Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy anladım ama haksız da sayılmaz tatlım ya kardan geçilmiyor ortalık endişelenmiş demekki..hayırlısı olsun az kalmış zaten gelmesine ohh

Gel kızz başlıkta grupta zayıflıyorum ben sen de gel,6. takımdayım ;D beraber zayıflayak hatunn

Ayyy çok sevindim tatlım hadi hayırlısııııııııııı

Sağol canım yaa insan kendini çok başka hissediyor..Allah bozmasınn askerimle aramızıı tabi sizin dee,sizlerin deee

Son düzenleme:

neresi orası yaaaaa ben de zayıflamak istiyorum 3 kilo kadar mutlaka

Hadi İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarımda varsın Razişcim Allah hepımıze yardım etsin..
Allah razı olsun canım duanda unutmadıgın içinaminn canımm.
ay çok sevindim valla canım..kusura bakma ama enişteye sövcem az deli mannak neden üzdü peki seni böyle kolay mı öyle hemen ayrılıyoz demekkkk kızmadın inşaAllah
Bebeğim kırgınlıklarımızı göremeyecekleri bi yerdeler bencilce davranabiliyorlar ...sen kendini üzme ...bir de benim mehtap iptal... gitmiyorum
Tugbam hayırdır cnm gidemiyorum demişin ?
off offf offfff

Bu arada nasılsınız eski şafak arkadaşlarım, özlemişim buraları yaa
ooo Deryacım hoşgelmişsin canımevlilik nasıl gidiyo kuzum bebiş yok mu

Herkese selamlar kızlar...kar yagışlı ve depremli bir istanbuldan sevgiler hepinize

Bu soguklarda vatanı korumak için canını dişine takan tüm askerlerimize Allahım kolaylık versin korusun rabbim hepsini

Allahım bu soguk havalarda evi barkı olmayanlara sıgınacak kapılar açsın,çocuklarımız üşümesin aç kalmasın sokak hayvanlarına elimizden geldigince yardım edelim besleyelim

Bakalım yeni uygulamamızı kim keşfedecek ?

hesnam çok geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyi olması için bir şeyler yapmışlardır...

raziş sen de eşinin hayırlı heberlerini alırsın inşallah...

kızlar kusura bakmayın dersane beni o kadar zorluyor ki hiçbir şey yapamıyorum 19 gün boyunca izinsiz sabah 9 akşam 7 çalışmam gerekiyor 7 günü geride kaldı. artık bünyem kaldırmıyor, kafayı yicem. müdürle konuşmama rağmen hiçbir şey değişmedi. ben de başlarda ne kadar iyiler diyordum gerçek yüzleri yeni çıktı ortaya. o kadar doluyum ki... mehmet izinde; ama onunla da hiç görüşemiyorum, konuşamıyorum, göremiyorum

Amin Nilüm sagol tatlım...of ya neden böyleler Allah yardımcın olsun canım zor iş valla...askerinlede görüşemiyosun demek en zoru da bu ya...işten sonra neden görüşemiyonuz ki cnm?

bu arada sevgili KAZEN asker ticker olayı harika düşünülmüş ammaaa ben geçmişe baglı bi insan oldugum için eski tickera kıyamıyom şuan deli miyim neyim çok alıştım ona,1 gün düşerek 1 ay düşürüyo bizden görüntüde

Amin Nilüm sagol tatlım...of ya neden böyleler Allah yardımcın olsun canım zor iş valla...askerinlede görüşemiyosun demek en zoru da bu ya...işten sonra neden görüşemiyonuz ki cnm?

sabah 7'de kalkıyorum, akşam 8'de evde oluyorum canım yorgunluktan bayılacak duruma geliyorum artık canım şu 2 hafta da geçip gitseydi sonra rahatlıcaktım. o zaman da mehemt dönmüş olacak. izindeyken en azından telde, nette bol bol görüşürüz diyordum; ama nasip olmadı. perşembe ankara'ya gelecek ama o gün için bile izin alamadım. arada iki dersi boşalttım öyle görüşebilcem. Allah'tan gata çalıştığım yere çok yakın

hesna'nın eşine çok üzüldüm ya, umarım daha iyidir

sen n'aptın toparlayabildin m kendini?

canım mehmet izin dönüşü gata'ya uğrucak kontrol için. eşini de ziyaret edebiliriz belki, öyle bir imkan varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…