Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dayanacak gücüm kalmadı,en küçük ters konuşmasında hakaretlere başladım,eksik kaldım tamamlayamadı...o da benden vazgeçti...ben de buna tahammül edemedim,uğraşmadım...Bitti.

bi an evvel düzelir inşallah...

mehmet çarşıda, tel faturaları 385 lira gelmiş

Bitti deyince bitmiyo haklısınız, inanamıyorum da zaten, bilmiyorum farklı bi yöne döndük şimdilik bitiş değil belki ama çok yorucu alttan al al nereye kadar.....
çok içim yanıyor..gece uyuyamadım sabah uyanıp uyanıp telefona gittim...biliyorum hepimiz dönem dönem yaşadık..kıvrandık ağladık üzüldük..ama bu ara öyle yoğunlaştı ki böyle nası gitcek nereye kadar gitcek bilmiyorum...elimden geldiğince idare edecem tuğbacım emin ol

selamlar kızlarr, arada takip ediyorum sizi yazayım dedim

347. dönem yareniyim şafak aşağıda ggörüldüğü gibi daha çok var ve ben çok yoruldum dayanamıyorum artık

canım emin ol senin yaşadıkların bizimkinden farkılı değil hepimiz askerlerimizde dahil aynı ruh hali içerisindeyiz, çok zorluyor özlem ama baş etmek zorundayız... mesela bizde dün tam 10 kere ayrıldık yani ben bırakmadım o bıraktı helalleşti bu son telefon dedi sonra tekrar aradı ama benim söylediğim tek onu çok sevdiğim ve ne pahasına olursa olsun onu bırakmayacağım oldu gecenn sonunda oda beni sevdiğini söyledi ve düzeldi sende alttan almak zorundasın bırak o ne yaparsa yapsın ama sen onu sevdiğini söylemekten utanma gurur yapma

selamlar kızlarr, arada takip ediyorum sizi yazayım dedim

347. dönem yareniyim şafak aşağıda ggörüldüğü gibi daha çok var ve ben çok yoruldum dayanamıyorum artık

az kalmış canım, ama hepimizin inan çok yorgunuz bak benim daha 199 günüm var sen benden öndesin (

ben burdayım şekercim nasılsın bakalım
ay Yaseminim ben yazıp sonrada biraz geçmişe daldım topicte cnm yaa alta baktım hatta senin ışık yanıyodu ama yoktun altta görmedim kuzu iyim canım sende iyisin inş
bi an evvel düzelir inşallah...

mehmet çarşıda, tel faturaları 385 lira gelmiş
amaniiiiiinnn:26:sıkma canını Nlüş ödenir canım ya napcan
canım üzülme...kızlarında dedigi gibi şimdilik idare et bakalım..belki anlatamadıgı sıkıntıları vardır...herkesin askerlik yaptıgı yer bir olmuyor...hele bi bitsin hayırlısıyla salim kafayla konusursunuz herşeyi.

dünn 200 diyorduk bugün 199 dedik ve umudumuz daha çok arttı aslında sadece 1 rakam mı umut artırıyor... işte askerliğin şafağı bile saçma herşeyi saçma (

dünn 200 diyorduk bugün 199 dedik ve umudumuz daha çok arttı aslında sadece 1 rakam mı umut artırıyor... işte askerliğin şafağı bile saçma herşeyi saçma (

ah canım ya dün gibi valla senin ilk günlerini hatırlıyorum ben :) 400,300 derken şimdi 100lerdesin MAŞAALLAH

ah canım ya dün gibi valla senin ilk günlerini hatırlıyorum ben :) 400,300 derken şimdi 100lerdesin MAŞAALLAH

öyle valla canım acı tatlı bitiyor bir şekilde 199 diyen yarenleri imreniyordum şimdi beni imreniyor yeni yarenlerr ( mehtabımızda 32 gün sonra 6 aydır görnüyorum ): srnin nasıl gidiyor azalmış baya

öyle valla canım acı tatlı bitiyor bir şekilde 199 diyen yarenleri imreniyordum şimdi beni imreniyor yeni yarenlerr ( mehtabımızda 32 gün sonra 6 aydır görnüyorum ): srnin nasıl gidiyor azalmış baya

canımm yaa gerçekten öylee şimdi bizlere imrenenler var dimi Rabbim 199 degil 9 dedigin günleride göstericek inşaAllah.

benim nasıl geçsin kızz kociş hep burda biliyon askerlik yok gibi bize şuanben bişi anlamadım yani dogal olarak...20 gün sonra kontrol var gene asıl o zaman yandık biz.bunca hava degişimi verildi sadece 3 ay'ı askerlikten sayılıyor..yoldur vs düşüldügünde 2 ay eklenecek kalan tickera yani uzamış haliyle şuan 5 ay gibi bişy bizimki de...napalım kocişim iyi olsun tahliller iyi çıksın inş da uzasın varsın canım.

Son düzenleme:

Kızlar yaa çok teşekkür ederim, şimdi birazcık daha iyi gibiyiz,aynen biliyorum hepimiz de aynı aşamaları kesin yaşıyoruz çünkü gerçekten çok zor bi dönem ama eminim ki bu dönem bitince her şey başka ve güzel olacal inşallahh hepimiz için deee

onee kuzum öyle ev kirası öderr gibi aynıı naptınızz (

ben bişi yapmadım bebeğim ya mehmet'in ve ailesinin hatları :26: beni aralarına almadıkları için ben istesem de bir şey yapamıyorum biz süreyi aşacak bir şey yapmadık onlardan kaynaklı bir sorun var sanırım ortada hatlarını türkcelle taşıdıkları için ah bile etmedim valla

anladım kuzum onlar niye taşıdılarki turcell e saçma olmuş şimdi de ödesinler o zaman fatura borcunu... bizim kontorlu çok sorun oluyordu yetmiyordu şimdi 10 yl 1800 dk lık bi kampanyaya üye olduk çok rahatız ayda 10 tl gidiyor

askerlik çok sınıyor canım insanı ayrılıklar o yüzden çok oluyor askerdeyken ama en iyisi güçlü olmak bi hiç uğruna sevdiğinden vazgeçmemek

aminn canım inşallah ( öyle canım mühim olan eşinin iyi olması zaten rabbim şifa versin önemli birşeyi yok demi

güya daha uygunmuş :26: taşıdıklarında çok kızmıştım çok kırılmıştım ama olan olmuştu yoksa biz de sizin gibi 10 liraya 2000 dk alıyor bol bol konuşuyorduk. neyse ki mehmet benim için avea hat aldı da çok sıkıntı yaşamadık. kendilerine dokundu zararı kendileri bilir

Son düzenleme:

o zaman sorun yok tatlım aileler bazen sorumsuz davranabiliyorlar(

[video=youtube;jNL9rFHfvXA]http://www.youtube.com/watch?v=jNL9rFHfvXA[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…