinde patlıcak herşey işimden aşkımdan sabrımdan ailemden herkesten yoruldum görüpte görmemezlikten gelmekten insanlara güvenmekten herkesi kendim gibi sanmaktan çok yoruldumm allahım affet nolur kaldıramıyorum artık ben bunları doldum taşma noktasına geldim artıkk yalnız kalmak istiyorum herkesten herşeyden uzak parası batsın kafamın rahat olacagı bi dünya istiyorum nolur bunu bulmam için yardım et bana
çok yoruldum artık beklemekten sabretmekten her şeyi içime atmaktan çok yoruldum canım çok yanıyo kimseye derdimi anlatamıyorum o kadar doluyumki içimden hüngür hüngür ağlamak geliyo neden buraya yazdıgımıda bilmiyorum ama içimi bi yere dökmem lazım yoksa içinde patlıcak herşey işimden aşkımdan sabrımdan ailemden herkesten yoruldum görüpte görmemezlikten gelmekten insanlara güvenmekten herkesi kendim gibi sanmaktan çok yoruldumm allahım affet nolur kaldıramıyorum artık ben bunları doldum taşma noktasına geldim artıkk yalnız kalmak istiyorum herkesten herşeyden uzak parası batsın kafamın rahat olacagı bi dünya istiyorum nolur bunu bulmam için yardım et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?