Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen bizi bırakıp başka yarenlerle hasbihal etmeye kalkarsan böyle olur işte sen boş ver onu gel böyle yamacımıza askerinle aran nasıl bakalım?

sen bizi bırakıp başka yarenlerle hasbihal etmeye kalkarsan böyle olur işte sen boş ver onu gel böyle yamacımıza askerinle aran nasıl bakalım?

aynen öyle kuzum ağzımın payını bi güzel aldım vallaha bir daha tövbe tek siz varsınız sözz
aramız güzel canım bugün güzel yani baya kavgalı geçiriyoruz şafağı ama dün söz verdk üzmek yok birbirimizi dedik bakalım ne olcak
sizin nasıl memetle aranız?

daha kaç söz vereceksiniz kim bilir canım ya ama takma kafana geçici bu sürtüşmeler hele bi mehtap yapın kendinize gelin de biz bu aralar iyiyiz balım yanyanayken olduğu kadar olmasa da

nasıl geçiyor peki canım günlerr, son zamanlarda biraz daha kolaylaşmıyormu yaa

daha kolay canım ya onun nöbetleri, işi gücü de hafifledi eskisi gibi stresli ve agresif değil daha da iyi olacak inşallah. artık gündüze geçti. mutfağı bıraktığından beri gececiydi. daha az konuşuyoruz ama iyi oluyor bizim için kavgalarımız yok denecek kadar az olsa da ufak tefek anlık şeyler

daha kaç söz vereceksiniz kim bilir canım ya ama takma kafana geçici bu sürtüşmeler hele bi mehtap yapın kendinize gelin de biz bu aralar iyiyiz balım yanyanayken olduğu kadar olmasa da

benimki doğuda ya canım yazık adam 7 aydır çarşı yüzü görmüyor pskolojisi bozuldu canı sıkılınca bana sarıyor ama olsun bn onu idare etmeye razıyım mehtabada son 14 günümüz kaldı canım siz izinleri kullanıp bitirdinizmi hep

benimkinin doğu olmasına rağmen yeri çok rahat canım konuşma fırsatımız çok oluyor ve birbirimize sarıyoruz konuşmadan da duramıyoruz inşllah bu günleri anı olarak hatırladığımız günler gelirde güler geçeriz

tabii canım ya onun işi de zor senin işin de zor ama geldiğinde heyecanınız da sevinciniz de bizimkinden kat be kat fazla olacak bir araya geldiğinizde birbirinizi daha çok seveceksiniz, aşkınız daha da kuvvetlenmiş olacak. bu dönemde onların yanında olmamız büyük bir lütuf onlar için. mehmet hep söylüyor sağ olsun yaptığımın büyük fedakarlık olduğunu, ben olmasam günlerin değil saatlerin geçmeyeceğini, ailesinden bile daha çok yanında olduğumu (onların da benden az kalır yanı yok hani), bana çok şey borçlu olduğunu... o zaman o kadar mutlu oluyorum ki; tüm kavgaları, sorunları unutuveriyorum :109: mehtabınıza az kalmış canım, çok kıymetli anlar ama hep senin yanında olamayacak di mi :44: 7 günlük izni kaldı canım ama kullanmayacak bir aksilik çıkmazsa

Son düzenleme:

20 gün benm canım bırakmam onu biryere biz ayrı şehirledeyiz ama ailesi benimle aynı yerde canım o iş için istanbulda kalıyor bende oraya gelin gitcem ama ailesi benim yaşadığım şehirde. doğru diyon cnm büyük fedakarlık yapıyoruz hele sevgili olupta bekleyenler daha sabırlı benm gözümde

ohh süper o zaman sakın bırakma kimselere, hiçbir yerlere o konuda çok şanslısınız canım

:92: 20.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…88 fatihatice03…

…88 duygum...

…89 bOniTO…

…90 DerinSu…

...90 cesurcvcv...

…90 ErreS…

…90 kubra17…

… 92 omerabia…

...95 hera91...

…95 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...113 AskErimm1411...

…116 SeNLeYM…

... 135 kelebek.hill ...

… 159 H_İ_S …

…170 iboebru….

…181 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...181 esraa42...

....182 nesliiiiiiiiii...

…183 Brrk…

...183 OZGEGURUR...

...184 dilara1331

...185 kelebekd ...

…185 Kayra95...

…185 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....275 chidoshimedo....

...275 GRGR...

...275 mayamaya11

...275 tugbaoguzhan

...275 BerlD...

...275 svsaskim...

...275 kmleomer...

... 284 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...308 Mervens...

...364 xxIpekxx...

...365 depresiffpolyanna...

...366 nesilll...

...368 tugcehayati...

...368 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...438 pekmez_akilli...

...438 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

20/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

…cerenbayram = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:123:…okyanus1 = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…harme = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…aalis = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 159

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞI 60

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 78

MEHTAP YOK

RAZİŞ: Canım eşin gitti mi hastaneye e oldu yine ne dediler merak ettim :26:

RAZİŞ: Canım eşin gitti mi hastaneye e oldu yine ne dediler merak ettim :26:

canım dün gidecekti ama cumaya kaldı..burdaki askeriyeden sevk almaya gitti ugurladım ordan ankaraya bilet alcam demişti ama aradı dedi eve geliyom cumayada gidebilirmişim dedi.cuma kısmertse ankarada canım daha bişi yokbizde aldık başımızı ablama yatıya geldik evde çok bunaldık ikimizde

TUGBACIM çok sevindim iyi olmana korktum bian cnm neler oluyo diye

hepinizi kocaman öpüyorum kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…