- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
heaben beklemedim zati ama bişey diyim mi gerçekten bakk şuan çok eksik hissediyorum sanırım şafak saymak alışkanlık olmuştu
sizlerle saymaya geliyorum o yüzdengidemedim bi yere baksana
aynen ne sandın tepkiler tamamen böyle :)) hött zött alllah allah alllahzaten en nefret ettiğim huyuda bu ah bi sakin olsa tamamdır zaten bitmiştir olay :)
kendimi hiç hürgeneral hissetmiyorum
Hahahah tamam o zman kız gel 132 den devam edekanam alışır insan tabi yaaa ama böyle kötü alışkanlıkları çabuk bırakırız bence mutluluğun doruğuna varıncaaa tabi başlığımızdan bahsetmiyorumm saymaktan bahsediyorumm..başlığımız kral yaaa :118:
kendimi hiç hürgeneral hissetmiyorumsabah aynı saatte uyandım yine işe geldim yine aynı saatte paşam aradı bi de şey ben onu arayacağım diye gidip askeriyeyi aradım sonradan jeton düştü ben daha türkümün şafağına da ortağım yaa
kendimi hiç hürgeneral hissetmiyorumsabah aynı saatte uyandım yine işe geldim yine aynı saatte paşam aradı bi de şey ben onu arayacağım diye gidip askeriyeyi aradım sonradan jeton düştü ben daha türkümün şafağına da ortağım yaa
tubişşş benım şafagada ortak ol gerçi sen benım şafagı ıstemezsın daha çooookkk var :-(( :-(( :-((
evlenene kadar buradayımtubişşş benım şafagada ortak ol gerçi sen benım şafagı ıstemezsın daha çooookkk var :-(( :-(( :-((
Allah canını almasın kızzz..ama şunu düşün iş çıkışı buluşcanız ayyyy harika harikaaa
Deme kız öyle geçip gidiyo bakkk
Allah canını almasın kızzz..ama şunu düşün iş çıkışı buluşcanız ayyyy harika harikaaa
evlenene kadar buradayımo zamana kadar herkesin askeri gelir sanırsam sıkıntı yok
torunlarınız bile olur o zamanatamamdır canım sen evlenene kadar askerlerımız gelırse eşimle geliriz düğüne ohhh oynarız karşılıklı
ya işte o inanılır gibi değil öyle pat diye inanılmıyor dün yanımdan ayrılırken diyor ki hafta içi de gelirim iş çıkışında alırım seni gideriz biyerlere diye ama ben tabi hee diyip geçiyorum çok pis bii heycan bu yeaaa
İnşallah canım yaaa bu süreler su gibi geçsin hepimize inş. ...
Hahhah ay di mi ya inanması zordur gerçektennn...ama her türlü harikaa
İnşallahhh geçecek hepsi dee
torunlarınız bile olur o zamana
57 yılı unut 57 yılı unutalırız hemen biz seni gelin hanım hiç uğurun bırakırmı seni onca yıl dediğin gibi düzen oturur oturmaz başlar hemen kısmet işleri kız ben bı kaç yıl daha cocuk bıle düşünmuyorum ne torunu
Ohhh gitgide azaltıyoz kızlar yaaa....hep beraber atlatcaz bu günlerii berabercene nişan düğün günü beklicezzzseninki gelince benim asker yarimin gelmesine kalıyorrr 57 güncükk... şafak 132
Bizde de aynı sıkıntı var be esraaa..o yüzden benimki de diyo yeter beklediğimiz askerden sonra bi an önce halledelim şu işiah ben de istiyorum gerçekten ama, benim belki atamam falan olur o zmanlar Antalya yazacam tabiii..olursa harika olcakkk
bizim askerlik ağustosun sonunda bitiyor canım eğer biraz daha yaz başında bitseydi bizde yapardık düğünü ama malesef böyle denk geldi/: inşallah seninde herşey gönlünce olur cnm
ne kadar sevilen bi gelinim ben yaa kaynanam görümcem kayınbabam kaynım akrabalarım ooh oh çok güzel çok mutlu oluyorum böyle
uğurum beni bırakmaz 57 yıl tabii kimuhtemelen 57 yıl sonra ben bırakıp giderim 24+57 dersek ohoo
ENEm beni beklemeyin zatenkızlar ben şimdilik kaçıyorum ama sizden önce ben gidiyorum o yüzden çnce benim düğünüme gelceksiniz... uğurununtuğbasını beklersek yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?