Kız geçerr 3 gün havada karada geçerr sık dişini son çırpınış bunlarrsonrası sonsuz mutlulukkk..
biz daha önce konuşmuştuk canım benim askerim cezaevi jandarma ama hiç il dışına sevke çıkmadı o nedenle pek bilemiyorum kendisine sorar buraya da yazarım
canim özel msj atmisin cevap yazamiyorum, posta kutun doluymus
önemli olan gelinin kaynanasını sevip sevmemesi değil kii...kaynana gelinini sevmezse vay o gelinin haline...biz baba ocağında herşeyden önce saygı göstermeyi öğrendik ...saygısızlık edemem sevilmezsem bile...ki öyle bi durum olacağını da sanmıyorum... Çok şükür çok düşünceliler
ne güzel herkes son 19 son 2 falan yazıyo kendime baktım daha 1 yıldan çok var geçer mi ki çabuk atarsa 433
ne güzel herkes son 19 son 2 falan yazıyo kendime baktım daha 1 yıldan çok var geçer mi ki çabuk atarsa 433
Insallah kusum ama inan son gunler berbatmis resmn
Şafak : 19
Çorum
Yaşasın 2 haneli son rakamlar
şafagı söylemek istemiyorum bile sizlerin yanında
Kız berbat ols abile 2 gün her türlü geçer zırlama kızz dayann
Ohh valla ne güzel azalmış maşallahh buketcim
Geçecek elbet, herkes geçti o aşamalardan malesef..ama sabırla,sevgiyle,aşkla,özveriyle mecbur geçiyor yani..
canım bazılarına yaranılmaz...boşver sıkma canını sen ...kızlar bu konuşmayı faceden asker yareni olduğunu görüp mesaj attığım yaren ile yaptım ve şoklardayım
kızlar bu konuşmayı faceden asker yareni olduğunu görüp mesaj attığım yaren ile yaptım ve şoklardayım
Kız berbat ols abile 2 gün her türlü geçer zırlama kızz dayann
dayanıyoruzz napalmm iştee :)hayır sgaryıda bıraktımm oda sıkıstryo benı :18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?