Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şafak : 19
Çorum
Yaşasın 2 haneli son rakamlar

Benimkide cok sevıyor ama ben... Yok yok ıyıdır senın kaynanan valla genç ıkı kız arkadaş gıbı takılırsınız

erkeklerin kıskançlıkları ya çoktur yada az... Ortasını hiç bulamazlar nedense.... Azı karar fazlası zarardır ama bunu bir türlü anlatamıyorum... Bayan olarak benim bu kadar kıskançlığım yokken neden onun aşırı uç noktalardadır kiii Ömrümüzü yedin bitirdin be askerlik, dayan yüreğim dayan son 74 inşallah

ne güzel herkes son 19 son 2 falan yazıyo kendime baktım daha 1 yıldan çok var geçer mi ki çabuk atarsa 433

Insallah kusum ama inan son gunler berbatmis resmn

Kız berbat ols abile 2 gün her türlü geçer zırlama kızz dayann

Şafak : 19
Çorum
Yaşasın 2 haneli son rakamlar

Ohh valla ne güzel azalmış maşallahh buketcim

ne güzel herkes son 19 son 2 falan yazıyo kendime baktım daha 1 yıldan çok var geçer mi ki çabuk atarsa 433

Geçecek elbet, herkes geçti o aşamalardan malesef..ama sabırla,sevgiyle,aşkla,özveriyle mecbur geçiyor yani..

Omerin Esrası
bnde asker yareniyim sıkıntılarımızı dertleşebilirz
Pazartesi

22:23
şahıs
tesekkur ederim ama gerek yok
Bugün

14:51
Omerin Esrası
daha yolun başındasın sen bilirsin

14:52
şahıs
Yariladm sagol:)

14:53
Omerin Esrası
çok kabasınız neyse allah kavustursun inşallah....

14:56
şahıs
Kaba mi:)tanimadgm
Kisilere dert anlatma gbi bi huyum yok o kdar bence bu kbalik sayilmaz,insallah sizide
Kavustrsun allahm:)
Yenipazar, Aydin'dan gönderildi

kızlar bu konuşmayı faceden asker yareni olduğunu görüp mesaj attığım yaren ile yaptım ve şoklardayım

Sağol canım benim

Şafak ; 444. Rakamı üçledik ama elbet 004 olacağı günlerde gelecek. :44:

kızlar bu konuşmayı faceden asker yareni olduğunu görüp mesaj attığım yaren ile yaptım ve şoklardayım

Ay ben de baya şaşırdım doğrusu hayatta böyle bi şey yazmazdım bana snin gibi mesaj atana..ama insanlar türlü türlü boşver kim bilir ne düşündü ya da belki hiçç paylaşımcı biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…