Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu benim şafağım mı yaaa şaka gibi rüya gibi. ama çok güzel bir duygu.
Hesna'm sağol bitanem hakkını helal et. bu zamana kadar hep beraber saydık şafağı.

canımmmmmmmmmmm bende senii öpüyorumm diyorummmm.

birgün benimde depükleniceğim hiç aklıma gelmezdi. daha doğrusu imkansız gibi gelirdi. ama iştee o gün bugünnnnnnn

Veeeee sonundaaa ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

ben bu günleri görürmüyüm diyordum hep, sonunda bende gördüm. Gerçekten bambaşka bir duygu. Verdiğin emeğin, çektiğin çilenin karşılığını almak gibi birşey. sevgilimin yanıma gelmicek olması bile değiştirmiyor bu duyguyu. çok çok güzel çünkü.

ilk geldiğim gün daha sevgilim askere bile gitmemişti. gidicek diye ağlıyordum. ama onca gün geçmiş işte bitmiş. zaman geçtiğini belli etmese de geçiyor kızlar. bir gün bir bakmışsınız sizde şafak doğan güneş demişsiniz.

yeni gelen yarenlerlede tanışma fırsatım olmadı hiç ama buranın kıymetini bilin kızlar. çünkü burda yeri geliyor kendi ailelerimizden kendi arkadaşlarımızdan bile daha yakın oluyoruz, daha çok anlıyoruz birbirimizi. askerlik duygusunu yaşamayan anlayamaz. biz hepimiz yaşıyoruz ve gerçekten iyi anlıyoruz.. birlikte ağlıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz. benim kk sayesinde çok iyi dostlarım oldu eminim sizinde olucak. buranın dostluğu gerçekten bambaşkaa

kızlarr isim saymak isterdim ama saysam liste bitmez galiba. o yüzden hepinize, zor günlerimde yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim. haklarını helal edin. siz olmasanız gerçekten eziyet olucaktı bana 460 gün.
hepinizi çok ama çok seviyorum. Laf olsun diye değil gerçekten seviyorum.
Rabbim inşallah sizede nasip etsin bugünleri görmeyi. hepinizi kocamannnnnn öpüyorum kızlarrrrr iyiki varsınız iyiki kk var

En yakın zamanda inşallahhh birbirinize de kavuşun ama dediğin gibi ben de sanmıyorum ki yanına gelmese bile bu duyguyu yaşaman asla değişmez, haria bi duygu olmalı Allah bize de nasip etsin bize günler su gibi aksın askerim gelene dek, size de kavuşunca zaman kaplumbağa olsun birden Bekledin sabrettin ve bu güzel duyguyu yaşamayı hakettin sen, kimbilir ne zorluklar yaşadın, ben gibi , o gibi, biz gibi,herkes gibi....ama gerçekten bu şafakların sonuna geldinse kocaman bi saygıyı, sevgiyi, mutluluğu hakettin sen, Allah mesut etsin

canımm benimmm. teşekkür ederim. Rabbim sizede yaşatsın inşallah

geçmiş olsun canım bitti gitti işteee artık askerlik ve askerlikle ilgili hiçbir şey olmucak hayatınızda anılardan başka çok zor bir sınavı da başarıyla tamamladınız, Rabbim en kısa zamanda sonsuz kavuşmayı da nasip etsin :109: eee bu da depüğün olsun Eki Görüntüle 630715

canım benimmm yaaaaaaaaa :)darısı sizin başınıza inşallah

Son düzenleme:

:92: 12.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...83 duygum...

...87 holofira...

…96 fatihatice03…

…96 duygum...

…97 bOniTO…

…98 DerinSu…

...98 cesurcvcv...

…98 ErreS…

…98 kubra17…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 100 omerabia…

...103 hera91...

…103 goqce…

…124 SeNLeYM…

... 143 kelebek.hill ...

… 167 H_İ_S …

…178 iboebru….

…189 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....190 nesliiiiiiiiii...

…191 Brrk…

...191 OZGEGURUR...

...191 esraa42...

...192 dilara1331

...193 kelebekd ...

…193 Kayra95...

…193 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....283 chidoshimedo....

...283 GRGR...

...283 mayamaya11

...283 tugbaoguzhan

...283 BerlD...

...283 svsaskim...

...283 kmleomer...

... 292 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...316 Mervens...

...372 xxIpekxx...

...373 depresiffpolyanna...

...374 nesilll...

...376 tugcehayati...

