Olur mu öyle bir şey canım yaa duyduğum en saçma şey... Bozma moralini sen dert etme... Zorla izin filan kullandırtmazlar olmaz öyle şey
İnşallah canım yaa belki de şehir efsanesidir
inş hesnam dediğin gibi olur, şehir efsanesi mi başka birşey mi her neyse artık netleşsin bir an önce de... Çok canım sıkıldı yaa, bir de denetimler yüzünden bu saatte halaa yazahanede çalışıo kuzum
Sıkılır tabii ki insan onca vakittir bekliyor psikolojisini de ona göre ayarlıyor planlar değişince tabi ki morali bozulur insanın ben de çok sıkılırdım, inşallah sıkıntısız bir şekilde en kısa zamanda alır teskeresini yeter artık bu kadar vatana hizmet di mi ama
yine de çok normal karşılıo, bana soylerken bile sıkıntılı değildi yada bana belli etmemeye çalışıodu.. Hatta ben şakasına sakın aşkım sen sakın izne falan gelme olmaz dedim (sanki onun elindeymiş gibi) güldüZaten yavrucum gece gündüz çalışıyo zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyo aslında ama yine böyle birşey tabiki bizi mahveder, bütün hayaller planlar 19-20 gün daha ertelenecek demektir
Neyse çalışınca daha çabuk atar şafak iyidir... Ertelenmez kuzum yaa sanmıyorum öyle bir şey olacağını ama olursa da Allah sağ salim gelmesini nasip etsin de buna da şükür o kadar beklediniz 19 güncük daha beklersiniz ama dediğim gibi izin kullandırtmazlar sen gönlünü ferah tut
inş tatlım, inş dualarımız kabul olur
ben artık yatmaya gidiorum kızlar, bu moral bozukluğuyla uyumaya çalışmam lasım, malum yarın iş var... Hepinize ii geceler
canımmmCanım çok güzel mehtap yapmışsınız... Ne güzel işte böyle kavgasız gürültüsüz güzel güzel anlaşın hee arada bir kavga edin ki tadı çıksınNeyse şükret bak çok az kaldı sizin 3 ay kalmış maşallah yaa
Geçmiş olsun canım...Allah sağlık sıhhat versin de gitmelerine diyecek bir şey yok maalesef tamamen gelene kadar böyle med-cezirler yakacak içimizi...
Ahh evet hepsi bitti gitti yarın veletlere kavuşuyorum
Mehtap aslında güzel geçti ama çabucak bitti, evde yapılacak işler vardı, bir de arabayı sattık yeni araba aldık bana, onlarla uğraştık, aile ziyaretleri derken nasıl geçti anlamadım, yok yok Ankara da geçen mehtapların hepsi böyle oluyor maalesef... İşten güçten anlamıyoruz bir şey... Biz de Nisanda görüşebileceğiz sanırım tekrar hiç bir fikrim yokEşim iyileşti Allaha şükür iyi ama bacaklarını çok kıvıramıyor üstüne basarak oturamıyor falan onlar da zamanla iyileşecek
RAZİŞ : Razişim eşin yine rahatsızlanmış sanırım, çok geçmiş olsun kuzum... Şimdi iyidir inşallah... Ne zaman var kontrolü az mı kaldı... Bari bu sefer tamamen gönderseler yaa durumu ortada işte... Hayırlısı ne diyelim... İnşallah senin moralin yerindedir...
canım
şekercim nerelerdesin kısssHuuu huuu,topikte aşk kokusu var bol bol
Nilüü;biz de oyleydik anacım dönünce düzeliyorlar sabret birazcık.Alttan al,duymamazlıktan gel sözlerini,cevap verme,tamam de geçiştir;bi şekide hallet ama.Dönünce formatlarsın sen onu
Hesna;mehtabın kralını yaşamıssın çok sevindim canım:13:
Raziş;gecmiş olsun tatlım,Allah göstermesin tekrarını
Diğer yarenlerimize de selamlar saygılar efemm
Tezkere alanları tebrik ederim,Rabbim ayrılık yaşatmasın artık
Yeni yarenlerimize de sabır dilemek düşer,Allah kavuştursun
Nilümmm mehtap süpper geçmiş canım çokk sevindim valla yaaaçok sağol canımarada bir kavga etmek mi döner dönmez başladık zaten yeni araban hayırlı olsun, artık bi ankara turu yaparsın benime ankaradakiler curcunayla geçiyorsa en iyisi senin istanbula gitmen demek ki. orda da askeriyede geçiriyorsunuz gerçi, daha da curcuna amaaan yanında olsun da... zamanla geçer kalan ağrıları da atlattığı şey basit değil
razişin kocişi yine mi rahatsızlanmış :105: inşallah bir an evvel kavuşur sağlığına, tamamen göndermeleri de çare değil ama başka yollar denenebilir en azından
ah canım yaa tez zamanda barışın ne inatçı çocuk aynı mehmetsen de az değilsin ama ben hiç dayanamam ne kendine getirir bu oğlanı :26: ağladım canım ya çok tuhaf Allah'tan o suratını asmıyor, gülümsüyor bana hep, bir de onu üzgün görsem mahvolurum çok şükür şimdiye kadar en fazla 2 ay ayrı kaldık
aynen canım ya 7 saatçik de olsa çok iyi geldiben gittim canım yozgata, yakın zaten. haftasonu çalışıyor olmasam her ay giderim de... şartlar el vermiyor. 23 gün sonra mehtabınız var demek çok sevindim canım sanırım ömer izin kullanacak :44:
süpeeer ya bayıldım aşka bak
canım ya kıyamamKızlar eşimi cooookkk özledim :-((
canımm gözünaydın tekrardannnn Allahım bir ömür boyu ayırmasınnn Yaseminimmm çokk mutlu olunnn...ne demek kuzum hakkım varsa helaldir kendi adımaaa.niçin burdayız yani birbirimize destek içinVeeeee sonundaaa ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
ben bu günleri görürmüyüm diyordum hep, sonunda bende gördüm. Gerçekten bambaşka bir duygu. Verdiğin emeğin, çektiğin çilenin karşılığını almak gibi birşey. sevgilimin yanıma gelmicek olması bile değiştirmiyor bu duyguyu. çok çok güzel çünkü.
