selamlar iyi gecler kızlarrr...
Hesnam ben geldim ama sen yoksun canım
CEYDA cnm;lütfen kendini koyverme hayat bi mücadele başlı başlına canım...Allahın izniyle çok güzel ügnler göreceksin inş.biraz sabır lazım...işyerinde de mutlu deiglsin galiba sen..acaba biraz izin mi alsan:26:kafanı toparlardın.bak şimdiden her lafa her söze içini karartırsan ileride kendini hep mutsuz edersin..hayat senin hayatın,sevdiginle birlikte siz idame ettireceksiniz o hayatı..anne,baba aile hepsi önemli onların deidgi şeyler de önemli ama asıl önemli olan sizsiniz sizin kuracagınız yaşantı...ben olayları bilmiyorum ama ön sezilerim ailelerin bazı şeylere karıştıgı ve sizi mutsuz ettigi yönünde
Buralara niye kimseler uğramaz oldu... :44: Çıkmaz sokağa dönmüş topik
aynen valla cok haklısın :)
geldim annemm ahh keşke eskiler okusam örtmenimmm kısmaa yawwwfacelerde muhabbete daldım kıssss
Kimle muhabbet ediyorsun bakayım benden habersiz
çok sevdigim bir arkadasımla kuzummmm senide seviom amaa ben biliyosun dimiiii
Hehehehe gönül almayı da bilirBen de seni seviyorum yine uykusuzlara döndük yaa gelmiyor uykum
Allah razı olsun güzel arkadasım
he ya sorma..3 ettik saati yinehiç de uyuyasım yokkkk benim de...dün papatya içtim hiç işe yaramdı bişyler mi yesem midemde suyla dolu heee...antibyotik kocamannn yutamıyorum ve durmadan su içiyorumm duruyo aha şuramda takılı haalaaa
Silüs tarihinden itibaren asker sayılınır..
Hayırlı tezkereler,Allah kavuştursun hepinizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?