...376 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...446 pekmez_akilli...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

12/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…narpuz = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 03 AFYONKARAHİSAR' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…aalis = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Hesnaa ablam hoşgeldin özlettin kendini valla :) Kocişinin iyi olmasına sevindim. İnşallah bu son ayrılıklarınız olur ablam :)

Teşekkür ederim canım ben de özledim valla buraları epey oldu mehtap ve tatil derken biraz ihmal ettim ama şafak da göz açıp kapayana kadar epey düşmüş

Siz de en yakın zaman da aranızı düzeltin kuzum yaa en son kızmıştım bak yine alırım merdaneyi elime haaa

Hoşgeldin canım ben hatırlayamadım ama bunun önemi yok ki hepimizin ortak noktası aynı duyguları ve sorunları yaşıyoruz daha sık gelirsen muhabbet etmiş oluruz hem böylece daha çabuk atıyor şafak

Teşekkür ederim canım hemen görüşelim turlayalım birlikte... Zaten eşim de diyor bol bol gez bitanem ohh ben yokken diye

Eheheh İstanbulda olursa bir dahaki mehtap kesinlikle askeriyede olmayacak hayır olamaaazzz Az olsun öz olsun temiz olsun yaa en önemlisi de benim olsun

Canıııımmmm hoş geldin ben yokken gelirsin haa seni seni arada uğra yahu özlüyoruz sizleri Güzel bir mehttap yaptık canım bol bol görüşmeye çalışıyoruz işte azalıyor şafak günden güne umarım daha çabuk geçecek bahar yaklaştıkça

bu benim şafağım mı yaaa şaka gibi rüya gibi. ama çok güzel bir duygu.
Hesna'm sağol bitanem hakkını helal et. bu zamana kadar hep beraber saydık şafağı.

canımmmmmmmmmmm bende senii öpüyorumm diyorummmm.

birgün benimde depükleniceğim hiç aklıma gelmezdi. daha doğrusu imkansız gibi gelirdi. ama iştee o gün bugünnnnnnn

Evet canım bu senin şafağın artık asker yolu beklemek yok hatta askerlik terimini lugattan at bir kenara...

Helal olsun canım ne demek bunun lafı bile olmaz anca beraber kanca beraber birlikte saydık bitti gitti işte şafak, destek olmaktan her zaman mutluluk duydum

Ama gel muhakkak buralara özletme kendini daha güzel haberlerini ilk burada paylaş.. Senden mutlu mesut günlerin müjdesini bekliyorum dört gözle

İnanamıyorummmmmmmmmm, sonunda bu listeye geçebildim, Hoşgeldin Plakalar ve nolur çabuk defol git bit artık

Evet canım artık plakalardasın... Hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza

henüz kesin birşey yok ama söylentilere göre kullanmadıkları izinleri mecburi kullandırcaklarmış Eğer oyle olursa mecburen izne gelecek ve şafağımız uzayacak, inş olmaz

aaa ne gereksiz bir şey ne alaka herkes gitmek zorunda mı gidebilecek durumda mı sanki öyle kolay gidip gelmek çok tuhaf ya inşallah böyle bir zorunluluk yoktur izin kullansa da yine yanında olacak ama sen bir an evvel bitsin istiyorsun daha önce böyle bir şey yapılmış mı?

sağol cnm inş en kısa zamanda sizi de görürüz

henüz kesin birşey yok ama söylentilere göre kullanmadıkları izinleri mecburi kullandırcaklarmış Eğer oyle olursa mecburen izne gelecek ve şafağımız uzayacak, inş olmaz

Olur mu öyle bir şey canım yaa duyduğum en saçma şey... Bozma moralini sen dert etme... Zorla izin filan kullandırtmazlar olmaz öyle şey

cnm normalde Kıbrıs'taki askerlerin çoğu rahat olduklarından dolayı ya çok az izin kullanıyorlar, yada hiç kullanmıyorlar... Dönüş biletimizi bile aldık yaa, off inş sadece söylentilerle kalır.. Biz o kadar zaman hep az izin kullanıp erken bitmesinin hayalini kurduk, ben de yener de hep bunu planladık... Bana bugün söyledi Yener... 2 gündür denetimleri başladı ve bütün askerlerin dilinde bu mevzu varmış ama kesin bi açıklama yapmamışlar... Herşeyimiz hazır yaa, son 81 diyoruz, dönüş biletimizi almışız, bu hiç olmadı... İnş böyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…