''Özlemek ölmekten sadece iki harf fazla'' demiş şair..Allah sabır versin çok zor
İyi yaptın tatlım herzaman gelin biz sizi görünce daha mutlu oluyoruz
İnşallah canım siz yine sabredip bekliceksiniz. Allahım kolaylık versin. Gerçekten ayrı şehirlerde olunca zor oluyor
Evet balım;ne güzel demiş dimi.Tam bize göre;özlemekten canımız çıkıyor.Bizde şafak bitmez,her daim sayıyoruz
Hayatımda verdigim en dogru karardı diyebilirim
Amin canım cumlemıze bızım 5 ay oldu ben bu sürenın nasıl geçtıgını anlamadım valla göz yaşım sayılıdır yanı ama bu aralar baya hayat ustume ustume gelıyor işlerın yogunlugundan falandır dıyorum tesellı edıyorum calış işe dal vakıt gecsın dıye ama :-( :-(
Sen de haklısın tabi ki ama kendini bunalttığınla kalırsın sadece elden gelen bi şey yok ne yazık kiBi şey demem canım bu psikoloji çok değişik kim ne yaşar nası yaşar karmaşıkk tuhaff çetrefilli bi yol.. ne kadarınız kaldı kii??
Azalttık yaa zor gidiyor ama gidiyor bi şekilde..aramız bi bakmışsın her zmankinden iyiii bi bakmışsın her zmankinden kötüü,bütün duyguları uçta yaşıyoruz tabiama iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz şu sıra, darbeli bi dönemi geride bıraktık inşallahh
Aralık ayının ılk haftası gelecek ınşallah canım ama tabı benımkı yakın 2 saatlık yolda
Zaten insanın bi tahammül noktası var;orayı aşınca kendi kendini yiyip bitiriyorsun.çok iyi anlıyorum bende yaşadım,5 ay gecmiş,aşmışsın ne güzel..Devamı da gelir insallah üzülme elbet bitecek
Ah benim askerimle bu perşembe 1. yıldönümüz ona bi kutu hazırlayıp gönderdimmm..eline ulaştı şükür hediyelerimden en çok beğendiğiysee kutuya sıktığım parfümümdüüü
Anladımmm..diyorum yaa herkesin ki farklı sıkıntılarla farklı yollarla dolu bi süreç..hakkmızda hayırlısıı ,ama kendini bunaltma elinden geldiği kadar sen yine de hiç geçmez sonraaa :26:
uvv güzel bır fıkır hımm :-d
Toplayacagım kendımı canım bu aralar bı mehtap yapıp gelım sonra ınşallah yola mutlu devam
Katlanıcaz canım,napalım sonu güzel olacak insallah.siz nasılsınız askerinle bi sorun yoktur umarım..şafagın da epey azalmış
Evet yaa harika oldu kalmaz koku falan diye tereddütlüydüm ama baya kalmışşş..kapalı tutuyo kutuyu hatta arada kokluyorum hala az az geliyo diyo 2 gündürbenim çok romantik olmayan biriciğim bile ay ya diyo nası özlemişim var ya bunu çok iyi akıl etmişin yaaa diyo, en çok buna sevindim diyo
İnşallahh inşallah moral bozmak yok, bak ne güzel istediğinde git gör oh miss
İnşallah canım benim inşallah..
Bizim aramız iyi değil tatlım. 1 haftadır konuşmuyoruz işte evet baya azaldı ben bile inanmıyor tatlım
Aaa neden ki ebrucum.fazla uzatmayın küslügü bak;biz de ayrılmıştık uzun bı donem burda konusuyoduk hatırlıyo musun?Şimdi ıkımızde keske hıc uzmeseydık bırbırımızı dıyoruz..Askerlerin kafası dumanlı oluyo orda;pek saglıklı dusunemıyorlar.insallah cok ıyı olur hersey
Aslında nedensiz. mesaj atmamaya başladı bende sinirlendim tatlım ikimizde birbirimize küsüsz ama benim çok kırgınlıklarım var ve bu yüzden böyleyim.
Hatırlıyorum tatlım Allahım size bir daha ayrılıklar göstermesin.
Bende çok çabaladım yavrum kötü olmayalım pişman oluruz sonra falan diye kaç kere de söyledim ama işte nolursa olsun oluyor işte. Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?