Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlar yaa batak oynamayı öğrenmek istiyorumm bilen varmıı zormu

Kız berbat ols abile 2 gün her türlü geçer zırlama kızz dayann

haaa hatunun derdi başkaymışşş.. şaka bi yana hem sigara içme hem yarine de bi an önce kavuş inşallahh

canlar yaa batak oynamayı öğrenmek istiyorumm bilen varmıı zormu

Ben biliyorum ama çok detaylı bilenler var başkaa..çok zor değil ama baya dikkat takip gerekiyor yanii

Barış günü canım nato askeri ankaradan oraya gitti.. İnşallah kavuşuruz canım şu aralar aramız limoni Elif bende..

Anladım elifcim, ah o limoniler yaaa..ne oldu sizin de, bizim nazar değmesin bu ara iyi ya bi ara çok didişiyoduk da görüşme imkanınız oluyor mu

Anladım elifcim, ah o limoniler yaaa..ne oldu sizin de, bizim nazar değmesin bu ara iyi ya bi ara çok didişiyoduk da görüşme imkanınız oluyor mu

Oluyor canım oluyor sabit hattı araması bedava, cep Tel. kullanmak serbest int. paketi flan var.. Sorun büyütülcek bir şey değil ama bağırdı çağırdı kırdı döktü özelden yazıyorum hemen.

canımmm dua et bol bol. Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah

canım bazılarına yaranılmaz...boşver sıkma canını sen ...

amma bu kızın bir gün derdi sıkıntısı olursa ilk aklına gelecek olan benim nebileyim ben kızlar sizin hiçbirinizi tanımıyorum ama hergün derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum hiç biryerimde eksilmedi aksine umut verdinizz ama bazıları bu kız gibi oluyormuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…