Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hea ben beklemedim zati ama bişey diyim mi gerçekten bakk şuan çok eksik hissediyorum sanırım şafak saymak alışkanlık olmuştu
sizlerle saymaya geliyorum o yüzden gidemedim bi yere baksana

Hahahah tamam o zman kız gel 132 den devam edek anam alışır insan tabi yaaa ama böyle kötü alışkanlıkları çabuk bırakırız bence mutluluğun doruğuna varıncaaa tabi başlığımızdan bahsetmiyorumm saymaktan bahsediyorumm..başlığımız kral yaaa :118:

aynen ne sandın tepkiler tamamen böyle :)) hött zött alllah allah alllah zaten en nefret ettiğim huyuda bu ah bi sakin olsa tamamdır zaten bitmiştir olay :)

Haklısın canımmm ama tanımışsın işte ona göre davranıyorsun zaten, belli olmaz ya zamanla yumuşayabilir, özledikçe kıvama da gelebilir hiiçç belli olmaz

kendimi hiç hürgeneral hissetmiyorum sabah aynı saatte uyandım yine işe geldim yine aynı saatte paşam aradı bi de şey ben onu arayacağım diye gidip askeriyeyi aradım sonradan jeton düştü ben daha türkümün şafağına da ortağım yaa

tubişşş benım şafagada ortak ol gerçi sen benım şafagı ıstemezsın daha çooookkk var :-(( :-(( :-((

Allah canını almasın kızzz..ama şunu düşün iş çıkışı buluşcanız ayyyy harika harikaaa

tubişşş benım şafagada ortak ol gerçi sen benım şafagı ıstemezsın daha çooookkk var :-(( :-(( :-((

Deme kız öyle geçip gidiyo bakkk

Allah canını almasın kızzz..ama şunu düşün iş çıkışı buluşcanız ayyyy harika harikaaa

ya işte o inanılır gibi değil öyle pat diye inanılmıyor dün yanımdan ayrılırken diyor ki hafta içi de gelirim iş çıkışında alırım seni gideriz biyerlere diye ama ben tabi hee diyip geçiyorum çok pis bii heycan bu yeaaa

Hahhah ay di mi ya inanması zordur gerçektennn...ama her türlü harikaa

İnşallah canım yaaa bu süreler su gibi geçsin hepimize inş. ...

İnşallahhh geçecek hepsi dee

Hahhah ay di mi ya inanması zordur gerçektennn...ama her türlü harikaa

İnşallahhh geçecek hepsi dee
harikaötesi tabiii zayıflamışım yaa öyle diyo aşkım baya zayıflamışsın çok mu üzdüm ki seni diyor dedim ben mutlu olduğumda zayıflıyorum o zaman daha çook inceleceksin diyo deli yaaa seviyorum çok bu adamı

ne kadar sevilen bi gelinim ben yaa kaynanam görümcem kayınbabam kaynım akrabalarım ooh oh çok güzel çok mutlu oluyorum böyle

uğurum beni bırakmaz 57 yıl tabii ki muhtemelen 57 yıl sonra ben bırakıp giderim 24+57 dersek ohoo

bizim askerlik ağustosun sonunda bitiyor canım eğer biraz daha yaz başında bitseydi bizde yapardık düğünü ama malesef böyle denk geldi/: inşallah seninde herşey gönlünce olur cnm

bizim askerlik ağustosun sonunda bitiyor canım eğer biraz daha yaz başında bitseydi bizde yapardık düğünü ama malesef böyle denk geldi/: inşallah seninde herşey gönlünce olur cnm

kızlar ben şimdilik kaçıyorum ama sizden önce ben gidiyorum o yüzden çnce benim düğünüme gelceksiniz... uğurununtuğbasını beklersek yandık

ol tabi canım , Allah gecınden versın kız daha dur onları hesağlama Çatlak kız seni kaynananla her ortama gır canım valla kadın yıllardır şen şakrak hiç yaşlanmaz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…