Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sıkılır tabii ki insan onca vakittir bekliyor psikolojisini de ona göre ayarlıyor planlar değişince tabi ki morali bozulur insanın ben de çok sıkılırdım, inşallah sıkıntısız bir şekilde en kısa zamanda alır teskeresini yeter artık bu kadar vatana hizmet di mi ama

yine de çok normal karşılıo, bana soylerken bile sıkıntılı değildi yada bana belli etmemeye çalışıodu.. Hatta ben şakasına sakın aşkım sen sakın izne falan gelme olmaz dedim (sanki onun elindeymiş gibi) güldü Zaten yavrucum gece gündüz çalışıyo zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyo aslında ama yine böyle birşey tabiki bizi mahveder, bütün hayaller planlar 19-20 gün daha ertelenecek demektir

Neyse çalışınca daha çabuk atar şafak iyidir... Ertelenmez kuzum yaa sanmıyorum öyle bir şey olacağını ama olursa da Allah sağ salim gelmesini nasip etsin de buna da şükür o kadar beklediniz 19 güncük daha beklersiniz ama dediğim gibi izin kullandırtmazlar sen gönlünü ferah tut

inş tatlım, inş dualarımız kabul olur

ben artık yatmaya gidiorum kızlar, bu moral bozukluğuyla uyumaya çalışmam lasım, malum yarın iş var... Hepinize ii geceler

ANA ŞAFAK 167

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞI 68

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 86

MEHTAP YOK

inş tatlım, inş dualarımız kabul olur

ben artık yatmaya gidiorum kızlar, bu moral bozukluğuyla uyumaya çalışmam lasım, malum yarın iş var... Hepinize ii geceler

İyi geceler canım uyumaya çalış evet daha iyi hissedersin kendini öptüm

canımmm güzel bi mehtap geçirmişsin iyi olmuş...eşinde daha daha iyi olacak inşaAllah Hesnamöyle böyle bak 167 olmuşun kuzum ya çok şükür
çok sagol Hesnam..şimdi iyi canım anlık bişiydi işte.hipotiroid olanlarda bayılma oluyormuş arada yani tamamen gönderseler çok iyi olacak tabiki canım ya.bunca hava degişiminden sonra yani 3 ay kalmış bide.bakalım hayırlısı.bitsede önümüze baksak..ben iyim kuzum merak etme.Koray iyiyse bende iyiyim...
Eki Görüntüle 630081
Gelirayak yaptı yapacağını yine
canımçok güzel bir sürpriz aşkınız sevginiz daim olsun tatlım MAŞAALLAH size
şekercim nerelerdesin kıssssagol tatlım aminn Allahım kimselere göstermesin daha kötü durumlardan korusun rabbim.
Nilümmm mehtap süpper geçmiş canım çokk sevindim valla yaaa umarım geri kalan günlerde çabucak geçer ve heppp mutlu olursunuz canım...kociş rahatsızlandı evet ama şimdi iyi hamdolsun...ya canım benim annemde de tiroid var ve anca 1 yılda normal seviyelere düştü kan degeri düşün.bizim ögreneli daha 6 ay oldu,sürekli ilaç kullanınca Allahımın iziniyle iyi olcak inş kocişim
Kızlar eşimi cooookkk özledim :-((
canım ya kıyamam Allahım kavutursun..senin ticker fln yok yenimi gitmişti canım eşin.?
canımm gözünaydın tekrardannnn Allahım bir ömür boyu ayırmasınnn Yaseminimmm çokk mutlu olunnn...ne demek kuzum hakkım varsa helaldir kendi adımaaa.niçin burdayız yani birbirimize destek içinAllahım dügün haberini verdigin hattaaa ve hatta bebiş haberini verdigin günleride göstersin kızzzz

Tubişimm hiç ama hiç bozma moralini tatlım öyle bişey olmaz.eşimede sordum yok dedi olmaz...umarım sadece söylentidir,zorla izinmi kullandırılır be aaa...ama benim aklıma bişy daha geldi canım.Yener sürpriz ypmak istiyor olabilir mi ? benimki olsa yapar mesela,izine geldigi zamanlarda hep sürprizle gelmişti.

TUBİŞŞŞŞ ( cituhanba) gözünaydın kuzummmmmmm senin de bitti şükürrrrAllahım en mutlu haberlerinizi verdiginiz günleride göstersinnn
diger depüklenen hürgeneral olan yarenciklerrr gözünüzaydınn darısı buradaki herkeseeeeeee saglıcakla inşaAllah

Kızlar kaç zamandır YEŞİM ugramıyor ya..ne zamandır aklımda umarım iyidir.kocişine kavusmasına az kaldı 10 günü kalmış..her girdigimde aklıma düşüyor...

Şafak : 26
Eskişehir'imiz
Aşkımın aşkı şehiiiiiir..selam olsun sana

kıyasa sokma meselesi değil o beni bilir sorun yok yani ben zaten şaka yaptım belirttim bunu da bi problem çıkmadı sinir de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…