Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bakın hele kızlar ben ticker daki bütün bilgilerimi giriyorum ve değişiklikleri kaydet dediğimde de karşıma bu çıkıyor yardım edin ya askerlik bitti oldu bi yapamadım (
canım araya - koyarak yapman gerekiyo tarihii o şekilde denedinmi mesela 23-05-2013
yok cnm öyle denememiştim bideöyle deneyeyim olckmı
bende yapamamıştım canım - koyunca oluyor bende o hatayı fark ettım bugun yapabıldim anca
valla cnm bnce şimdi yapabildim oldu sonundaaama ben hala şafak konusunda teretdütlüyüm/: normalde 22 ağustosta gelecek diye biliyordum sonra 457 den saymaya başlanıyor denildi inşallah öyledir
bende bır turlu hesaplayamadım :-d amcamın kızına hesaplattım bıde H_İ_S eklettım tabloya kendımı sanırım doğru benım gunumde pazara gelıyor cumamı cıkarız pazartesi mı bımıyorum artık şuanlık boyle devam etsın bakalım bide askerlık 12 aya düşse ooo on numara olur
bende H_İ_S e eklettim canım ama 460 olarak eklettim sonradan öğrendim 457 den sayıldığını hayırlısı bakalımbir düşse 3 ayımız kalacak bizim valla çok güzl olur
canım araya - koyarak yapman gerekiyo tarihii o şekilde denedinmi mesela 23-05-2013
mehtap için biletlerimiz de alınmış kızlar onu 190 gündür görmüyorum... umut çok güzel birşeyy... son 22 güncük
maşallah canım şafağı yemiş bitirmişsin ne güzel, sigarayı bırakmana da sevindim, ben sosyal içiciyim ama nişanlım çok kullanıyor bende bırakmasını söylüyorum ama umut yok ):
tatlım gözün aydın, inş bu son ayrılıktır da artık güzel günler yaşayıp bir ömür mutlu olursunuz
Hoşbuldum tatlım,uğrarım tabi ki canım burası benim aylarımı gecırdıgım yer,ailem gibisiniz hepiniz:13:Çok çook azalmış,su gibi gecer insallahh canımCanıııımmmm hoş geldin ben yokken gelirsin haa seni seniarada uğra yahu özlüyoruz sizleri Güzel bir mehttap yaptık canım bol bol görüşmeye çalışıyoruz işte azalıyor şafak günden güne umarım daha çabuk geçecek bahar yaklaştıkça
Buralardayım canım benimşekercim nerelerdesin kıssssagol tatlım aminn Allahım kimselere göstermesin daha kötü durumlardan korusun rabbim.
Teşekkür ederim canım hemen görüşelim turlayalım birlikte... Zaten eşim de diyor bol bol gez bitanem ohh ben yokken diye
Eheheh İstanbulda olursa bir dahaki mehtap kesinlikle askeriyede olmayacak hayır olamaaazzzAz olsun öz olsun temiz olsun yaa en önemlisi de benim olsun
Nilümmm mehtap süpper geçmiş canım çokk sevindim valla yaaaumarım geri kalan günlerde çabucak geçer ve heppp mutlu olursunuz canım...kociş rahatsızlandı evet ama şimdi iyi hamdolsun...ya canım benim annemde de tiroid var ve anca 1 yılda normal seviyelere düştü kan degeri düşün.bizim ögreneli daha 6 ay oldu,sürekli ilaç kullanınca Allahımın iziniyle iyi olcak inş kocişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?