off offf offfff
off offf offfff
Bu arada nasılsınız eski şafak arkadaşlarım, özlemişim buraları yaa
ben bileti aldım ama henüz bilet kesilmediği için kamilkoçun sitesinde görünür durumdaydı ...uğur da dün nete girdi önümüzdeki ay gelicek diye rezervasyon yaptırmak için kamilkoçun sitesinde benim bileti gördü hava koşulları vs de kötü olduğu için gitmemi istemiyor biletleri de iptal etti ben gelicem önümüzdeki ay ne gerek var dedi durdu...var bunda da bi hayır ne diyelim
bu arada aralar bozulmasın hava soğuk yeterince zatenhaydi sevgi kelebekleri üzülmeek yoook
ben de kilo vermeye azmettim kızzzincecik olucam inşallah
Ayyy çok sevindim tatlım hadi hayırlısııııııııııı
ben de seni öptüm tatlım, görüşürüz yinecanımmm bizde seni özledikk seni çok kocaman öpüyorum çıkmam gerek acil. inşallah yine görüşürüzzz
Ayy anladım ama haksız da sayılmaz tatlım ya kardan geçilmiyor ortalık endişelenmiş demekki..hayırlısı olsun az kalmış zaten gelmesine ohh
Gel kızz başlıkta grupta zayıflıyorum ben sen de gel,6. takımdayım ;D beraber zayıflayak hatunn
Sağol canım yaa insan kendini çok başka hissediyor..Allah bozmasınn askerimle aramızııtabi sizin dee,sizlerin deee
Aminn tatlımm :)) şimdi konuştuk bizde keyfi yerinde askerimin o mutlu olunca bnde çok mutlu oluyorum
Sağol canım yaa insan kendini çok başka hissediyor..Allah bozmasınn askerimle aramızııtabi sizin dee,sizlerin deee
Allah razı olsun canım duanda unutmadıgın içinHadi İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarımda varsın Razişcim Allah hepımıze yardım etsin..
ay çok sevindim valla canım..kusura bakma ama enişteye sövcem azAblacıklarım barıştık dayanamdı 1 gün bile o mesaj attı nerdesin sen yüzüğü çıkardınmı dedi bende yok dedim çıkmicak o parmağından dedi bende dün öyle demiyordun dedim oda yaa ben sensiz yaşıyabilrmiyim benim olmadığını düşündüğümde nefes alamıyoru kalp atışımın şekli bile değişiyor yapamıyorum sensiz vazgeçemiyorum senden falan dedi. bende bunları neden ayrıldıktan sonra söylüyorsun birlikteyken nie böyle davranmıyorsun dedim oda bilmiyorum bende falan dedi ama Maşallah şuan ilgili mesaj atıp duruyor özledim diyor seviyorum diyor bakalım inşallah bozulmaz onunda benimde ilacımız ikimiziz ikimizin elinde herşey inşallah oda bende eskisi gibi oluruz şimdi başladık bakalım hayırlısı neyse o olsun ablalarım ilgilendiğiniz içinde teşekkür ederim
Bu arada hesna ablacım eşinee çok üzüldüm nasıl böyle birşey yaptırıyorlar anlamıyorum insanlık kalmamış kimsede ya herkes kendini düşünüyor.
Yazıklar olsun bu milleti böyle yapanlara o neden askerde vatanı korumak için nie o hale geldi onlar yüzünden el üstünde tutucaklarına dahada yerlere atıyorlar pislikler çok sinir oldum ablacım sen bozma moralini hayırlısıyla iyileşicek eşin sen sakin olki eşine moral ver ablacım inşallah bu hafta gidebilirsin yanına
Tugbam hayırdır cnm gidemiyorum demişin ?Bebeğim kırgınlıklarımızı göremeyecekleri bi yerdeler bencilce davranabiliyorlar ...sen kendini üzme ...bir de benim mehtap iptal... gitmiyorum
ooo Deryacım hoşgelmişsin canımoff offf offfff
Bu arada nasılsınız eski şafak arkadaşlarım, özlemişim buraları yaa
Bakalım yeni uygulamamızı kim keşfedecek ?
Bakalım yeni uygulamamızı kim keşfedecek ?
hesnam çok geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyi olması için bir şeyler yapmışlardır...
raziş sen de eşinin hayırlı heberlerini alırsın inşallah...
kızlar kusura bakmayın dersane beni o kadar zorluyor ki hiçbir şey yapamıyorum19 gün boyunca izinsiz sabah 9 akşam 7 çalışmam gerekiyor 7 günü geride kaldı. artık bünyem kaldırmıyor, kafayı yicem. müdürle konuşmama rağmen hiçbir şey değişmedi. ben de başlarda ne kadar iyiler diyordum gerçek yüzleri yeni çıktı ortaya. o kadar doluyum ki... mehmet izinde; ama onunla da hiç görüşemiyorum, konuşamıyorum, göremiyorum
Amin Nilüm sagol tatlım...of ya neden böyleler Allah yardımcın olsun canım zor iş valla...askerinlede görüşemiyosun demek en zoru da bu ya...işten sonra neden görüşemiyonuz ki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?