ayy sorma canım ya arada sırada uğradım selam verip çıktım :26: işler yoğundu, yeni yeni kendime geliyorum
yemişiz valla ben de girdikçe farkediyorumşaka gibi ama atarsa 97 dicem bu askerliğin biteceğine dair inancım artmaya başladı darısı sizlere inşallah
ah cnm yaa benim de işlerim çok oğun, bir de üstüne sınav yaklaşıo nefes alcak vaktim yok ama arasıra buraya bakmaya calısıorum işte, çifte mehtap
tubikim bebeğim çok özledim seni kuzumayy ne güzel denk geldi valla düğünü de çifte yapak bekleyin de
Yoksun yanımda
Gecelerdir yoksun yanımda
Özlüyorum beni şımartmanı kalk gel
Yara yüzlü sokaklarda
Umut gizli duraklarda yoksun
Keder yüklü yokuşlarda
Hüzün dolu akşamlarda yoksun
Aldılar senimi benden üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar aşkımı nasıl alacaklar
Gelmene yasak dediler
Yoksun yanımda
Gecelerdir yoksun yanımda
Özlüyorum beni şımartmanı kalk gel
Yara yüzlü sokaklarda
Umut gizli duraklarda yoksun
Keder yüklü yokuşlarda
Hüzün dolu akşamlarda yoksun
Gelmene yasak dediler
Gelmene yasak dediler
Gelmene yasak dediler
[video=youtube;HKPB21Xqxhs]http://www.youtube.com/watch?v=HKPB21Xqxhs&feature=endscreen[/video]
anladım canım eskisi gibi sohbet yok zaten buralarda bende giriyprum çıkıyominan tabi canım sen inanmıycanda benmi inancam atarsa 97 diyon boru değil yaa (
bende özledım cnm ne zamandır muhabbet edemıorus, kısım biz beklemeyelim siz işi hızlandırın
çok damardan giriyorsun canım yaktın valla ortalığı (
tamam canım biz direkt sizin düğüne gelelimiki yüzük, bi gelinlik, bi damatlık... sonra evli evine öylü köyüne
bak bu fikir fena deil
zaten bunu ancak biz düşünebilirdik senin sınav yine geldi çattı demek ha bu kez olcak di mi olur yani olsun di mi :44:
inş cnm yaa sınav 9 mart ta. bu sefer olsun yoksa düğün vs.. telaşı derken sınavı ertelemek zorunda kalabilirim. Yoruldum artık ya, şimdilik fena görünmüo çalışmalarım ama hiç belli olmas köpekler gibi çalışmam lasım... Çok çalışmam lasım çooooook
aynı benim kpss gibiinşallah bu kez olur canım elinden geleni yap sen gerisini de Allah'a bırak. geç olsun da güç olmasın canım mehmet aradı şimdilik çıkıyorum çok öpüyorum iyi geceler :80:
Dayanacak gücüm kalmadı,en küçük ters konuşmasında hakaretlere başladım,eksik kaldım tamamlayamadı...o da benden vazgeçti...ben de buna tahammül edemedim,uğraşmadım...Bitti.
canım neler oldu böyleee... erreS haklı ne bitişler gördük ...bitmez öyle ha deyince... mutlaka ki o da düşünüp alacaktır gönlünü... sen de birazcık idare et canım ... onun asker psikolojisi bitince senin yaren psikolojin başlar... böyle zamanlarda birbirinizden başka tutunacak birşeyiniz var mı ki? toparla kendini sakın üzülme de ... ama bitirmek için fevri davranma...Dayanacak gücüm kalmadı,en küçük ters konuşmasında hakaretlere başladım,eksik kaldım tamamlayamadı...o da benden vazgeçti...ben de buna tahammül edemedim,uğraşmadım...Bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?