amma bu kızın bir gün derdi sıkıntısı olursa ilk aklına gelecek olan benimnebileyim ben kızlar sizin hiçbirinizi tanımıyorum ama hergün derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum hiç biryerimde eksilmedi aksine umut verdinizz ama bazıları bu kız gibi oluyormuş işte
Şafak 80, Osmaniye
Yarimi beklerim "Özledim." diye diye
tam aramızda 100 gün var nilüüüü
esram kutlayalım ozman bunukayık olan benim, ayık olsan sensin
ben niye kutluyom sen kutla benm daha 180 günüm var kapı gibiçok az kalmış valla ne güzel yaa /:
sen bizi bırakıp başka yarenlerle hasbihal etmeye kalkarsan böyle olur iştesen boş ver onu gel böyle yamacımıza askerinle aran nasıl bakalım?
bi zamanlar benim de vardı öyle şafağım, ne diye havalanıyon bakem senaz kaldı canım ya çok şükür [/Qson
nasıl geçiyor peki canım günlerr, son zamanlarda biraz daha kolaylaşmıyormu yaa
aynen öyle kuzum ağzımın payını bi güzel aldım vallaha bir daha tövbe tek siz varsınız sözz
aramız güzel canım bugün güzel yani baya kavgalı geçiriyoruz şafağı ama dün söz verdk üzmek yok birbirimizi dedik bakalım ne olcak
sizin nasıl memetle aranız?
nasıl geçiyor peki canım günlerr, son zamanlarda biraz daha kolaylaşmıyormu yaa
daha kaç söz vereceksiniz kim bilir canım yaama takma kafana geçici bu sürtüşmeler hele bi mehtap yapın kendinize gelin de biz bu aralar iyiyiz balım yanyanayken olduğu kadar olmasa da
daha kolay canım ya onun nöbetleri, işi gücü de hafifledi eskisi gibi stresli ve agresif değildaha da iyi olacak inşallah. artık gündüze geçti. mutfağı bıraktığından beri gececiydi. daha az konuşuyoruz ama iyi oluyor bizim için kavgalarımız yok denecek kadar az olsa da ufak tefek anlık şeyler
benimki doğuda ya canım yazık adam 7 aydır çarşı yüzü görmüyor pskolojisi bozuldu canı sıkılınca bana sarıyor ama olsun bn onu idare etmeye razıyımmehtabada son 14 günümüz kaldı canım siz izinleri kullanıp bitirdinizmi hep
tabii canım ya onun işi de zor senin işin de zor ama geldiğinde heyecanınız da sevinciniz de bizimkinden kat be kat fazla olacakbir araya geldiğinizde birbirinizi daha çok seveceksiniz, aşkınız daha da kuvvetlenmiş olacak. bu dönemde onların yanında olmamız büyük bir lütuf onlar için. mehmet hep söylüyor sağ olsun yaptığımın büyük fedakarlık olduğunu, ben olmasam günlerin değil saatlerin geçmeyeceğini, ailesinden bile daha çok yanında olduğumu (onların da benden az kalır yanı yok hani), bana çok şey borçlu olduğunu... o zaman o kadar mutlu oluyorum ki; tüm kavgaları, sorunları unutuveriyorum :109: mehtabınıza az kalmış canım, çok kıymetli anlar ama hep senin yanında olamayacak di mi :44: 7 günlük izni kaldı canım ama kullanmayacak bir aksilik çıkmazsa
20 gün benm canım bırakmam onu biryerebiz ayrı şehirledeyiz ama ailesi benimle aynı yerde canım o iş için istanbulda kalıyor bende oraya gelin gitcem ama ailesi benim yaşadığım şehirde. doğru diyon cnm büyük fedakarlık yapıyoruz hele sevgili olupta bekleyenler daha sabırlı benm gözümde
RAZİŞ: Canım eşin gitti mi hastaneye e oldu yine ne dediler merak ettim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?