Aynen canım harik aolduuu hatta sana da kalır mı diye sormuştum sanırımm kokuyuu..kalmış kalmış bayaaOhh ne güzel azaldı şafaklarınnn ohh
canımmm
canım ya kıyamamAllahım kavutursun..senin ticker fln yok yenimi gitmişti canım eşin.?
ne mektuptan gider koku ne kutulardanevet canım bende mektuba sıktığımı söylemiştimaz kaldı az çok azzzzz
ne mektuptan gider koku ne kutulardançoook yolladım öylee hatta bi ara değiştirdim parfümü öyle yolladım ... koku farklıydı dedi hadi harme koşarak yaklaşıyorsun sen de sevdiceğine
kıyasa sokma meselesi değil o beni bilir sorun yok yani ben zaten şaka yaptım belirttim bunu da bi problem çıkmadı sinir de olmadı
yerimde duramıyorum içim içime sığmıyor heryer dar geliyor
evet canım bende mektuba sıktığımı söylemiştimaz kaldı az çok azzzzz
hepimiziiii
Tamam canım sorun yoksa senin için dedim ben de
Ayyy Allah kavuştursunnn kızz
Evett hatırlıyorummm..harikayız bencee
aynen ... 20den sonrası da çabuk geçiyor... ben hangi ara tek haneye düştük anlamadımevet evet evetbende çok şaşırıyrum bazen yabancılık çekiyorum şafağıma ama şaka maka az kaldı bee şükürler olsun bu 40 lar 30 lar 20 ler sevdi beni çabucak geçiyolar gibi hissettiriyolar
hepimiziiii
aynen ... 20den sonrası da çabuk geçiyor... ben hangi ara tek haneye düştük anlamadıman geçmiyor zaman geçiyor ...
Evet canım bu senin şafağın artık asker yolu beklemek yok hatta askerlik terimini lugattan at bir kenara...
Helal olsun canım ne demek bunun lafı bile olmaz anca beraber kanca beraber birlikte saydık bitti gitti işte şafak, destek olmaktan her zaman mutluluk duydum
Ama gel muhakkak buralara özletme kendini daha güzel haberlerini ilk burada paylaş.. Senden mutlu mesut günlerin müjdesini bekliyorum dört gözle
Tamam canım sorun yoksa senin için dedim ben de
Ayyy Allah kavuştursunnn kızz
Evett hatırlıyorummm..harikayız bencee
hepimiziiii
aynen ... 20den sonrası da çabuk geçiyor... ben hangi ara tek haneye düştük anlamadıman geçmiyor zaman geçiyor ...
tatlımm darısı sizin başınıza inşallah. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.canımm gözünaydın tekrardannnn Allahım bir ömür boyu ayırmasınnn Yaseminimmm çokk mutlu olunnn...ne demek kuzum hakkım varsa helaldir kendi adımaaa.niçin burdayız yani birbirimize destek içinAllahım dügün haberini verdigin hattaaa ve hatta bebiş haberini verdigin günleride göstersin kızzzz
tatlımm darısı sizin başınıza inşallah. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Rabbim o günleride gösterir inşallah da bende sizinle paylaşırım.
Kızlarrr selammmşafak 8 son gunu saymıcammm hıhhhhh
Askerim 1 ay önce ben 2 gün önce sigarayı bıraktk kızlarr resmenn hersey batarmııı
Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında ;
Önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular... İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman...
Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer...
Korkma incinmekten.. Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde ... ''Öper ve geçer. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?