Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın akşam izmire gidiyorum kızlar
6şubat sabahı kuzuşumun tezkereyi alıyoruuuuuuuzzzzz allah izin verirse
bitiyor sonunda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok şükür bugünleri de görebildik
allahım tezelden sizleri de sevdiklerinize kavuştursun inşallah kızlar
ne çok özledim ya boyumu aştı artık özlemden öte bir şey bu
ay çok hüzünlendim şu an ağlarım haaaa

canımmm benimmmmmmmmm hadi tertom çabuk al gel sevdiğini sıra bize gelsinnn

Gell Gell...

Gel Elleri Cennet Kokan Yarim,

Hiç Geçmedi Seni Seven Halim..

Çook Özledim Seni Esmer Yarimmm!

ŞAFAK: 190!

SELamm kızlar zamannn sizede geçmiyo dımı 30 dan sonra bildiğin sanki 430 sayıyorum böyle bişe yok

son 10 yahuuu bitmiş diyoruz diyoruz da niye bitmiyor anlamadım :26:

Güle güle git güle güle sevdiceğini al gel canım, umarım bu son ayrılığınız olur, son günler de su gibi akar geçer gider inşallah....

Haa bu arada hiiiiç hüzünlenme hep gül

selam kızlarrr netsiz kaldım hepinizi özledim ve çok çok öpüyorumm...ALLAHA EMANET OLUN

Canım ben de seni çok özledim umarım iyisindir, eşim geldi, dönmesine de az kaldı, pazar günü o İstanbul'a ben Antalya'ya gidiyorum aynı saatte yola düşeceğiz.... Görüşürüz canım

Ayy ne güzel ne güzel tubammm çok sevindim yaaa...Hayırlısıyla git ve bi daha ayrılmayın hep beraber multu günler sizi bekliyorr...
Canım hüznün bence hemencik mutluluğa dönüşcek harika harikaa
unutma bizi haaaa

Tickerımı da yerim ben yaa yeni fark ettim

Güle güle git güle güle sevdiceğini al gel canım, umarım bu son ayrılığınız olur, son günler de su gibi akar geçer gider inşallah....

Haa bu arada hiiiiç hüzünlenme hep gül

çok teşekkür ederim hesnacım güzel dileklerin için
sonunda kavusacaz çok mutluyum sizleri çok seviyorum allah ayrı olan tüm yürekleri kavuştursun inşallah

hiç unutur muyum sizleri burayı ayrılık zor zanaat beklemesi engin sabır gerektiriyor ama adam gibi dogru düzgün beklemenin de asaleti apayrıdır..çok şükür yakında hasret özlem ayrılık hüzün hepsi son bulacak
allah baska ayrılık göstermesin kimseye

Tubaa tebrik ederim canım gözün aydın maşallah

Tubaa tebrik ederim canım gözün aydın maşallah

teşekkür ediyorum yasemincim ama henüz kavusmus degiliz canım 6 şubat allah izin verirse teskeremiz
ben gidecem almaya yarın aksam izmirdeyim abimlerde kalacam sonra sevdiğimi de alıp gelecem

teşekkür ediyorum yasemincim ama henüz kavusmus degiliz canım 6 şubat allah izin verirse teskeremiz
ben gidecem almaya yarın aksam izmirdeyim abimlerde kalacam sonra sevdiğimi de alıp gelecem

kavuşursunuz inşallah canım 460tan ne kalmış geriye oh maşallah ya
sonunda sizde gördünüz bu günleri

kavuşursunuz inşallah canım 460tan ne kalmış geriye oh maşallah ya
sonunda sizde gördünüz bu günleri

evet yaaa biz de kavuşuyoruz inşallah
hiç inanamıyorum biliyor musun hayal gibi rüya gibi çok farklı bir his ya enterasandır sanki sonra yine gidecekmiş hissi hiç gitmiyor üzerimden
:44:​

evet yaaa biz de kavuşuyoruz inşallah
hiç inanamıyorum biliyor musun hayal gibi rüya gibi çok farklı bir his ya enterasandır sanki sonra yine gidecekmiş hissi hiç gitmiyor üzerimden
:44:​

biliyorum canım çok iyi anlıyorum sende bende aynı böyleydim sanki hep gidicekmiş gibi gelirdi,, ama yok kuzum bir daha askerlik maskerlik yok bittiiiiiiiiiiiiiiiiii

biliyorum canım çok iyi anlıyorum sende bende aynı böyleydim sanki hep gidicekmiş gibi gelirdi,, ama yok kuzum bir daha askerlik maskerlik yok bittiiiiiiiiiiiiiiiiii

bida götürmezler demi sevdiğimi
ama uzmanlığı kazandı meslek olarak 2 ay sonra egitime gidecek 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…