o zaman sorun yok tatlım aileler bazen sorumsuz davranabiliyorlar(
hee iyi bari canım ya iyi olun...dedigin gibi bitince Allahın izniyle herşey başka olur..ah şu askerlik hepimize engelllllllll
Kızlar yaa çok teşekkür ederim, şimdi birazcık daha iyi gibiyiz,aynen biliyorum hepimiz de aynı aşamaları kesin yaşıyoruz çünkü gerçekten çok zor bi dönem ama eminim ki bu dönem bitince her şey başka ve güzel olacal inşallahh hepimiz için deee
aminn canım inşallah (öyle canım mühim olan eşinin iyi olması zaten rabbim şifa versin önemli birşeyi yok demi
askerlik çok sınıyor canım insanı ayrılıklar o yüzden çok oluyor askerdeyken ama en iyisi güçlü olmak bi hiç uğruna sevdiğinden vazgeçmemek
hee iyi bari canım ya iyi olun...dedigin gibi bitince Allahın izniyle herşey başka olur..ah şu askerlik hepimize engelllllllll(
Aynen öyle ama ben de direndim o da direndi sağolsun,arada vazgeçmiş gibi görünsek de olmuyor olmuyorrr...olmamalı da zaten ayrılık falan :) düzeldik çok şükür şu an çok iyiyiz, ben de ona dedim ki seni seviyorum ve bırakmıcam askerdeyken bazı eksikliklerle yetinirim ama gelince fena ödiyceksin beni el üstünde tutcaksın dedimSeninki nerdeydi esracım?
Evet kesinlikle koca bi engell ama erkenden aşmamıza da seviniyorum aslında..mesela sen evlisin sanırım, görüşme açısından daha kolay olsa da bekleme açısından daha zor oluyodur sanırım?? Ne hastalığı bu arada merak ettim kötü bi durum yoktur umarım??
Bitti deyince bitmiyo haklısınız, inanamıyorum da zaten, bilmiyorum farklı bi yöne döndük şimdilik bitiş değil belki ama çok yorucualttan al al nereye kadar.....
çok içim yanıyor..gece uyuyamadım sabah uyanıp uyanıp telefona gittim...biliyorum hepimiz dönem dönem yaşadık..kıvrandık ağladık üzüldük..ama bu ara öyle yoğunlaştı ki böyle nası gitcek nereye kadar gitcek bilmiyorum...elimden geldiğince idare edecem tuğbacım emin ol
Çok daha güzel olacak bebeğim yaa büşşüm söylemişti bi araştırma sonuçlarına göre askerdeyken ayrılmayan sevgililer askerlikten sonra evleniyorlarmış
Kızlar yaa çok teşekkür ederim, şimdi birazcık daha iyi gibiyiz,aynen biliyorum hepimiz de aynı aşamaları kesin yaşıyoruz çünkü gerçekten çok zor bi dönem ama eminim ki bu dönem bitince her şey başka ve güzel olacal inşallahh hepimiz için deee
evet canım bizim için çok çok büyük bi engel şu anda ama işte...evliyim evet ama benim kociş 6 ay kadar yaptı askerligi 6 aya yakındır da hava degişiminde.3 kere hava degişimi ldı canım...hiptiroid çıktı önceden bilmiyorduk,orada bayılınca tetkiklerde anlaşıldı 6 ay önce...ömür boyu ilaç kullanımı gerektirecek bi hastalık.önemli olan ilerlememesi yani..tiroid bezleri çok az çalışıyor yani...
Çok daha güzel olacak bebeğim yaa büşşüm söylemişti bi araştırma sonuçlarına göre askerdeyken ayrılmayan sevgililer askerlikten sonra evleniyorlarmış
enemmm geçecek herşey..bazen biz de alıngan olmuyor muyuz sanki ? haddinden fazla alıngan olduğumu gereksiz triplere girdiğimi farkediyorum ...o da öylee... herşey aşırı hasretten ...o da geçecek inşallahh
Geçmiş olsun yaa..her şeyde var işte bi hayır erken tespit edildiği için şanslısınızdır, dikkat edersiniz bundan sonra, yanında olmasına bile sevinemedin belki de...ama her şeyin hayırlısı tabi, çok sağol desteklerin için, kesinlikle çok zor bir dönem ama atlatacağımıza inanıyorum bennn
İnşallahh tuğbişimm..ya tabi ki de oluyor çok alınganlık çok naz bilmemne...iki taraf da tahammülsüz bi dönemde ama bz sanırım azcık daha alttan almak zorundayız sonra zaten kendileri de anlayıp düzeltiyor hemen hatayıhayırlısıyla dayancaz sabretcez kuşumm...sizi de bi everek hayırlısıyla sıra bize de gelcekk Bence de askerden sonra evlenilmeli yanii o kadar çile eziyet üstüneee
aynen öyle canım be ... Allah hayırlısını versin herşeyin,düşmanın bile kızz o kadarr yaani
ayhhh kalmış 12 gün bende bi gerginlik bi sıkıntııı stress ,nereye saracağımı bilemiyorum...
