canımmmgüzel bi mehtap geçirmişsin iyi olmuş...eşinde daha daha iyi olacak inşaAllah Hesnam öyle böyle bak 167 olmuşun kuzum ya çok şükür
çok sagol Hesnam..şimdi iyi canım anlık bişiydi işte.hipotiroid olanlarda bayılma oluyormuş aradayani tamamen gönderseler çok iyi olacak tabiki canım ya.bunca hava degişiminden sonra yani 3 ay kalmış bide.bakalım hayırlısı.bitsede önümüze baksak..ben iyim kuzum merak etme.Koray iyiyse bende iyiyim...
Hoşbuldum tatlım,uğrarım tabi ki canım burası benim aylarımı gecırdıgım yer,ailem gibisiniz hepiniz:13:Çok çook azalmış,su gibi gecer insallahh canım
hesnoş bu sözünü unutmaaagelince seni eve mi hapsedecek yoksa arabayla kendisi mi gezecek askeriyede mehtap çok tatlı bi anı yaa
Bugün askerimle gelgitler yaşadık, aramızda problem yok şükürr ama benm yarim nöbetçi subaydı, 12 saat nöbet 24 saat dinlenme, şimdi 12 saat nöbet 12 saat dinlenmeye çevirdler ve hiç zaman kalmıyor hiç bi şeye ne dinlenebiliyorr ne işlerini gündüz çıkıp halledebiliyor, az da görüşebiliyoz tabi,yoruluyo falan filan..neyse canı sıkkındı zaten komutanla konuşmuş, dilekçe vermeyi düşünüyorlar nöbetçiler, bana bugün dedi ki geçiciymiş ama çekilmiyo bi 5 gün izin kullanayım yanına gelirim deid tabi ben çaktırmadım çok da ümitlenmemeye çalıştım ama havalara uçtumm ancak sonra da dedi ki ya işte bütün izni kullanmak zorundaymışız komutan öyle diyo bilmem kızdığından mı dedi, herkes mecbur tutulcakmış dedi..buna çok üzüldüm işte..23 gün izin kullansa bile biz çünkü en fazla 3-4 gün görüşürüz, zaten ben işte olcamm..hafta sonunu anca beraber gecircez hadi izin alsam en cok 1-2 gün yani...sıkıntılı..kalanında hem şafak uzuycakk hem de gene ayrı olcazzz çok canım sıkıldı bu durumaaa...
Bugün askerimle gelgitler yaşadık, aramızda problem yok şükürr ama benm yarim nöbetçi subaydı, 12 saat nöbet 24 saat dinlenme, şimdi 12 saat nöbet 12 saat dinlenmeye çevirdler ve hiç zaman kalmıyor hiç bi şeye ne dinlenebiliyorr ne işlerini gündüz çıkıp halledebiliyor, az da görüşebiliyoz tabi,yoruluyo falan filan..neyse canı sıkkındı zaten komutanla konuşmuş, dilekçe vermeyi düşünüyorlar nöbetçiler, bana bugün dedi ki geçiciymiş ama çekilmiyo bi 5 gün izin kullanayım yanına gelirim deid tabi ben çaktırmadım çok da ümitlenmemeye çalıştım ama havalara uçtumm ancak sonra da dedi ki ya işte bütün izni kullanmak zorundaymışız komutan öyle diyo bilmem kızdığından mı dedi, herkes mecbur tutulcakmış dedi..buna çok üzüldüm işte..23 gün izin kullansa bile biz çünkü en fazla 3-4 gün görüşürüz, zaten ben işte olcamm..hafta sonunu anca beraber gecircez hadi izin alsam en cok 1-2 gün yani...sıkıntılı..kalanında hem şafak uzuycakk hem de gene ayrı olcazzz çok canım sıkıldı bu durumaaa...
bi üzülmüş bi ümitlenmişsin canım, inşallah sonu hayır olurzorunlu izin kullanma olayı her yerde mi var anlamadım :44:
cnm yaa zorunlu izin kullanma söylentileri bizde de var maalesef, şurda 81 günümüz kaldı ve biz de özellikle fazla izin kullanmadık erken terhis için... İnş zorunlu izin olmaz yoksa 19-20 gün de bizim şafağımız uzayacakCümlesi bile çok kötü geliyor
Ya sormaa nası gelgit yaşadım yaniiiya her yerde mi var bilmiyorum ama yazın subay kalmıyo diye mi ne öyle bi şeyler demiş..çok saçma yaa istersen ben iznini yazarım burda yatarsın demiş saçmalık yaaa...sevinemedim bile yaniii
çok kötü ama di mi yaaa..boş yee şafak uzatcaz, 6 7 gün izin yeterdi bize yani :26: sinir oldum sevinmem gerekirdi doyaıya sevinemedimmm
Şafak : 25
Erzurum
Ohh Ohh ne güzel ya mevlamda bızım zamanımızı su gıbı geçirsin inşallah bızde gorelım şu güzlerii yaa
canımm benimmmmmmmmmYasemincimmm askerlik bitti sevdiceğin evine döndü.
Nasıl bir mutluluktur şimdi, artık şafak saymak yok, başına bişey gelicekmi diye korkmak yok.
Allahım tez vakitte bu duyguları bizede yaşatsınn..
Ömrünüzün sonuna kadar inşallah hep mutlu olursunuz. Tez vakitte de tamamen kavuşursunuz inşallah.
Allahım sizi bir daha ayırmasınn canım benim..
13/02/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
narpuz = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:123: uguruntugbası = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123: cerenbayram = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123: okyanus1 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123: yesim. = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123: harme = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123: SaviorAngel = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123: aalis = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123: superisiii = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123: yener_tugba = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Canım hadı gozun aydın bişey kalmamış mehtabınıza siz ayrı şehırleydeydınız dımı normalde umarım mehtap boyunca beraber olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?