Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçi bende bi gelin olaraktan gelinler kaynanaları fazla sevmez
önemli olan gelinin kaynanasını sevip sevmemesi değil kii...kaynana gelinini sevmezse vay o gelinin haline...biz baba ocağında herşeyden önce saygı göstermeyi öğrendik ...saygısızlık edemem sevilmezsem bile...ki öyle bi durum olacağını da sanmıyorum... Çok şükür çok düşünceliler

anammmmm benim sevgilimle konuşmamın bi benzeri gibi bişey.hatta aynısı gibi aynı olay dayımlarda ilgili geçmişti bizimde.

anammmmm benim sevgilimle konuşmamın bi benzeri gibi bişey.hatta aynısı gibi aynı olay dayımlarda ilgili geçmişti bizimde.
bi defasında kuzenim bana anlattı 8 yıllık ilişkisi varmış beklediği sevgilisi askere gitmiş geldiği gün ayrılmışlar... kuzenim de bayabi üstüme gelip askere güvenilmez muhabbeti yapmıştı ... uğura yansıdı durum ... ama direk sana güvenmememi söyledi şeklinde değil de başına gelen olayın onu kötü etkilediğini benim için endişelendiğini söyledim uğuraa...o da bana demişti ki,buradan bi geleyim herkes susacak ... sen sıkma canını sakın etkileemsin seni böyle şeyler diye... yani aslında haklıydı da ama çok insan var naptığını bilmeyen ...Allah herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi şaşırtmasın inşallah

amin canım amin. bendekilerde kendisindekini görmeyip etrafındakilere dil uzatan tipler. kendi kızları torunları yapınca modern olurlar. ben bişey yapınca ayıp olur

:)) anlaşılan seninkide höt zöt allah allah allah diyenlerden bu yüzden hersey konusulmuyo

aynen öyle canım. hemde ne höt zöt ilk zamanlar çok iyiydi hiç kavga etmez sesini yükseltmezdi. sonra bi değişti oldu sana ham odun :18::18::18:
ama ben hemencikk kontrolü elime aldım. yavaş yavaş yontuyorum onu. hala tam bitmiş sayılmaz ama eskisine göre daha iyi tabi damarına basılmadığı sürece. onun damarına basan da sağolsun benim dayımlar

aynen dayımlar teyzemler annem babam hepsi tamamen benim ailem normalde şeker ama artık öyle bir hale getirdiler ki bizimkilerinin adlarını duyunca dahi tüyleri kalkıyor cocugun ama kızamıyorum kırılamıyorum çünkü benim sevgimden bile büyüktü aileme duydugu sevgi saygı kendileri bu hale getirdiler

öyle canım.normalde insan ne olursa olsun yakınlarına laf söyletmek istemez ama hakediyolar. bugün mesela telefonla konuşurken dayımı gördü. yolunu değiştirmesini muhatap olmamasını söyledim. en iyisi bu çünkü. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah.

amin canım amin. bendekilerde kendisindekini görmeyip etrafındakilere dil uzatan tipler. kendi kızları torunları yapınca modern olurlar. ben bişey yapınca ayıp olur

aynen yaa onların çocukları yapınca benim çocugum okumus aklı çalısıyor napcağını bilir ben yapınca basımıza taş yağcak yağsın o zaman !!

zor ama nereye kadar bide biz akrabayız daha cok laf söz oluyor artık her basımı yastığa koydugumda nolcak diye düşünmekten bunalıyorum inan onun ailesi bi günden bi güne kötü söz etmedi ama bizimkilerinin dilinin kemiği yok ağır olamıyolar hiçç

aynen yaa onların çocukları yapınca benim çocugum okumus aklı çalısıyor napcağını bilir ben yapınca basımıza taş yağcak yağsın o zaman !!

ayy sinir oldum bak yine. bide gelip anneme şikayet ediyorlar beni. babam bilmiyor diye babamın yanında laf sokmalar falan. annem diyo size ne istediğini yapar . "aaaaa ne kadar ayıp, olurmu öyle şey elalem ne der" oluyor.

benden 2 yaş küçük torunları var. o istediğiyle gezer istediği saatte eve gelir. ama o moderndir. bende yontma taş devrinden geldim zatenn heyy Allahım yaa

sanslısın annen yanında benim yanımda degıl tam karsımda hemde en önde....

anlamıyolar canım anlamıyolar. ne dersen de anlamıyorlar. en iyisi Allah'a bol bol dua etmek.

Hahha ay alemsinizz..bn d ebizimkine zayıflıyorum diyorum, bak kadın ye iç adamı deli etme hasta olma oralarda diyo benimki kendi istemimle zayıflama çünküüü...eriyip gitcen kız sen o zmann

hayırlısıyla güzel günleri de görücez cnm artık

Aminn inşallahhh

bizim askerlik ağustosun sonunda bitiyor canım eğer biraz daha yaz başında bitseydi bizde yapardık düğünü ama malesef böyle denk geldi/: inşallah seninde herşey gönlünce olur cnm

İnşallah esracım çok sağoll..ama siz nişanlısınz tabi direk düğün, biz de gelince daha bi söz nişaannn...ama ondan sonrası kolay çünkü sonra herkes zaferimle beraber plan yapmam konusunda hemfikir olucak

canım annenle bişey mi geçti aralarında neden istemiyorlar? yada aileleriniz arasında mı bir sorun var? :44:

bir problem olsa şu şu şu sebepten dolayı deyip haklılar veya hakszlar derim ama hiç bir problem yok gecmedi anlamıyorum deli diye tutturdular deli yukarı deli aşağı hayırlısı olsn bildiğim çok sevdiğim sadece...

askeri cezaevi jandarması olan varmı kızlarrr ?
sevgilim ustada cezaevi jandarması ve nakillere falan gidicek sanırım il il....
bilgilendiren olursa sevinirim

biz daha önce konuşmuştuk canım benim askerim cezaevi jandarma ama hiç il dışına sevke çıkmadı o nedenle pek bilemiyorum kendisine sorar buraya da yazarım

:)) özlemiş aşkım beniii bugün birsürü aradı beni :))) bide konusurken hat mmı karıstı noldu alooo ses gelmiyir aloo diye biri girdi araya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…