ilk geldiğim gün daha sevgilim askere bile gitmemişti. gidicek diye ağlıyordum. ama onca gün geçmiş işte bitmiş. zaman geçtiğini belli etmese de geçiyor kızlar. bir gün bir bakmışsınız sizde şafak doğan güneş demişsiniz.
yeni gelen yarenlerlede tanışma fırsatım olmadı hiç ama buranın kıymetini bilin kızlar. çünkü burda yeri geliyor kendi ailelerimizden kendi arkadaşlarımızdan bile daha yakın oluyoruz, daha çok anlıyoruz birbirimizi. askerlik duygusunu yaşamayan anlayamaz. biz hepimiz yaşıyoruz ve gerçekten iyi anlıyoruz.. birlikte ağlıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz. benim kk sayesinde çok iyi dostlarım oldu eminim sizinde olucak. buranın dostluğu gerçekten bambaşkaa
kızlarr isim saymak isterdim ama saysam liste bitmez galiba. o yüzden hepinize, zor günlerimde yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim. haklarını helal edin. siz olmasanız gerçekten eziyet olucaktı bana 460 gün.
hepinizi çok ama çok seviyorum. Laf olsun diye değil gerçekten seviyorum.
Rabbim inşallah sizede nasip etsin bugünleri görmeyi. hepinizi kocamannnnnn öpüyorum kızlarrrrr iyiki varsınız iyiki kk var
cnm normalde Kıbrıs'taki askerlerin çoğu rahat olduklarından dolayı ya çok az izin kullanıyorlar, yada hiç kullanmıyorlar... Dönüş biletimizi bile aldık yaa, off inş sadece söylentilerle kalır.. Biz o kadar zaman hep az izin kullanıp erken bitmesinin hayalini kurduk, ben de yener de hep bunu planladık... Bana bugün söyledi Yener... 2 gündür denetimleri başladı ve bütün askerlerin dilinde bu mevzu varmış ama kesin bi açıklama yapmamışlar... Herşeyimiz hazır yaa, son 81 diyoruz, dönüş biletimizi almışız, bu hiç olmadı... İnş böyle birşey olmaz
enem ... şimdi bu şafak benim mi ...
Ah benim askerimle bu perşembe 1. yıldönümüz ona bi kutu hazırlayıp gönderdimmm..eline ulaştı şükür hediyelerimden en çok beğendiğiysee kutuya sıktığım parfümümdüüü
hem de ne heyecan
Ayyy kızzz çok heyecanlıııı
süper olmuş canım
Şafak : 26
Eskişehir'imiz
Aşkımın aşkı şehiiiiiir..selam olsun sana
hem de ne heyecan
O dediğin çok doğru tabi kızzz tuğbiş..herkesin yaşama biçimi farklıı..ben de çok fazla romantik değilim bizimki karşılıklı dozunda, bazen mesela bu ara çok odunsun maşşallahhh diyorum, bazen de öyle şaşırtıcı bi hamle yapıyor mesela duygusallıktan gözlerim doluyor,mutluluktan uçuyorummherkesin yapısına göre değişir yani mesela senin uğurun yaptığını benimki yapmaz bildiğim için ben de beklemem onun tarzı da benimki de farklıı Allah herkesin gönlüne göre versinn,mutlu olalım her zamannn
Ayrıca bence onunki şunu yapmış bunu yapmış diye de kıyasa sokma ıpekcim sinir olabilir bu duruma şahsen ben de hiç hoşlanmam mesela benmki de sevmezzz...bırak içinden ne geliyorsa onu yapsın ama tabi ki çok odun giderse baktın güzel bi dille ifade edersin ben senden bi şeyler yapmanı çok isterdim hiç mi içinden gelmiyo yaa falan diye naz yaparsın
Aminn bütün yarenleri Allah kavuştursun, seni de tabii beni dee şekercimYanımıza gelince bütün gerginlikler bitecek dediğin gibi inşallahh
yerimde duramıyorum içim içime sığmıyor heryer dar geliyor
Kız ben bile heyecanlandımm....harika bi duygu olmalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?