Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

''Özlemek ölmekten sadece iki harf fazla'' demiş şair..Allah sabır versin çok zor

Amin canım cumlemıze bızım 5 ay oldu ben bu sürenın nasıl geçtıgını anlamadım valla göz yaşım sayılıdır yanı ama bu aralar baya hayat ustume ustume gelıyor işlerın yogunlugundan falandır dıyorum tesellı edıyorum calış işe dal vakıt gecsın dıye ama :-( :-(

İyi yaptın tatlım herzaman gelin biz sizi görünce daha mutlu oluyoruz
İnşallah canım siz yine sabredip bekliceksiniz. Allahım kolaylık versin. Gerçekten ayrı şehirlerde olunca zor oluyor

Katlanıcaz canım,napalım sonu güzel olacak insallah.siz nasılsınız askerinle bi sorun yoktur umarım..şafagın da epey azalmış

Evet balım;ne güzel demiş dimi.Tam bize göre;özlemekten canımız çıkıyor.Bizde şafak bitmez,her daim sayıyoruz

Biter sekerim biterrr..ne bitmez dediğin şafaklar bitmiş bak seninn buna mı inanmıyorsunn hem de askerlik bitmiş ki gerisi daha kolay biterr

Hayatımda verdigim en dogru karardı diyebilirim

O zaman bize kocaman bi alkış ne de güzel kararlar vermişiz zamanındaa

Zaten insanın bi tahammül noktası var;orayı aşınca kendi kendini yiyip bitiriyorsun.çok iyi anlıyorum bende yaşadım,5 ay gecmiş,aşmışsın ne güzel..Devamı da gelir insallah üzülme elbet bitecek

Ah benim askerimle bu perşembe 1. yıldönümüz ona bi kutu hazırlayıp gönderdimmm..eline ulaştı şükür hediyelerimden en çok beğendiğiysee kutuya sıktığım parfümümdüüü

Son düzenleme:

Aralık ayının ılk haftası gelecek ınşallah canım ama tabı benımkı yakın 2 saatlık yolda

Hadi bakalım,sonu güzel olsun güzel haberler ver bize burda

Aralık ayının ılk haftası gelecek ınşallah canım ama tabı benımkı yakın 2 saatlık yolda

Anladımmm..diyorum yaa herkesin ki farklı sıkıntılarla farklı yollarla dolu bi süreç..hakkmızda hayırlısıı ,ama kendini bunaltma elinden geldiği kadar sen yine de hiç geçmez sonraaa :26:

Anladımmm..diyorum yaa herkesin ki farklı sıkıntılarla farklı yollarla dolu bi süreç..hakkmızda hayırlısıı ,ama kendini bunaltma elinden geldiği kadar sen yine de hiç geçmez sonraaa :26:

Toplayacagım kendımı canım bu aralar bı mehtap yapıp gelım sonra ınşallah yola mutlu devam

uvv güzel bır fıkır hımm :-d

Evet yaa harika oldu kalmaz koku falan diye tereddütlüydüm ama baya kalmışşş..kapalı tutuyo kutuyu hatta arada kokluyorum hala az az geliyo diyo 2 gündür benim çok romantik olmayan biriciğim bile ay ya diyo nası özlemişim var ya bunu çok iyi akıl etmişin yaaa diyo, en çok buna sevindim diyo

Toplayacagım kendımı canım bu aralar bı mehtap yapıp gelım sonra ınşallah yola mutlu devam

İnşallahh inşallah moral bozmak yok, bak ne güzel istediğinde git gör oh miss

Katlanıcaz canım,napalım sonu güzel olacak insallah.siz nasılsınız askerinle bi sorun yoktur umarım..şafagın da epey azalmış

İnşallah canım benim inşallah..
Bizim aramız iyi değil tatlım. 1 haftadır konuşmuyoruz işte evet baya azaldı ben bile inanmıyor tatlım

Valla güzel bı fikir ... Mis ki ne mis ahh canım deşme yaramı ) )

İnşallah canım benim inşallah..
Bizim aramız iyi değil tatlım. 1 haftadır konuşmuyoruz işte evet baya azaldı ben bile inanmıyor tatlım

Aaa neden ki ebrucum.fazla uzatmayın küslügü bak;biz de ayrılmıştık uzun bı donem burda konusuyoduk hatırlıyo musun?Şimdi ıkımızde keske hıc uzmeseydık bırbırımızı dıyoruz..Askerlerin kafası dumanlı oluyo orda;pek saglıklı dusunemıyorlar.insallah cok ıyı olur hersey

Aslında nedensiz. mesaj atmamaya başladı bende sinirlendim tatlım ikimizde birbirimize küsüsz ama benim çok kırgınlıklarım var ve bu yüzden böyleyim.

Hatırlıyorum tatlım Allahım size bir daha ayrılıklar göstermesin.
Bende çok çabaladım yavrum kötü olmayalım pişman oluruz sonra falan diye kaç kere de söyledim ama işte nolursa olsun oluyor işte. Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık canım

Offf,hayırlısı olsun tatlım,insallah aşarsınız bu zor dönemi..Mutlu olursunuz,zaten çogu gitmiş azı kalmış niye böyle yapıyor ki.

ebrucum görüşmek üzere canım cıkmam lazım..üzülme olur mu,barısacaksınız hersey guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…