Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bida götürmezler demi sevdiğimi
ama uzmanlığı kazandı meslek olarak 2 ay sonra egitime gidecek 3 ay

yok canım götürmezler benim yarimde geldiği zamanlarda herşey rüya gelirdi ona aşkım derdi bir daha askerlik yok dimi derdi
anladım canım hayırlısı artıkk

buraların eski tadı kalmamış fazla kımse yok artık bıde kımse tefrıcıyeyı kaale almıyor bakıyorumda :-(( :-(( :-((

Sen Benim İçin Sıcak Bir Güneşsin,

Bugünlerim, Yarınlarım, Herşeyimsin Benim..

Göstermesin Tanrım Yaşatmasın Bana,

Nefes Bile Alamam Yokluğunda..!

ŞAFAK: 189!

:123:

Oyy amin aminn...Allah ayırmasınn hiçbirimizii yarimizdenn Oh ya hepsi bitiyo tabi harikaa bi duygu olmadıı Kesinlikle çok asil bi duygu ve çok asil bi şekilde sonunda mutluluğu hakettinn

Hasretinden yandı gönlüm
Yandı yandı söndü gönlüm
Evvel yükseklerden uçtu
Düze indi şimdi gönlüm

Aramızda karlı dağlar
Gözlerimde kanlı yaşlar
Hasretin bağrımı dağlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm

Son düzenleme:
razişim hoşgeldin canım
özlettin kendini valla
canım sagolasınnn öpüyorummmm
bu arada bitti ya kısssss askerlikkk hobaaa
Canım ben de seni çok özledim umarım iyisindir, eşim geldi, dönmesine de az kaldı, pazar günü o İstanbul'a ben Antalya'ya gidiyorum aynı saatte yola düşeceğiz.... Görüşürüz canım
canımm iyim iyim merak etme..giremiyodum sadeceşimdi girebiliyorum şükür.
demek pazar günü heeolsun be cnm ticker bi yandan akıyo valla 5 aya düştünnn
buraların eski tadı kalmamış fazla kımse yok artık bıde kımse tefrıcıyeyı kaale almıyor bakıyorumda :-(( :-(( :-((

canım ben yeni gördüm yazını...bak biz gebelik topicimizde birbirimize dualar okuyorduk listeler yapıyoduk boy boy,ama sonradan yasaklandı.sebebi de duaya karşı oldukları için degil canım konuları misafir olarak da okuyanlar oluyor içerik olarak konu dışına çıkılmaması için.ama özelden hallediyorduk bizde...geçenlerde de dua okunan bi kısmı buldum forumda şimdi bi bakayım da link koyarım boraya canım..orda konu açıp okuyabilirsin.okuyanlarda oraya katılır yazar okuduklarını.listenide yaparsın rahatca

selam canlarım yarıyıl tatiline girdik 10 gün burlardayım nasıl özledim sohbet etmeyiii anlatamaaaam

çift hanelere de düşmüşüz 8 gün sonra da mehtabımız var

selam canlarım yarıyıl tatiline girdik 10 gün burlardayım nasıl özledim sohbet etmeyiii anlatamaaaam

nerdesin canım sen uğradığın yok buralara valla şafağı iyice yemişsin (

güleee güleee 200' ler şimdi sıra geldi 100' leri saymaya rabbim cümlemizin gücünü kuvvetini sabrını arttırsın

şFk 199

ah cnm yaa benim de işlerim çok oğun, bir de üstüne sınav yaklaşıo nefes alcak vaktim yok ama arasıra buraya bakmaya calısıorum işte, çifte mehtap

nerdesin canım sen uğradığın yok buralara valla şafağı iyice yemişsin (

ayy sorma canım ya arada sırada uğradım selam verip çıktım :26: işler yoğundu, yeni yeni kendime geliyorum

yemişiz valla ben de girdikçe farkediyorum şaka gibi ama atarsa 97 dicem bu askerliğin biteceğine dair inancım artmaya başladı darısı sizlere inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…