Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen canım harik aolduuu hatta sana da kalır mı diye sormuştum sanırımm kokuyuu..kalmış kalmış bayaa Ohh ne güzel azaldı şafaklarınnn ohh

evet canım bende mektuba sıktığımı söylemiştim az kaldı az çok azzzzz

ne mektuptan gider koku ne kutulardan çoook yolladım öylee hatta bi ara değiştirdim parfümü öyle yolladım ... koku farklıydı dedi hadi harme koşarak yaklaşıyorsun sen de sevdiceğine

ne mektuptan gider koku ne kutulardan çoook yolladım öylee hatta bi ara değiştirdim parfümü öyle yolladım ... koku farklıydı dedi hadi harme koşarak yaklaşıyorsun sen de sevdiceğine

evet evet evet bende çok şaşırıyrum bazen yabancılık çekiyorum şafağıma ama şaka maka az kaldı bee şükürler olsun bu 40 lar 30 lar 20 ler sevdi beni çabucak geçiyolar gibi hissettiriyolar

kıyasa sokma meselesi değil o beni bilir sorun yok yani ben zaten şaka yaptım belirttim bunu da bi problem çıkmadı sinir de olmadı

Tamam canım sorun yoksa senin için dedim ben de

yerimde duramıyorum içim içime sığmıyor heryer dar geliyor

Ayyy Allah kavuştursunnn kızz

Evett hatırlıyorummm..harikayız bencee

hepimiziiii
evet evet evet bende çok şaşırıyrum bazen yabancılık çekiyorum şafağıma ama şaka maka az kaldı bee şükürler olsun bu 40 lar 30 lar 20 ler sevdi beni çabucak geçiyolar gibi hissettiriyolar
aynen ... 20den sonrası da çabuk geçiyor... ben hangi ara tek haneye düştük anlamadım an geçmiyor zaman geçiyor ...

bir daha bu topic dışında askerlik kelimesi ne duymak ne görmek istiyorum zaten.
tabiki gelirim canım sizin yeriniz bende bambaşka gerçekten.iyiki tanıdım sizi. o güzel haberleride inşallah paylaşıcam sizinle. hele bi o günler gelsindee.

bence deee

hepimiziiii

aynen ... 20den sonrası da çabuk geçiyor... ben hangi ara tek haneye düştük anlamadım an geçmiyor zaman geçiyor ...

dimi yaa an geçmek bilmiyo ama zaman geçiyor..hatta ömrümüzden gidiyor..bu da hayatın bize mıçıyla gülmesi heralde ayrı bırakıyolar bizi sonra ikimizinde ömründen giden günlere seviniyoruz:18:

Son düzenleme:
tatlımm darısı sizin başınıza inşallah. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim o günleride gösterir inşallah da bende sizinle paylaşırım.

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında ;
Önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular... İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman...
Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer...
Korkma incinmekten.. Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde ... ''Öper ve geçer. ♥

Askerim 1 ay önce ben 2 gün önce sigarayı bıraktk kızlarr resmenn hersey batarmııı

mehtap için biletlerimiz de alınmış kızlar onu 190 gündür görmüyorum... umut çok güzel birşeyy... son 22 güncük

Kızlarrr selammm şafak 8 son gunu saymıcammm hıhhhhh

Askerim 1 ay önce ben 2 gün önce sigarayı bıraktk kızlarr resmenn hersey batarmııı

maşallah canım şafağı yemiş bitirmişsin ne güzel, sigarayı bırakmana da sevindim, ben sosyal içiciyim ama nişanlım çok kullanıyor bende bırakmasını söylüyorum ama umut yok ):

çokk doğru bir, çok hoş bir yazı

elhamdülillah hayatımızda tam da senin anlattığın gibi birilerinin olması çok güzel canım, allahım onları başımızdan eksik etmesin hiçbirzaman inşallah...
birde askerliğimiz uzayacak yazmıssın canım dün gece gözüme takıldı ne oldu o iş aydınlandımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…