Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 351. dönem gelmiş forumaa. kızlar geldiyse bizimkiler iice iice azalmış demektir :) orayada yazdım böle bişe umarım kovalamazlar benii

kızlar sizin şafaklara bakınca içim açılıyor kendiminkine bakınca da içim kararıyorr

valla baya baya yemişsiniz şafakları arka arka depük geceleri başlar artık yakında

Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

bakın hele kızlar ben ticker daki bütün bilgilerimi giriyorum ve değişiklikleri kaydet dediğimde de karşıma bu çıkıyor yardım edin ya askerlik bitti oldu bi yapamadım (

canım araya - koyarak yapman gerekiyo tarihii o şekilde denedinmi mesela 23-05-2013

bende yapamamıştım canım - koyunca oluyor bende o hatayı fark ettım bugun yapabıldim anca

valla cnm bnce şimdi yapabildim oldu sonundaa ama ben hala şafak konusunda teretdütlüyüm/: normalde 22 ağustosta gelecek diye biliyordum sonra 457 den saymaya başlanıyor denildi inşallah öyledir

valla cnm bnce şimdi yapabildim oldu sonundaa ama ben hala şafak konusunda teretdütlüyüm/: normalde 22 ağustosta gelecek diye biliyordum sonra 457 den saymaya başlanıyor denildi inşallah öyledir

bende bır turlu hesaplayamadım :-d amcamın kızına hesaplattım bıde H_İ_S eklettım tabloya kendımı sanırım doğru benım gunumde pazara gelıyor cumamı cıkarız pazartesi mı bımıyorum artık şuanlık boyle devam etsın bakalım bide askerlık 12 aya düşse ooo on numara olur

bende H_İ_S e eklettim canım ama 460 olarak eklettim sonradan öğrendim 457 den sayıldığını hayırlısı bakalım bir düşse 3 ayımız kalacak bizim valla çok güzl olur

bende H_İ_S e eklettim canım ama 460 olarak eklettim sonradan öğrendim 457 den sayıldığını hayırlısı bakalım bir düşse 3 ayımız kalacak bizim valla çok güzl olur

Bende izinsiz eklettim ama kaçtan ekledi bılmıyorum aman ben zaten şafak falan saymıyorum gün gecıremem o şekılde boyle su gıbı geçiyor inşallah da boyle gıder. iiinşallahh düşer yaaa tefrıcıye cekıyoruz bızde inşallah düşer Allah' ımm yaaa

maşallah canım şafağı yemiş bitirmişsin ne güzel, sigarayı bırakmana da sevindim, ben sosyal içiciyim ama nişanlım çok kullanıyor bende bırakmasını söylüyorum ama umut yok ):

valla askerim birden bıraktı oo çok istiyodu bırakmayı istemeden olmaz zaten insallah vesile olursun canımm şafağı yedimm valla oda beni yedi

Hoşbuldum tatlım,uğrarım tabi ki canım burası benim aylarımı gecırdıgım yer,ailem gibisiniz hepiniz:13:Çok çook azalmış,su gibi gecer insallahh canım

şekercim nerelerdesin kıssssagol tatlım aminn Allahım kimselere göstermesin daha kötü durumlardan korusun rabbim.
Buralardayım canım benimAmin canım

hesnoş bu sözünü unutmaaa gelince seni eve mi hapsedecek yoksa arabayla kendisi mi gezecek askeriyede mehtap çok tatlı bi anı yaa

çok teşekkür ederim canım demek ki daha en az 6 ay sabretmeniz gerekecek değerlerinin normale dönmesi için, Allah bir an evvel yardımcınız olsun canım

Bugün askerimle gelgitler yaşadık, aramızda problem yok şükürr ama benm yarim nöbetçi subaydı, 12 saat nöbet 24 saat dinlenme, şimdi 12 saat nöbet 12 saat dinlenmeye çevirdler ve hiç zaman kalmıyor hiç bi şeye ne dinlenebiliyorr ne işlerini gündüz çıkıp halledebiliyor, az da görüşebiliyoz tabi,yoruluyo falan filan..neyse canı sıkkındı zaten komutanla konuşmuş, dilekçe vermeyi düşünüyorlar nöbetçiler, bana bugün dedi ki geçiciymiş ama çekilmiyo bi 5 gün izin kullanayım yanına gelirim deid tabi ben çaktırmadım çok da ümitlenmemeye çalıştım ama havalara uçtumm ancak sonra da dedi ki ya işte bütün izni kullanmak zorundaymışız komutan öyle diyo bilmem kızdığından mı dedi, herkes mecbur tutulcakmış dedi..buna çok üzüldüm işte..23 gün izin kullansa bile biz çünkü en fazla 3-4 gün görüşürüz, zaten ben işte olcamm..hafta sonunu anca beraber gecircez hadi izin alsam en cok 1-2 gün yani...sıkıntılı..kalanında hem şafak uzuycakk hem de gene ayrı olcazzz çok canım sıkıldı bu durumaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…