Hoşgeldin tatlımm Ohh ne güzel tatilin tadını çıkarr mehtabınada az kalmış Maşşallahhhselam canlarımyarıyıl tatiline girdik 10 gün burlardayım nasıl özledim sohbet etmeyiii anlatamaaaam
çift hanelere de düşmüşüz8 gün sonra da mehtabımız var
kızlarr Ebru nerelerde ya ben mi göremedim yoksa geçmişte:26:
Aynı biz olmuşunuz canım ama Maşallah düzelmişiniz inşallah bir daha böyle şeyler olmaz hep mutlu olursunuz
Hoşgeldin tatlımm Ohh ne güzel tatilin tadını çıkarr mehtabınada az kalmış Maşşallahhh
Burdayımmm razişşş ablacımmm
C.tsi ablamın nişanıydı koşturuyordum pek giremedim girdiysemde okuyup çıktım ablacım.
İyi olduğunuza sevindim ablam inşallah kocişin daha iyi olur
Aynı biz olmuşunuz canım ama Maşallah düzelmişiniz inşallah bir daha böyle şeyler olmaz hep mutlu olursunuz
biz de 2 gündür konuşmuyoruz o benden önce mesaj atmamaya başladı o da atmayınca bende atmadım sinirlendim çünkü yanımda olmadı ablamın nişanıydı çok üzdü beni kırdı bende mesaj atmamaya başladım dünden beri bakalım nolucak.
hoş buldum kuzummehtaba bugün de dahil sadece 5.5 gün kaldı canım. günü birlik olacak ama bir saat bile görmeye razıyım sonra gelene kadar 3 ay göremicem :85:
siz yine mi tartıştınızen çok küskün kalan yarenler listesinde ikimizin adı mutlaka yer almalı
ablanın nişanı da hayırlı olsun tatlımsıra sana geldi desene
Ohh ohh maşallah baya kısalmış yavrum olsun 1 gün 1 gündür ikinizede iyi gelir
Evet yavrum yine küstük valla öyle olur heralde hatta listenini 1.si kesin ben olurum.
Teşekkür ederim yavrum inşallah hayırlı olur
Yok bana gelemiyor tatlım babam 8 sene daha vermiyormuş benii 27 yaşında anca diyor
Bakalaım hayırlısı canım benim..
2. sıraya da ben yerleşirim canıminşallah küslüğünüz geçen seferki kadar uzun sürmez. sen elinden geldiğince alttan almaya çalış
8 sene miAllah'tan küçüksün yavrum, 30 yaşında olduğunu düşünsene ablan kaç yaşındaydı bu arada? ben de eğer seneye evlenebilirsem 27 olcam :26:
İnşallah tatlım hayırlısı.
Evet canım kısmetse ablam eylülde evlenicek evde tek ben kalıcam beni geç vermeyi düşünüyor o yüzden zaten 24'den önce olmaz diyordu şimdi ablam gidince 3 sene daha çıkarttı
Ablam 24 yaşında canım. İnşallah darısı senin başına olurr.
Hayırlısıyla mehmet geldiğinde fazla uzatmazsınızda hemencik evlenirsiniz
bizim yaşımız küçük diye pek bişey diyemeiyorum ama inşallah siz seneyee hayırlısıyla evli olursunuz
canım iyi dileklerin için Allah razı olsun
Geçmiş olsun yaa..her şeyde var işte bi hayır erken tespit edildiği için şanslısınızdır, dikkat edersiniz bundan sonra, yanında olmasına bile sevinemedin belki de...ama her şeyin hayırlısı tabi, çok sağol desteklerin için, kesinlikle çok zor bir dönem ama atlatacağımıza inanıyorum bennn
İnşallahh tuğbişimm..ya tabi ki de oluyor çok alınganlık çok naz bilmemne...iki taraf da tahammülsüz bi dönemde ama bz sanırım azcık daha alttan almak zorundayız sonra zaten kendileri de anlayıp düzeltiyor hemen hatayıhayırlısıyla dayancaz sabretcez kuşumm...sizi de bi everek hayırlısıyla sıra bize de gelcekk Bence de askerden sonra evlenilmeli yanii o kadar çile eziyet üstüneee
Hoşgeldin tatlımm Ohh ne güzel tatilin tadını çıkarr mehtabınada az kalmış Maşşallahhh
Burdayımmm razişşş ablacımmm
C.tsi ablamın nişanıydı koşturuyordum pek giremedim girdiysemde okuyup çıktım ablacım.
İyi olduğunuza sevindim ablam inşallah kocişin daha iyi olur
biz de 2 gündür konuşmuyoruz o benden önce mesaj atmamaya başladı o da atmayınca bende atmadım sinirlendim çünkü yanımda olmadı ablamın nişanıydı çok üzdü beni kırdı bende mesaj atmamaya başladım dünden beri bakalım nolucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?