Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman kızz kelebegimm banada kaç kere hamile kalcan dedilerr hani nerdeee dogurdum da ben mi göremeeeyomm hadi annenin kızı oldugunu bildi uyumu nerden biliyo Allah bilir tövbe yaa ne sacmaaaa.

Ahahaha çok güldüm Senin çocuk vardı ya gülüm hatırlamıyon mu bu taraflara doğru geldi bıkmış sizden

Hee yaa bir de yüzdelik dilim hesaplamış ya manyak karı

aman kızz kelebegimm banada kaç kere hamile kalcan dedilerr hani nerdeee dogurdum da ben mi göremeeeyomm hadi annenin kızı oldugunu bildi uyumu nerden biliyo Allah bilir tövbe yaa ne sacmaaaa.

guldurdun kız benı :)) Allah ınsallah en kısa zamanda sana da bı çocuk nasıp etsın İnşallah bazen hersey bı arada olmuyo sen evlısın kocan var cocugun yok ben evlı degılım cocugum var kocam yok :))

Ahahaha çok güldüm Senin çocuk vardı ya gülüm hatırlamıyon mu bu taraflara doğru geldi bıkmış sizden

Hee yaa bir de yüzdelik dilim hesaplamış ya manyak karı
hakket yaa bide yüzdeye vurmuş pek işlemci bi kadınmış
hee oralara mı geldii kocişimi diyon kızzzz
kızlar yarın benimki de usta biriliği kıbrısa gidiyor 139 gön onsuzum ve sizlerleyim kabul mu :)
hoşgeldin cnm.tabikii burası sen ve bizim gibilerin yerii hoşgeldinnn 139 ne ki cnm hemen geçer Allahın izniyle.
guldurdun kız benı :)) Allah ınsallah en kısa zamanda sana da bı çocuk nasıp etsın İnşallah bazen hersey bı arada olmuyo sen evlısın kocan var cocugun yok ben evlı degılım cocugum var kocam yok :))

hep gül emi cnmaminn hayırlısıyla inş sagol tatlım...ciddimi kızz çocuk mu varr kaç yaşındaaa?Allah bagışlasın.

Son düzenleme:

Amınn canım.. Var valla ciddi ciddi bende saskınım ama var 8,5 yasında kızım var iyiki var arkadaşım o benım

kızlar yarın benimki de usta biriliği kıbrısa gidiyor 139 gön onsuzum ve sizlerleyim kabul mu :)

Tabii ki gelebilirsin aramıza kapımız bütün yarenlere açık... hoş geldin
hakket yaa bide yüzdeye vurmuş pek işlemci bi kadınmış
hee oralara mı geldii kocişimi diyon kızzzz

Hayır canım senin doğurup da göremediğin çocuğundan bahsediyorum

geçer inş. ya keli de görunmus ne de taklı olmus ya vala her gün görusup bı anda ayrılmak zor oluyo yaa bakalım ılk gıttıgı yer kultrlerı bıle farklı Turkıye ıle operatorler farklı mesafe zaten uzak delırcem yaaa ((

tatlım tek derdın telefon olsun boşver Allaha sukret kı guvenlı bı yerde askerın benım nısanlım van da doğuda olunca can sağlığını düşünmekten ozlemeyı unutuyosun

Tabii ki gelebilirsin aramıza kapımız bütün yarenlere açık... hoş geldin

Hayır canım senin doğurup da göremediğin çocuğundan bahsediyorum
heeee delüüüü sormaaa

Allah kavustursun canım..ilk gittignde çok büyük boşluga düşüyor insan.hoş,o boşluk hep olacak tabi ama ilk günler gibi olmuyor mücadele ediyosun mecburen...zaman da öyle yada böyle geçecek cnm...üzülme kıbrısa iyi diyolar..benim yegenim yapıyo orda çok da rahat..hep msnde pc de.sadece pahalılık varmış işte orda

aa cnm bnm anladıgım kadarıyla çok küçük evlenmişsin galiba..Allah bagıslasınnn evladınıı

Amın canım Allah bu duyguyu yasamak ısteyene nasip etsın İnşallah en hayırlısından bı evlat... 18 yasında evlenmıstım maalesef ama ıyıkı yapmışım o hatayı kızım kar kaldı bana o evlılıkten

tatlım tek derdın telefon olsun boşver Allaha sukret kı guvenlı bı yerde askerın benım nısanlım van da doğuda olunca can sağlığını düşünmekten ozlemeyı unutuyosun

haklısın canım ya belli olmadan once aklımda hep o kısmı vardı buna da çok sukur .. dualarım sızın ıçınde nerde pekı van da çatak mı?

evet ya maddıyat buyuk sıkıntı ıs derdım olsa çalısıo olsam canım feda ama iş bulamıyorum ıste manısa da rahattık sımdı o kadar rahat olamyız ıste en azından dgu deıl varsın ozlım napalım tek engelımız buydu bıtcek ınş..

aminn aminn cnm saglıklı ve hayırlı güzel ahlaklı olsunlar da başka bi dilegim yok Allahtan..önce saglık...evet cnm iyiki olmuş evladın dedigin gibi arkadas sana ne güzelbende 7 bucuk yıla gidiyorum işte hala olmadı canım...eşimin askerlik ortadan bi kalksın da böyle inssanın eli kolu baglı oluyor.herşey para,tedavi para dünya kadar...bakalım hayırlısı...

olsun Allah yardım eder inş canım...az günü var nasılsa.gelip geçer...sıkma canını.bi bakmışın bitivermiş.
kendi ailesi gönderemiyomu canım ? bu arada evliyim mi demiştin hatılamıyorum arka sayfada kaldı ?

Erciş canım.. Amın Allah hepsını yardımcısı olsun

ercış olmasına sevindım rahat dıye bılıyorum dayımın oglu 2 ay once terhıs oldu ordaydı tekrar gıtmek ıstıyo o derce yanı. diğerıde bunlar 2 kardestı aynı ıle dustuler o van çataktaydı onun durumu sıkıntılıymıs ama dedıgım gıbı ercış ıyıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…